Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Postikortit, mainoskortit, kuvakortit

Tee kortti omasta kuvasta

Joulukortti, syntymäpäiväkortti tai vaikka ystävänpäiväkortti

Tee kortti omasta kuvasta ja yllätä merkkipäivänä! Anna lähimmäisellesi hauska joulukortti, syntymäpäiväkortti tai toteuta mielityllesi henkilökohtainen ystävänpäiväkortti. Kortti omasta kuvasta on persoonallinen ja yllättävä tapa huomioida. Kuvakortin voi toteuttaa omasta valokuvasta, piirroksesta tai sitten pelkästä tekstistä. Kuvakortin voi lähettää myös perinteisenä postikorttina. Nykyään postikortteja lähetetään aina vain vähemmän, joten luukusta tipahtaessaan se on hyvinkin henkilökohtainen ja tehokas yhteydenottotapa.

Kuvakortit omista kuvista ovat todella edullinen huomionosoitus, jotka sijoitusarvoonsa nähden tuovat moninkertaisesti iloa saajalleen. Muista isoäitiä lapsenlapsien kuvilla tai anna kuvakortti yhteisestä lomastanne mielityllesi. Kuka tahansa kuvakorttisi saakin, on hän varmasti iloinen ja tuntee itsensä muistetuksi.

 

iFolor Smartphoto
Www-osoite www.ifolor.fi www.smartphoto.fi
Kuvaus Suomen suosituin kuvapalvelu ja alan edelläkävijä. Euroopan yksi suosituimmista kuvapalveluista.
Valmiit teemat Erinomainen Kiitettävä
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen Kiitettävä
Plussaa! Kätevä mobiili postikorttisovellus:
1) Ota kuva
2) Kirjoita teksti ja osoite
3) Lähetä!
Katso lisää Katso lisää

 

Kortti omasta kuvasta hauskaksi tavaksi

Omista kuvista tehtyjen korttien antamisesta kannattaa tehdä  hauska tapa, jota lähimmäiset odottavat. Korttisi saapuminen merkkipäivänä on aina miellyttävä tapahtuma. Itse tehty joulukortti, syntymäpäiväkortti tai ystävänpäiväkortti ovat varmasti mieluinen ja yllätys.

Kortti omasta kuvasta toimii hyvin myös esimerkiksi kutsukorttina ja kiitoskorttina tai kehystettynä vaikka kodin pienenä sisustuselementtinä.

Oman kortin tekeminen on helppoa. Valitse kortin koko ja lähetä korttiin haluamasi kuva. Voit valita kortin ulkoasun myös useista ammattilaisten suunnittelemista malleista, joita muokkaamalla saat kortin viestittämään haluamasi sanoman.

Kuvakortti on myös mainoskortti

Postikortti toimii erinomaisesti myös mainoskorttina flyerin tai mainoslehtisen tavoin. Mainoskortilla saat hyvää näkyvyyttä yrityksellesi edullisesti. Mainoskortin voi jakaa sellaisenaan tai lähettää postitse ja se luetaan paljon suuremmalla todennäköisyydellä kuin esimerkiksi lehdessä oleva mainos.