Äitienpäivälahja - Lahja äidille

Äitienpäivälahja tai lahja äidille merkkipäivänä

Äitienpäivälahja, lahja äidille merkkipäivänä. Äitienpäivänä ja muina äidin merkkipäivinä juhlitaan tärkeää ihmistä, joka on vuosien ajan hoitanut, ruokkinut, pukenut ja rakastanut Sinua. Äitienpäivänä äiti ansaitsee hemmottelua ja huomiota. Äitienpäivänä äiti aloittaa aamunsa tietenkin sänkyyn tarjotulla herkullisella aamiaisella ja päivällä tehdään kaikkea sitä, mistä äiti nauttii. Sinä tiedät parhaiten, miten viettää hauska päivä äitisi kanssa, me yritämme auttaa lahjaidean kanssa :) Keräsimme tänne äitienpäivälahja -ideat ja muut lahjat äidille, joista toivottavasti löydät sen täydellisen omalle äidillesi.

Anna myös omat lahjavinkkisi. Oletko muistanut äitiäsi lahjalla, joka on tuonut hyvän mielen ja hymyn huulille?  Kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään se täydellinen äitienpäivälahja.

Äitini on herkkusuu! Varsinkin suklaa kuuluu lempiherkkuihin ja siksi myös useaan lahjapakettiin. Kuitenkaan ihan perussuklaaseen ei tyydytä, vaan aina jotain erikoisempia ja mielenkiintoisempia suklaamakuelämyksiä. Nautintohetken tietenkin kruunaa hyvä kahvi tai tee. Herkkujen lisäksi äiti tietenkin saa hemmottelua ja hyvää mieltä :)
Sinikka

Ostin omalle äidille lahjaksi muutama vuosi sitten hieromatyynyn. Äiti piti siitä niin paljon, että annoin seuraavana merkkipäivänä jalkahierontalaitteen. Tänä vuonna saatan yllättää niskahierontalaitteella tai pilatesrullalla. Parasta hemmottelua ja saatavilla koska vain tarvetta :)
nimim. hemmottelua äidille

SUOSITUIMMAT LAHJAT ÄIDILLE

Kävimme katsastamassa parhaimmat lahjaideat. Toivottavasti löydät täältä täydellisen lahjan omalle äidillesi.

 

 

LISÄÄ ÄITIENPÄIVÄLAHJA -ideoita


Kuvalahja on hauska ja persoonallinen äitienpäivälahja

Kuvalahja naiselleKuvalahja sopii kaikkeen juhlaan ja lahjapakettiin. Kuvalahjat ovat pieniä, mutta suurella sydämellä annettuja. Kuvamuki on klassikko ja todella helposti toteutettava lahjaidea. Tärkeintä on kuva, jonka sinä äitiäisi ajatellen valitset.

Kuvalahja sopii erityisesti äitienpäivälahjaksi, vaikka kyllä aamukahvi uudesta mukista tai päivien katselu muistorikkaasta kuvakalenterista sopivat mihin merkkipäivään tahansa.

Kuvalahjoja äidille voisivat olla esimerkiksi:

 • kuvamuki
 • akryylilasitaulu
 • kuvakehys
 • kuvakello
 • kuvakalenteri
 • kuvakirja

Elämyslahja äidille, joka arvostaa kokemuksia

Hemmottelulahja naiselle

Aina lahjan ei tarvitse olla materiaa. Erilaiset elämykset ja kokemukset voivat olla muita lahjoja arvokkaampia. Elämys muuttuu muistoksi, jota vaalitaan vuosia ja joista riittää jutun aihetta. Miltä kuulostaisi drinkkikurssi, jooga tai SUP-lautailukurssi tai ehkä yksityinen ratsastustunti? Äidit voisivat nauttia elämyksistä joissa pääsee kokemaan uusia asioita tai oppimaan uusia taitoja, kuten lasinpuhalluskurssi tai kokkikoulu.

Tässä elämyksiä, jotka sopivat erityisesti äidille:

 • Kahvitasting tai teenmaistelu
 • Illallinen pimeässä
 • Raakasuklaatyöpaja
 • Yksityinen joogatunti
 • SUP-melontakurssi
 • Lasinpuhalluskurssi

Hemmottelulahja tärkeälle äidille

Jokainen äiti on ansainnut hemmottelua! Hemmottelulahjalla osoitat äidille kuinka paljon hän sinulle merkitsee ja että haluat hänen rentoutuvat ja nauttivan elämästä. Miltä kuulostaisi kuumakivihieronta tai esimerkiksi suklaahieronta. Nauttisiko äitisi rentoutuskellunnan täydellisestä rentoutumisesta tai yrttisaunan lämpimästä syleilystä? Hemmotteluja on tarjolla monenlaisia, jokaiselle äidille jotain.

Hemmottelulahja äidille voisi olla jotain seuraavista: 

 • Hunajahieronta
 • Kuumakivihieronta
 • Rentoutuskellunta
 • Intialainen päähieronta
 • Life for Woman -rentoutushoito
 • Yrttisauna
 • Manikyyri tai pedikyyri

Kirja lahjapaketissa on äidin suosikki!

Kirjat ja ekirjat netistäKirja on todella suosittu lahja, joka sopii niin äitienpäivälahjaksi kuin joulu- tai syntymäpäivälahjaksi äidille. Kirja saa mielikuvituksen laukkaamaan ja eläytyminen fantasiamaailmaan alkaa. Kirjaan uppoutuessaan äiti saa täydellistä omaa aikaa mielenkiintoisen tekemisen parissa. Jännittävä rikosdekkari tai romanttinen draama, mistä vain äitisi nauttii :)

Nykyaikaiselle äidille sopii lahjaksi ekirja, johon on sisältöä saatavana napin klikkauksella. Äänikirjoja taas on hauska nautiskella automatkalla tai kodin askareiden äärellä.


Aikakausilehdet viihdyttävät äitiä ympäri vuoden

lehdet-naiselle

Lehdet viidyttävät äitejä artikkeleillaan, asiatiedollaan ja kertomuksillaan. Lehtiä löytyy jokaiseen mieltymykseen: asiaa, juoruja, antiikkia, askartelua, terveystietoa, kuntoilu, ruokaa, muotia ja lukemattomia muita eri aihealueisiin keskittyneitä lehtiä. Näistä varmasti löytyy myös se paras lukukokemus myös omalle äidillesi.

HUOM. Lehdet sisältävät lähes aina myös tilaajalahjan, joka on pikku kiva lisä äidin lahjapakettiin.


Klassiset lahjat lahjapakettiin

Kukat netistä - Nettikukkakauppa

Klassiset lahjat, kuten kukat, suklaa, kirjat ja parfyymit ovat aina olleet lahjatoivelistan kärkeä. Lähes kaikki nauttivat kukkaloistosta ja suklaan herkullisesta mausta. Hyvän tuoksuinen parfyymi muistuttaa kivasta päivästä aina kun äiti sitä päällensä suihkaisee. Kirja antaa äidille omaa aikaa mielikuvituksen parissa.

Klassiset lahjat ädille:

 • kukat
 • käsintehty suklaa
 • makukahvit ja muut laadukkaat kahvit
 • teetuotteet ja tee
 • parfyymit ja tuoksut
 • kirjat

Lukijamme kertovat mitä ovat äidin merkkipäivänä muistaneet

Äitimme nauttii hieronnoista yli kaiken. Etsimme aina mielenkiintoisia ja erilaisia hierontoja, joissa äiti ei ole vielä käynyt. Viimeisin äitienpäivälahja oli suklaahieronta ja äiti nautti todella paljon… ensivuoden lahjaa emme vielä paljasta ;)
– Äitiä hemmotellen, Tiina

Äitini rakastaa valokuvien ottamista ja saatamme yhdessä viettää useammankin tunnin otoksia katsellen ja niistä rupatellen. Tästä inspiroituneena olen antanut äidille lahjaksi erilaisia kuvalahjoja. Lahjapakettiin on eksynyt tähän mennessä kuvakirjoja, kuvakalenteri ja kuvamuki… aina on tykännyt kovasti. Seuraavaksi lahjaksi suunnitteilla on kuvakello ja sydäntyyny :)
– Mira

Äitini rakastaa lukemista, mutta iän myötä silmät eivät enää sitä oikein kestä. Keksimme yllättää äitimme äitienpäivänä äänikirjoilla! Nyt hän voi uppoutua tarinoihin ja dokkareihin missä vain itse haluaa omalla kännykällään. Samalla tulevatkin lahjaideaongelmat ratkesivat :)
– Tarinankerrontaa äidille

Meillä äitiä hemmotellaan äitienpäivänä yhdessäololla ilman arjen askareita. Minä ja lapset siivoamme, laitamme ruokaa ja hemmottelemme. Lapsieni äiti on vähintään yhden päivän vuodessa ansainnut vain itselleen :)
– Kiitoksia kaikille äideille

Yritämme olla kauheasti ostamatta äidille tuotelahjoja ja perustaa juhlimisen kokemuksiin ja rentoutumiseen. Joskus tuntuu hieman ylenpalttiselta kulutusjuhlalta tämä äitienkin muistaminen. Meillä äiti on hyvinkin vaatimaton ja hänelle riittäisi pelkkä yhdessäolo koko perheen voimin. Jos ilma on kaunis, vietämme piknikkipäivän. Herkkuja koriin ja baanalle. Illemmalla rentouttava tuoksukylpy ja sitten joku hyvä elokuva. Jos lahjoja ostamme, se liittyy juurikin päivän teemaan, kuten tuoksukynttilä. Onnea kaikille äideille! :)
Vaatimattoman äidin lahja


Mitä sinä ostaisit lahjaksi äidille?

Anna oma lahjavinkkisi. Jos olet muistanut äitiäsi lahjalla, joka on tuonut hyvän mielen ja hymyn äidin huulille, kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään se täydellinen lahja äidille.