Kukat netistä - Nettikukkakauppa

Kukat ja kukkakimput netistä

Tilaa kukat netistä  ja saat kukkaloistoa suoraan kotiovelle. Kaikkea muuta netistä jo saa, niin miksi ei kukkiakin. Nettikukkakauppa on kätevä vaihtoehto kukkakaupassa jonottamiselle. Piilola nettikukkakaupasta tilaat kukkakimput, kukka-asetelmat ja yksittäiset ruusut tai ruusukimput niin juhlaan kuin arkeen. Ystävänpäivä, syntymäpäivät, tuparit, joulu… kukat sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Löydät myös tapahtumiin erityisesti suunnitellut kukkakoristeet ja asetelmat, kuten hääkukat, surukukat ja äitienpäiväkukat.

Kukkakimput ja astelmat ovat todella kauniita ja luovat ympärilleen kukkaloistoa vailla vertaa. Jos lähimmäistä haluaa ilahduttaa kukilla, niin näillä se onnistuu.

Piilola kukkakauppa myy myös ihania suklaarasioita sekä kortteja, joilla viimeistelet loisteliaan kukkakimpun. Herkulliset suklaat näyttävissä rasioissa ovat yksistään jo syy siirtyä verkko-ostoksille.

Vaikka kukkia tilattaessa joutuukin maksamaan pienet toimituskulut, ovat ne pienet siihen nähden kuinka helposti ja nopeasti kukkien tilaaminen suoraan kotisohvalta onnistuu.

Kukkamyynti Piilola Oy on Helsingin Haagassa toimiva yli 40 vuoden perinteet omaava kukkakauppa. Verkkokauppa on avattu helmikuussa 2005.