PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Tervetuloa verkkosivullemme www.omakoti.fi

www.omakoti.fi verkkosivun käyttäminen edellyttää seuraavien ehtojen noudattamista.

OmaKoti.fi -sivusto sisältää tietoa, artikkeleita ja asiaa eri aihealueisiin liittyen. Pyrimme parhaamme mukaan huolehtimaan tietojen paikkaansapitävyydestä, mutta emme ole vastuussa mistään tietojen oikeellisuudesta. Kaikki sivuillamme oleva aineisto julkaistaan ilman takuuta saatavuuden, virheettömyyden, luotettavuuden, sisällön tai muunkaan ominaisuuden suhteen.

OmaKoti.fi -sivusto voi sisältää mainoksia, kampanjoita ja linkkejä kolmansien osapuolien tuote- tai palvelusivuille. Emme itse tarjoa tuotteita ja palveluita, joita mainostetaan verkkosivuilla. Emme vastaa mistään kolmannen osapuolen tarjoamasta tuotteesta, palvelusta tai sisällöstä.

Sivustolla voi olla ilmoitettuna kolmannen osapuolen tarjoamien tuotteiden hintoja. Tuotteiden hinnat pyritään pitämään oikein ja ajantasalla. OmaKoti.fi ei kuitenkaan vastaa hintojen oikeellisuudesta ja sivuston käyttäjä on aina itse velvollinen tarkistamaan hinnan ostaessaan tuotetta sitä tarjoavasta kaupasta.

Lähettämällä kuvamateriaalia www-sivuilla olevien lomakkeiden tai sähköpostin kautta OmaKoti.fi:lle, ilmoitat omistavasi kuvien käyttöoikeudet ja annat OmaKoti.fi:lle oikeuden käyttää kyseistä kuvamateriaalia kotisivullaan (esim. kukkienhoito-ohjeissa).

Pidätämme kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan aineistoon. Aineistoa ei saa kopioida jäljentää, toisintaa tai muutoin jakaa uudelleen ilman asianomaisen kirjallista lupaa.

OmaKoti.fi -verkkosivujen käyttäjä käyttää sivustoa omalla vastuulla.

OmaKoti.fi voi milloin tahansa muuttaa näitä Ehtoja. Voimassa olevat Ehdot ovat saatavillanne osoitteessa www.omakoti.fi

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

Sivustolla kerättäviä tietoja käsitellään näiden käyttöehtojen ja voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti. Voimme kerätä, käsitellä tietoja sivujemme käytöstä, liikenteestä ja tapahtumista. Voimme myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta tahoilta. Tällaista tietoa ei voida palauttaa yksittäistä tunnistettavaa henkilöä koskevaksi.

Käyttäessäsi sivustoja selaimesi saattaa tallentaa koneellesi lähettämämme pienen tiedoston, jota kutsutaan evästeeksi (Cookie). Evästeiden avulla voimme tunnistaa käyttämäsi tietokoneen sekä tiettyjä tietokoneeseen liittyviä tietoja sivujemme käytöstä.

Usein selain hyväksyy todennäköisesti evästeet oletusasetuksin mutta voit mahdollisesti muuttaa selaimesi asetuksia ja myös poistaa evästeet koneeltasi.

Mukavia selailuhetkiä OmaKoti.fi -sivustolla!

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä
Yritys: ATnet-Tuotanto
Y-tunnus: 2700001-9
Osoite: Vanhan-Sepän Tie 6-8, 03100 Nummela
Sähköpostiosoite: info@omakoti.fi
Rekisteristä vastaava henkilö: Aki Tuovinen

2. Rekisterin käyttötarkoitus
Kerättäviä henkilötietoja käytetään:
Asiakkaan tunnistautumiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan. Asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen.

5. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste
Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella, tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

6. Rekisterin tietosisältö
Nimi, Sähköpostiosoite, IP-osoite

7. Tietojen säilytysaika
Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

8. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin kerätään tietoja:
Henkilöltä itseltään. Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa. Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

9. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

10. Evästeiden (cookies) käyttö
Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.
On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

11. Rekisterin suojaus
Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.
Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.
Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

12. Automaattinen päätöksenteko
Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

13. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle.