Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valokuvat ja digikuvat netistä

Valokuvat ja digikuvat netistä

Valokuvat ja digikuvat netistä helposti ja nopeasti. Digikamerassa tai tietokoneella olevia kuvia on hauska selailla, mutta usein tulee tarve teettää kuvia myös käsin kosketeltavaan muotoon. Jos kuvista haluaa toteuttaa valokuva-albumin jälkipolville ihailtavaksi tai antaa valokuvan esimerkiksi muistoksi tutuille, on perinteinen valokuva digikuvaa parempi vaihtoehto.

Valokuvien ja digikuvien teettäminen/kehitys sekä tilaus muutaman klikkauksen päässä

Valokuvien ja digikuvien teettäminen, kehitys ja tilaus suoraan kotiin on helppoa ja nopeaa. Nykyään ei enää tarvitse kiikuttaa filmiä valosuojatussa kotelossa kuvapalveluun ja myöhemmin saapua noutaakseen kehitetyjä kuvia. Valokuvien tilaus onnistuu suoraan kotisohvalta nettiselaimella ja valokuvat toimitetaan suoraan kotiin tai lähimpään postiin.

Valokuvat ja digikuvat netistä onnistuu helposti: käy läpi valokuvat ja valitse parhaat otokset päältä, mene kuvapalveluun, siirrä tiedostot ja lähetä tilaus. Hienointa on se, että voit valita ja lähettää tulostukseen vain ne onnistuneimmat kuvat, tällöin jokainen kuva on mieleisesi etkä maksa epäonnistuneiden kuvien kehittämisestä.

 

iFolor Smartphoto
Www-osoite www.ifolor.fi www.smartphoto.fi
Kuvaus Suomen suosituin kuvapalvelu ja alan edelläkävijä. Euroopan yksi suosituimmista kuvapalveluista.
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Kiitettävä palvelu
Selain, PC, MAC, Android, Mobiili
 Kiitettävä palvelu
Selain
Kuvavaihtoehtoja mm. Klassiset kuvat – Useita eri kokoja
Suurennokset/julisteet
Klassiset kuvat – Useita eri kokoja
Neliökuvat
Retrokuvat
Mustavalkokuvat
Lisäpalveluina Mahdollisuus kehittää kuvat muistitikulta/kortilta tai CD:ltä/DVD:ltä (lähetettävä iFolorille) Laadukkaammat supreme ja supreme flex valokuvat.
Katso lisää Katso lisää

 

Kuvakirja on nykyaikainen valokuva-albumi

Vaikka valokuvia on helppo selailla tietokoneelta, on fyysisessä muodossa olevissa kuvissa jotain tunteita herättävää. Perinteisen valokuva-albumin rinnalle on noussut toinenkin hauska vaihtoehto valokuvien organisoimiseen, valokuvakirja. Valokuvakirja on omista kuvista koottu ja painettu kirja, jossa kuvat säilyvät kätevästi yksissä kansissa. Lue lisää kuvakirjasta >>