Kylpylä ja Spa lahjakortti

Kylpylä lahjakorttilla rentoa oloa ja ihania hoitoja

Parhaimmillaan kylpyläelämys on porukalla nautittuna, kaverin, oman rakkaan tai perheen kanssa koettuna.

Kylpylä lahjakortti on todella hyvä ystävänpäivälahja sekä täydellinen kihla- ja häälahjaksi. Oman rakkaan kanssa polskiminen lämpimässä vedessä ja kelluminen porealtaassa ovat sensuellia kokemista yhdessä ja kaiken kruunaa hyvä ruoka sekä ihanat hoidot. Lapsiperhe taas pääsee hetkeksi eroon päivärutiineista ja jälkeläisiään ahkerasti hoitavat vanhemmat saavat ansaitsemansa tauon ja pääsevät vihdoin itsekin hemmoteltaviksi.

Kaikki tarvitsevat välillä omaa aikaa sekä rentoutumista. Kylpylä lahjakortilla se onnistuu.

Elämyslahjat.fi sivustolta löydät kylpylä lahjakortit sekä muut mahtavat elämykset ja lahjaideat. Katso myös Spa -hoidot.

Elämys lahjapaketissa on jotain erilaista. Kaikki eivät tavaroita kaipaa ja joskus lahjan keksiminen on vaikeaa. Elämyslahjojen kirjosta löytyy kokemuksia vauvasta vaariin ja kihlaparista lapsiperheeseen. Katso, tilaa ja yllätä!

Kylpylä lahjakortti on erinomainen lahjaidea henkilölle, joka kaipaa rentoutumista, hyvää ruokaa ja ihania hoitoja. Kylpyläkokemus on aina tervetullut lahjaidea, joka sopii todella hyvin sekä miehelle että naiselle. Kylpylä lahjakortti voi sisältää kylpylän perushoidon lisäksi erilaisia Spa-hoitoja, kuten hierontoja, jalkahoitoa sekä muita ihania elämyksiä. Kylpylä lahjakortti voi olla yhteislahja suuremmalta porukalta, jolloin kaikki saavat antamisen iloa kohtuuhinnalla.