Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kutsukortit

Tee itse kutsukortti ja kiitoskortit

Kutsukortit kaikkiin tapahtumiin ja juhliin. Tee oma kutsukortti täysin omalla ulkoasulla tai valitse valmis malli lukemattomista vaihtoehdoista. Nopeaa, helppoa ja edullista.

Hääkutsut – Kutsukortit häihin

Hääkutsut ja niiden tekeminen ovat varmasti yksi niistä asioista, jonka haluaisit muun hälinän ohessa saada nopeasti ja tyylikkäästi toteutettua. Kutsukortit häihin saat helposti ja nopealla aikataululla toteutettua valmiista malleista. Valitse malli joka miellyttää, lisää kuva sekä teksti ja olet valmis. Yksi tärkeä asia hoidettu pois alta ja häiden suunnittelu voi jatkua.

Juhlakutsut – Kutsukortit juhliin ja tapahtumiin

Juhlakutsut postiin ja vieraita odottamaan! Näin se onnistuu. Kutsukortit juhliin ja tapahtumiin ovat nykyaikaisella nettipohjaisella suunnitteluohjelmalla valmiita muutamalla klikkauksella ja juhlakorttien suunnittelemiseen normaalisti käytetyn ajan voi hyödyntää tehokkaammin juhliin valmistautuen.

Syntymäpäiväkutsut – Kutsukortit syntymäpäiville

Syntymäpäiväkutsut ovat iloinen tapahtuma. Kokemusta jälleen vuoden verran kerrytetty ja on aika kutsua kaverit ja sukulaiset juhlistamaan. Kutsukortit syntymäpäiville toivoisi olevan muutakin kuin mustaa tussia pahvinpalassa… tämä on kunnia-asia. Suunnittele omat näyttävät ja houkuttelevat kortit syntymäpäiville.

Ristiäiskutsut – Kutsukortit ristiäisiin

Ristiäiskutsut iloisen perheenlisäyksen johdosta vaativat asianmukaiset kutsukortit. Kutsukortit ristiäisiin onnistuu helposti valmiilla ristiäiskorttimalleilla, jotka voit muokata mieleisekseen. Valmiit kortit saapuvat kätevästi postissa.

Kiitoskortit omasta kuvasta

Kiitoskortit ovat kohtelias ja huomioiva tapa kiittää juhliin osallistuneita. Kiitoskortit vielä jälkikäteen muistuttavat mukavasta kokemuksesta ja olet saanut tehtyä unohtumattoman vaikutuksen. Kutsukortti harvemmin säilytetään, mutta kiitoskortti jää usein pöydälle koristamaan.

Tee oma kutsukortti – Kutsukorttien painatus

Suunnittele ja tee oma kutsukortti ja lähetä se painatukseen, saat kutsukortit kätevästi, nopeasti ja edullisesti.

Jos haluat suunnitella ja tehdä itse oman kutsukortin, onnistuu se helposti käyttämällä valmista korttimallia jonka voi muokata mieleisekseen. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella kutsukortin alusta asti kuvankäsittelyohjelmalla ja lähettää luomuksesi painoon.

 

iFolor Smartphoto
Www-osoite www.ifolor.fi www.smartphoto.fi
Kuvaus Suomen suosituin kuvapalvelu ja alan edelläkävijä. Euroopan yksi suosituimmista kuvapalveluista.
Toimitusaika
(arkipäivää)
5 – 8 4 – 8
Valmiit teemat Hyvä Kiitettävä
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen Kiitettävä
Katso lisää Katso lisää