halpa-edullinen-lahja

Halpa ja edullinen lahja voi olla myös paras lahja

Halpa ja edullinen lahja voi olla kallista lahjaa tunnearvoltaan huomattavasti arvokkaampi. Halpa lahja voi vaatia hieman enemmän kekseliäisyyttä tai vaivannäköä, mutta onnistuessaan ei kalliimmalle lahjalle kalpene. 

Edullinen lahja tulee erityisen ajankohtaiseksi esimerkiksi silloin kun ostetaan lahja hupimielessä lyhytaikaiseksi viihdykkeeksi. Myös lahja, joka ostetaan satunnaisesti kaverille tai tutulle, toivoisi olevan halpa. Lahjaan ei halua tuhlata suuria summia, mutta silti toivoen että se on huomiota herättävä ja viihdyttävyysarvoltaan suuri. Tähän tarpeeseen erilaiset vempainkaupat sekä lahjatavarakaupat ovat omiaan. Laajasta valikoimasta löytyy hauskoja ja kekseliäitä, toinen toistaan mielenkiintoisempia lahjaideoita. Miltä kuulostaisi Ninja-avaintenjärjestäjä, jolla avaimet saa monitoimilinkkuveitsen tavoin käännettyä sisään ja otettua esille. Tai pakeneva herätyskello vaikeasti heräävälle. Keräsimme hauskoja ja halpoja lahjaideoita tänne. Toivottavasti löydät omasi :)

Kuvalahja on todella persoonallinen ja yleensä myös melko edullinen lahja. Kuvalahja on otollinen lahjaidea kaikkeen juhlaan ja merkkipäiviin. Se voi olla joululahja, häälahja, lahja miehelle tai kaverille. Kuvalahjassa korostuu lahjan antajan mielikuvitus. Läheinen sukulainen voisi arvostaa kuvalahjaa, jossa poseeraa koko perheenne. Kaverille taas teidän yhteis irvistys-selfie tai muu hulvaton otos. Pääasia että lahjan saaja tuntee olonsa henkilökohtaisesti muistetuksi.

Joululahja, tuparilahja tai vaikka häälahja… edullinen lahjakin ajaa asiansa

Lahjan hinta ei ole se merkittävin tekijä lahjaa hankittaessa. Halpa ja edullinen lahja voi yhtä hyvin olla joululahja, tuparilahja tai häälahja… tärkeintä on hyvä idea. Tuparilahja voisi olla esimerkiksi kuvakello, joka seinälle ripustettaessa muistuttaa elämysrikkaasta kokemuksesta. Kuvamuki on klassikko ja yksi käytännöllisimmistä sekä edullisimmista lahjaideoista. Jokainen tarvitsee mukia ja omasta kuvamukista on mukava nauttia höyryävä aamukahvi. Kuvamuki on esimerkiksi erinomainen ja halpa joululahjaidea, mutta sopii myös häälahjaksi tai mihin tahansa muuhunkin merkkipäivään. Kuvamuki sopii myös työpaikalle… kukaan ei enää ota mukiasi omaan käyttöönsä erehdyksessä.

Ajatuksella mietitty ja tarpeeseen ostettu halpa ja edullinen lahja voi hyvinkin olla kallista lahjaa mieluisampi. Tärkeintä ei ole lahjan hintalappu vaan lahjan hyöty sekä viihdearvo.

 

Lukijoiden kertomana: Mikä on paras edullinen lahja

Odotamme lahjaideaasi … :)

 


Oletko ostanut jotain todella edullista, mutta huippukivaa lahjaksi?

Mitä edullista, mutta hauskaa ja kivaa olet käärinyt lahjapakettiin. Aina hinta ei kerro kaikkea, idea ratkaisee :)