Hieronta miehelle ja naiselle

Hieronta lahjaksi miehelle tai naiselle

Hieronta sopii hemmotteluksi ja lahjaksi niin miehelle kuin naiselle

Jos haluat hemmotella miestä tai naista, anna hänelle lahjaksi hieronta. Hieronta voi olla rentouttavaa tai lihaksia palauttavaa. Hartia- ja muista lihasvaivoista kärsivälle on urheiluhieronta varmasti ehdottoman tervetullut. Klassinen hieronta sopii enemmän nautiskelijalle. Hieronta vaikuttaa mm. kudosten aineenvaihduntaan ja purkaa lihasten jännitystiloja, joten oli hierontamuoto mikä tahansa, on sillä terveyttä edistävä vaikutus.

Erilaisia hierontoja miehelle tai naiselle lahjapakettiin:

 • Niskahartiahieronta
 • Selkähieronta
 • Puolihieronta
 • Kokovartalohieronta
 • Jalkahieronta
 • Kuumakivi -hieronta
 • Havaijilainen hieronta
 • Kasvohieronta
 • Gua Sha -hieronta
 • Aromaattinen hieronta
 • Yrttihieronta, punaviinihieronta, suklaahieronta
 • Lymfahieronta
 • Bambuhieronta

Romanttinen hieronta Hänelle

Romanttinen hieronta omalle rakkaallesi. Romanttinen hieronta on sensuelli kokemus. Romanttinen hieronta ei tietenkään tarkoita, että antaisit lahjakortin hierontaan, jossa ulkopuolinen hoitaisi romanttisen käsittelyn. Voit antaa hieronnan itse tai vaihtoehtoisesti voitte yhdessä mennä ”Romanttinen hieronta kahdelle” -hemmotteluun, jossa saatte nauttia hieronnan rentouttavasta ja sensuellista kokemuksesta vierekkäisillä hieromapöydillä ammattilaisten hoidossa.

Lyhyesti eri hieronnoista

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä hierontaa, jossa hierotaan pehmytkudoksia erilaisin menetelmin, kuten puristamalla, täristämällä, hinkkaamalla tai venyttämällä.

Klassinen hieronta parantaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia sekä helpottaa kiputilanteissa. Lisäksi hieronta edistää kuona-aineiden etenemistä ja vähentää turvotusta. Klassinen hieronta sopii erityisesti henkilölle, jolla on hartia-, niska-, tai jännityspäänsärkyä, lihaskipuja tai lihaskramppeja. Klassinen hieronta on myös erinomaista rentoutumiseen ja hemmotteluun, joten se auttaa myös stressiin ja mm. unettomuuteen. Myös fyysistä työtä tekevät tai liikuntaa harrastavat saavat klassisesta hieronnasta suurta apua palautumiseen.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on tehokas keino hoitaa, ylläpitää ja ennaltaehkäistä lihasten ja pehmytkudosten vaivoja sekä vammoja. Urheiluhieronta on tehokas keino erilaisiin lihaskipuihin ja lihaskramppeihin. Urheiluhieronta on lähellä klassista hierontaa, mutta keskittyy nimenomaan lihashuoltoon ja se on tehokkaampaa sekä monipuolisempaa. Urheiluhieronta parantaa verenkiertoa kudosten aineenvaihduntaa. Urheiluhierontaan saapuvan ei tarvitse olla urheilija, vaan siitä saavat avun kaikenikäiset ja kuntoiset henkilöt.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta lievittää jännitystä ja lihasten kiputiloja, rentouttaa lihaksia ja parantaa tehokkaasti verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronnassa käytetään basaltti -kiviä, jotka lämmitetään hieman yli 50 °C asteisiksi. Basaltti -kivet varaavat lämpöä tehokkaasti ja luovuttavat sitä hitaasti koskettamiinsa lihaksiin. Kivet asetellaan tiettyihin kehon pisteisiin. Kivien lämmön aikaansaama lihasten rentoutuminen mahdollistaa syvempien lihaskerrosten hieromisen. Kuumakivihieronta auttaa mm. niveltulehduksiin sekä muihin kroonisiin tulehduksiin ja jännitystiloihin. Kuumakivihieronta sopii lahjaksi erityisesti rentouttavaa ja stressiä lievittävää hoitoa kaipaavalle.

Havaijilainen hieronta, Lomi Lomi Nui

Havaijilainen hieronta, eli Lomi Lomi Nui, poikkeaa paljon perinteisistä hierontamuodoista. Havaijilainen hieronnassa keskitytään lihaksiin, niveliin sekä ihmiskehoon kokonaisuutena ja sen sanotaan olevan maailman vaativimpia hierontatekniikoita.

Perinteisestä hieronnasta poiketen, havaijilainen hieronta on rituaali, joka voi sisältää chanttausta, musiikkia ja tanssia. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä ja hierontaliikkeet tehdään hitain ja hallituin liikkein. Hieronta tehdään aina ihmisen kunto ja vointi huomioon ottaen ja voimaa käytetään juuri riittävästi. Havaijilaisen hieronnan tarkoitus on saada aikaan rentoutunut transsimainen tila. Alkujaan havaijilaista hierontaa antoivat papit sekä parantajat ja hierontasessio saattoi kestää jopa päiväkausia.

Hunajahieronta, yrttihieronta ja suklaahieronta

Hunajahieronta, yrttihieronta ja suklaahieronta aktivoivat normaalin hieronnan tavoin verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hierontaan käytetty ainesosa vaikuttaa lisäksi omalla tavallaan. Hunajahieronta esimerkiksi kiinteyttää, puhdistaa ja ravitsee sekä kuorii ihoa. Suklaa tekee hieronnasta erittäin lempeän ja suklaan rentouttavat ainesosat imeytyvät ihon läpi pehmittäen ihoa ja tuoden erittäin rauhallisen tunteen. Yrtit taas ovat erityisen tehokkaita stressin lievitykseen sekä verenkierron parantamiseen.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta juontaa juurensa muinaisesta Intiasta ja sillä on erittäin rentouttava sekä stressiä helpottava vaikutus. Intialainen päähieronta sisältää usein pään ja kasvojen lisäksi niskan, kaulan, hartian, yläselän sekä käsivarsien hieronnan. Intialainen päähieronta voi auttaa erilaisissa kiputiloissa sekä lihasten jumitustiloissa ja mm. migreenissä. Intialainen päähieronta lienee yksi rentouttavimmista hierontamuodoista.