Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kello omalla kuvalla

Kello omalla kuvalla koristaa seinää persoonallisesti. Kello ei ole aivan mitätön sisustus/hyötyelementti. Kelloa tulee katsottua useita kertoja päivässä ja se on usein vielä ripustettu näyttävästi esille. Tämän vuoksi kello omalla kuvalla on lahjaideana hauska ja hyödyllinen. Kuvakello voi olla toteutettu mistä tahansa kuvasta, sen ei tarvitse olla valokuva, se voi olla piirros tai taiteellinen teos. Rakastunut  pariskunta tietenkin haluaa kellon taustaksi romanttisen kuvan itsestään. Lapsen huoneeseen stärällä autolla tai prinsessalla koristettu kello. Vanhemmat voivat koristella omat kellonsa aivan oman makunsa mukaan… oli se sitten rentouttava kuusimetsä tai vilkas kaupunkikatu. Tuparilahjana ykkösluokkaa omaperäisyydellään, eikä kukaan varmasti ole tuonut samanlaista lahjaa.

Nyt voit toteuttaa kuvakellon jopa sopii täydellisesti huoneen sisustukseen ja tyyliin. Niin monet kellot on eri liikkeistä ja verkkokaupoista tullut katsastettua, mutta sopivaa ei ole vastaan tullut. Jos tuntuu tutulta, niin tässä ratkaisu :)

Kello omasta kuvasta on mainio lahjaidea, mutta varmasti myös omaan käyttöön lyömätön.

Smartphoto -kuvapalvelussa voit toteuttaa kuvakellon todella helposti ja nopeasti. Voit valita pyöreän tai sydämen muotoisen kellon.

YourSuprise lahjat