Kodin aikakausilehdet

 

Kodin aikakausilehdillä viihtyisämpää asumista

Olit sitten sisustamassa, remontoimassa tai muuten vain kiinnostunut kotiin liittyvistä aiheista, löydät täältä oikean lehden tarpeisiisi. Kodin aikakausilehdistä löytyy vinkkejä ja ideoita niin kodin koristajalle kuin alan ammattilaisellekin.

Katso myös lehtitarjoukset!

- A -

Avotakka on monipuolinen ja moderni klassikko, joka on aina ajan hermolla. Se tuo jatkuvasti uusia ja raikkaita oivalluksia kodinlaittajan arkeen ja juhlaan. Avotakka paneutuu sisustamisen, muotoilun ja antiikin ilmiöihin pintaa syvemmältä ja tarjoaa lukijalleen tunteita ja elämyksiä.

- D -

Divaani on lehti kotiin ja kodin laittamiseen intohimoisesti suhtautuville ihmisille. Visuaalisia aisteja hivelevä Divaanilehti tarjoilee persoonallisia koteja, tyylikästä tilankäyttöä ja runsaasti kodikkaita ideoita, joilla teet kodistasi entistäkin viihtyisämmän. Jokaisesta numerosta löytyy ihania keittiöitä, kylpytiloja, ruokaa, kattauksia, matkakohteita sekä vihertäviä pihoja. Divaani sytyttää himon sisustamiseen!

- G -

Gloria on tyylikäs ja runsas lifestyle-lehti naisille. Se on muodin, kauneuden ja kulttuurin kansainvälistä tasoa edustava johtotähti Suomessa.

Glorian vahvat henkilöjutut, asiantuntevat kulttuuripalstat, herkulliset ruokajutut ja kiehtovat matkakertomukset tarjoavat lukemista, viihdettä, hyötyä ja silmäniloa koko kuukaudeksi.

Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti. Se esittelee Suomen persoonallisimmat kodit sekä kiehtovimmat puutarhat ja vapaa-ajan asunnot.

Lehti tutustuttaa lukijansa sisustamisen ajankohtaisiin uutuuksiin sekä asumisen tuleviin trendeihin. Glorian Koti tarjoaa lukijalle vuoden aikana myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia.

Glorian ruoka&viini on ruokamaailman upea lifestyle-lehti, joka tarjoilee uusimmat trendit, ideat ja ilmiöt. Lehden ruokaohjeilla onnistut varmasti, sillä niillä on laatutakuu. Inspiroidu, onnistu ja nauti!

- K -

Suomen suurin naistenlehti Kodin Kuvalehti sisältää kiehtovia ihmisiä ja koskettavia tarinoita, houkuttelevia ruokasivuja, persoonallisia sisustusideoita ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Siis elämää – ei sen vähempää.

Kodin kuvalehti on kattava ja raikas opas viihtyisämpään arkeen.

Koti ja keittiö -aidosti suomalainen sisustuslehti! Koti ja keittiö esittelee kauniita, elämänmakuisia koteja ja antaa parhaat sisustusideat ja -vinkit. Tyylikkään lehden sivuilta saat suussa sulavimmat reseptit sekä maukkaimmat viiniehdotukset. Lehti on tässä päivässä elävä raikas asumisen, sisustuksen ja hyvän ruoan lehti! Koti ja keittiö on Suomen myydyin sisustuslehti.

Koti ja puutarha -lehdestä löydät kaiken oleellisen joka kodin puutarhan hoitamiseen ja kaunistamiseen. Koti ja puutarha -lehti sopii täydellisesti niin hyötypuutarhurille kuin harrastajalle. Saat paljon vinkkejä ja tärkeää tietoa kaikesta puutarhaan liittyvään kasvattamisesta olivat ne sitten yrttejä, kasviksia tai kukkia.

Katso lisää lehden julkaisijan kotisivuilta: www.aller.fi

Iloinen ja raikas Kotivinkki kulkee kanssasi ihanassa arjessa ja juhlassa, elämän iloissa sekä pulmissa. Lähde kanssamme hyväntuuliselle ja rentouttavalle matkalle. Nauti ihanista kuvistamme ja kiehtovista tarinoistamme. Poimi parhaat ideat perheesi iloksi – ja nauti elämästäsi maailman parhaassa paikassa eli kotona!

- M -

Meidän Mökki on mökkeilijän mukava ja luotettava kumppani, joka tarjoaa lukijoilleen käytännönläheistä tietoa ja mökkeilyn ihania tunnelmia. Monipuolisen ja asiantuntevan Meidän Mökin avulla nautit mökkielämästä entistä enemmän – joka kuukausi!

Meidän Perhe keskittyy vanhemmuuteen ja perhe-elämään. Se tukee, inspiroi sekä antaa eväitä ainutlaatuiseen ja iloiseen arkeen. Monipuolinen Meidän Perhe yllättää joka kuukausi ja saa huomaamaan, että arki on täynnä mahdollisuuksia.

Uudistunut Meidän talo on suomalaisen omakotiasujan ykköslehti. Sen käytännönläheisillä ohjeilla korjaat vanhaa, rakennat tai rakennutat uutta, sisustat kotisi ja kunnostat pihaa. Meidän talon neuvoilla talosi pysyy kunnossa ja säilyttää arvonsa.

- O -

Oma Koti Kullan Kallis -lehti on jokaisen käytännöllisen kodinsisustajan tuhti tietopaketti. Oma Koti Kullan Kallis -lehdestä löytyvät kätevät sisustusvinkit, ideat ja tee se itse -ohjeet, joista riittää ammennettavaa jokaiseen kotiin. Kodin ympäristöäkään ei ole unohdettu ja lehti käsitteleekin kattavasti myös piha-alueen ja puutarhan sesonkiaikaiset trendit.

Katso lisää lehden omilta verkkosivuilta: www.omakotilehti.fi

- P -

Plaza Koti on modernista sisustamisesta ja muotoilusta kiinnostuneiden lifestyle-lehti. Plaza Koti -lehdestä löydät paljon ideoita kodin sisustamiseen ja remontointiin. Kuvarikas lehti esittelee kauniita koteja ja tuoreimpia sisustusratkaisuja ja viimeisimmät sisustustrendit.

Plaza Koti lehden kotisivut: www.plazakoti.com

- S -

Sähköala Koti -lehti on kattava tietolähde remontoijille sekä omakotirakentajille. Lehdestä löytyy hyödyllistä tietoa mm. kodin valaistuksesta, lämmityksestä, tietoliikennetekniikasta sekä tietenkin sähkösuunnittelusta ja sähköremontista. Jos olet toteuttamassa näihin liittyvää askaretta kotiisi, on Sähköala Koti -lehti vähintäänkin järkevä sijoitus.

Lue lisää Sähköala Koti -lehdestä osoitteessa: www.sahkoala.fi

- T -

Terassi on kotimainen pihan laittajien ja pihalla viihtyvien oma lehti. Terassi esittelee upeita suomalaisia pihoja ja parvekkeita sekä antaa hyödyllisiä ja ajankohtaisia ohjeita, ideoita ja vinkkejä monipuolisesti pihateemaan liityen. Terassi on laajaa yleisöä kiinnostava lehti ja ilahduttaa sekä nais- että mieslukijoita.

- U -

Unelmien Talo&Koti on iloinen ja innostava sisustuslehti Sinulle, jolle koti on elämän keskipiste. Monipuolinen ja värikäs ideapankki palvelee, innostaa ja kannustaa itse tekemiseen. Runsain ideoin, pienin konstein ja isoin oivalluksin saat kotiisi paljon uutta ilmettä helposti ja nopeasti.

Uusi Koti -lehti on suomalainen asumisen erikoislehti. Uusi Koti -lehdestä löytyy käytännönläheisiä ideoita mm. kodin tekniikkaan ja sisustukseen. Lehdestä löytyy koti-aihepiirin lisäksi kattavasti asiaa kodikkaista vapaa-ajan asunnoista.

Uusi Koti -lehden kotisivut: www.saarimedia.fi

 

- V -

Viherpiha elää ohjeissaan vuodenaikojen mukaan ja huomioi koko Suomen kasvualueet. Lehdessä iloiset viherpeukalot ja multasormet esittelevät sinulle ihanat pihansa ja kasvinsa. He antavat kikkansa ja konstinsa käyttöösi. Asiantuntijat jakavat erikoistietonsa ja auttavat sinua pulmatilanteissa.