Elämyslahja

Elämys on kokemus, joka rikastuttaa!

Elämys on kokemus, joka rikastuttaa arkea ja avartaa mieltä. Elämys voi olla jotain pientä, ateria pimeässä tai päivä kylpylässä. Elämykset jäävät kultaamaan muistojamme ja ne nousevat varmasti positiivisina asioina esille useammankin kerran käydessämme keskusteluja ja muistellessamme menneitä. Siksi erilaiset elämykset ja kokemukset ovat elämän suolaa, joita kannattaa haalia aina mahdollisuuden tullen.

Nykyään erikoisempia elämyksiä on helppo kokea eikä tämä välttämättä maksa ravintolaillallista tai kylpyläpäivää enempää.

Elämyslahjat tarjoaa ainutkertaisia elämyksiä

Elämyslahjat on palvelu, josta löydät hauskoja ja ainutkertaisia elämyksiä, joita et ole edes välttämättä tullut ajatelleeksi. Miltä kuulostaisi Ajoelämys ferrarilla tai Kyyti kevytlentokoneessa? Suosituimpia elämyksiä ovat jo pitkään olleet Karting -ajelu, Illallinen pimeässä ja Ammunta käsiaseella. Kuumailmapallolento houkuttelee rohkeampia ilmojen armoille.

Elämyslahjat jakaa elämykset kategorioihin: Lentoelämykset, vesielämykset, ajoelämykset, ruokaelämykset, hemmottelut, kurssit ja lomaelämykset. Kategoriasta on helppo valita omaan mieltymykseen sopiva tai lähteä rikkomaan omia mukavuusrajojaan. Elämyksiä on helppo järjestää myös sijainnin, teeman tai palveluntarjoajan mukaan.

Vanillaelämyksiä vai extremekokemuksia?

Lähes aina on hauska hemmotella itsekään, mutta joskus tekee varmasti mieli rikkoa rajoja ja laittaa itsensä koetukselle. Elämyslahja -palvelu tarjoaa mieltä lepuuttavia ja kroppaa rentouttavia elämyksiä, kuten erilaisia kulinaristisia kokemuksia ja kylpylärentoutusta. Extreme -kokemuksia kaipaaville löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Lähde Tandemlennolle varjoliitimellä, Enduropyöräilemään tai leijahiihtämään.

Porukalla elämys on antoisampaa

Kaveriporukalla koetut elämykset sopivat biletyksiin ja juhlaohjelmaksi mitä parhaiten. Syntymäpäivät tai pikkujoulut Rallisimulaattorin ratissa, Karting -radalla tai Seikkailupuistossa ovat varma menestys. Hemmotteluhoidot tai saunaelämykset rentouttavat koko porukkaa valmistaen illan rientoja varten.

Erilaiset kurssit aktivoivat ja ovat hauska tapa viettää aikaa. Nämä ovat ehdottomasti parasta antia kaveriporukan tai rakkaansa kanssa koettavaksi. Löydä itsesi kavereiden kera Drinkkikurssilta, Suklaatyöpajalta tai Lasinpuhalluskurssilta.

Elämyksiä ja kokemuksia