Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Häälahja - Lahja hääparille

Häälahja – Lahja hääparille tai lahjaidea pariskunnalle

Häälahja hääparille on varmastikin yksi haastavimmista lahjaideoista hankkia. Ostaako jotain järkevää vai tunnepohjaista. Häälahjan ei aina tarvitse olla shekki häämatkakassaan ja aina hienompaa mikäli keksii jonkin omaperäisen lahjaidean.  Seuraavassa ideoita häälahjaksi tai lahjaksi pariskunnalle, toivottavasti löydät omasi.

Häälahjaksi laadukkaita kodin tuotteita

Häälahja voisi olla jotain kotiin vietävää, mutta laadukasta ja hieman erilaista. Ellei hääpari ole erikseen toivonut, kannattaa perusastiastot sekä kannut jättää hankkimatta ja panostaa persoonallisuuteen.

 

Iittala - Laadukkaita astioita

Häälahjaksi moderneja ja laadukkaita designtuotteita

Iittala on tunnettu ja arvostettu modernien designtuotteiden valmistaja. Kun haluat antaa häälahjaksi jotain laadukasta ja eleganttia, anna Iittalaa.

Astiat lahjaksi

Piristäviä ja erilaisia astioita

Häälahjaksi piristävän erilaisia astioita, häivähdys koristeellisuutta ja upeita kattauksia. Valikoimassa on myös kaikki keskiaikaisen ravintolan, Olde Hansan, astiat. Ravintolakäyttöön luodut käsintehdyt astiat kestävät kovaakin arkikulutusta.

 

Romanttiset elämyslahjat hääparille tai lahjaksi pariskunnalle

Romanttiset elämyslahjat hääparille tai pariskunnalle antavat kipinää parisuhteelle ja piristävät arkea. Romanttisia kokemuksia on tarjolla aina tunnin hemmotteluista, hekumaalisiin elämyksiin. Romanttinen kuumailmapallolento tai illallinen pilkkopimeässä ovat tunteita herättäviä elämyksiä, jotka lahjaksi saadessaan yllättävät iloisesti. Päivä tanssikurssilla tai Hot Joogan lumoissa, jonka jälkeen puhdistavaan yrttisaunaan tai virkistävään kylpylään.

Elämyslahjaa häälahjaksi hankkiessa kannattaa pohtia lahjan ostamista porukassa. Suuremmat elämyslahjat toimittavat erinomaisesti myös esimerkiksi häämatkan virkaa ja pienemmät elämykset ovat mukavia lahjoja virkistämään parisuhdetta.

Romanttinen elämyslahja hääparille tai pariskunnalle, jotka nauttivat yhdessätekemisen ilosta.

 

Illallinen pimeässä - Elämyslahjat Romanttinen illallinen pimeässä

Illallinen pimeässä on maku- ja hajuaistia hivelevä kokemus. Kun näköaisti suljetaan, toimivat muut aistit tehokkaammin, joka tekee elämyksestä ainutkertaisen. Niinkin jokapäiväinen toiminta kuin syöminen saa aivan uuden ’näkökulman’ ja ruoasta nauttii moninkerroin. Illallinen pimeässä mielittysi kanssa on romanttinen ja tunteita kihelmöivä elämys, joka kannattaa kokea.

Lue lisää Illallinen pimeässä -elämyksestä >>

tanssikurssi-elamyslahja Tanssikurssi -elämyslahja

Tanssikurssi virkistää niin tanssitaitoja ja parisuhdetta. Opetelkaa yhdessä pistämään tanssilattia rullalle salsan tai muun tanssityylin tahtiin. Hauskaa kuntoilua ja yhdessäoloa pariskunnille. Tästä ei tanssista nauttivien elämyslahja parane.

Katso kaikki tanssi-elämyslahjat >>

sauna-elamyslahja Romanttiset sauna elämykset: Infrapunasauna, yrttisauna, kleopatrasauna tai vaikka suklaasauna

Romanttinen sauna oman kullan kanssa on elämys, joka lämmittää. Perinteisen saunan lisäksi on tarjolla muitakin saunomisen muotoja. Rentouttava infrapunasauna puhdistaa ihoa ja parantaa verenkiertoa. Hemmotelkaa toisianne yrttisaunan aromissa tai kietoutukaa suklaantuoksuiseen elämykseen.

Katso kaikki sauna-elämyslahjat >>

kylpyla-elamyslahjat Romanttinen kylpylä -elämyslahjat

Kylpylä itsessään on jo romanttinen kokemus. Kylpylät tarjoavat usein myös lisäksi romanttisia paketteja, joilla virität yhdessäolon nautinnon maksimiinsa. Kylpylä on pieni, mutta kokonaisvaltainen loma arjesta irtautumiseen. Uiminen, sauna, hyvä ruoka ja erilaiset hemmotteluhoidot rentouttavat kehoa ja mieltä. Yllätä mielittysi romanttisella kylpylä -elämyksellä! 

Katso kaikki kylpylä-elämyslahjat >>

Romanttiset elämyslahjat Muita romanttisia elämyslahjaideoita

  • Hot Jooga-kurssi
  • Romanttinen hotelliyö
  • Suolahoito kahdelle

Katso lisää romanttisia lahjaideoita >>