Lyhdyt ja kynttilät

Lyhdyt ja kynttilät – tunnelmallinen lahjaidea kotiin

Lyhdyt ja kynttilät luovat kotiin rauhallista tunnelmaa. Lyhdyt ja kynttilät sopivat erinomaisesti myös lahjapakettiin esim. tupareihin.

Joihinkin lyhtyihin laitetaan kynttilä, mutta tarjolla on myös lyhtyjä, joita poltetaan öljyllä tai erityisellä polttoaineella. Tällaisia lyhtyjä ovat mm. Taiga lyhty ja Tenderflame.

Taigalyhty on kaunis sisustuselementti. Lyhdyn liekki on lähes hajuton, savuton eikä nokea. Taiga lyhty on myös normaalia kynttilää turvallisempi. Jos lyhty kaatuu, liekki sammuu välittömästi eikä palovaaraa pääse syntymään.

Taiga lyhtyjä myyvät mm. Prismat ja Kodin Terrat.

Tenderflame sisustustuli on moderni ja pelkistetyn tyylikäs. Tenderflame sisustustulessa käytetään TenderFuel polttoainetta, joka on täysin myrkytön ja palaa ainoastaan ollessaan kosketuksissa TenderFlame-takkojen SteelWick-sydämen kanssa, tehden siitä erittäin turvallisen polttoaineen.

Tenderflame sisustulet löytyvät mm. Giganteista

Lahjoja valitessaan OmaKoti.fi oli aluksi kallistua Tenderflamen puoleen. Loppujen lopuksi päädyimme kuitenkin Taiga lyhtyihin. Tämä siksi, että lahjojen saajille sopi paremmin Taigan rustica -sarjan tyyli ja öljyn riittoisuus oli Tenderflamen paloainetta pidempi.