Isänpäivälahja - Lahja isälle

Isänpäivälahja – Lahja isälle merkkipäivänä

Isänpäivälahja, lahja isälle merkkipäivänä. Isää voidaan muistaa lahjalla monta kertaa vuodessa. On syntymäpäivä, Joulu, nimipäivä ja tietenkin yksi tärkeimmistä, isänpäivä. Isänpäivän perinteikkääseen viettoon kuuluu isän hemmottelu ja lahjoilla muistaminen. Isälle voidaan tarjota aamiainen suoraan sänkyyn ja päivällä kokataan hyvää ruokaa. Väliaikaa voidaan viettää sosiaalisesti isovanhempien luona vieraillen tai oman perheen kanssa nauttien. Niin on monta tapaa viettää isänpäivää kuin on isääkin… pääasia että isä nauttii ja tuntee itsensä arvostetuksi.

”Meillä isä saa isänpäivälahjaksi aina hemmottelua ja kirjan tai tietokonepelin. Aamiainen sänkyyn ja sitten nautitaan osa päivästä perheen kesken. Illalla isä pääsee rentoutumaan uuden kirjan tai pelinsä ääreen. Aina on kuulemma täydellinen päivä ollut :)
– Tiina 32

”Isänä nautin isänpäivänä paljon hemmottelusta ja hyvästä ruoasta, joka on tärkeintä. Viime vuonna sain hemmottelun lisäksi lahjakortin pienkonelennolle, josta kehkeytyi yksi elämäni mahtavimmista kokemuksista. Pientä korkeuskammoa omaavana pienkonelento oli sekä terapeuttista että jännittävää. Olen hekumoinut koko vuoden lahjaa siinä määrin, että jotain samantapaista toivon isänpäivälahjan tänäkin vuonna sisältävän.
– Hei, isä lentää

SUOSITUIMMAT LAHJAT ISÄLLE

Keräsimme suosituimmat lahjat isälle eri verkkokaupoista. Katso löydätkö täältä sen täydellisen lahjaidean.

 

LISÄÄ LAHJAIDEOITA ISÄLLE JA ISÄNPÄIVÄLAHJAKSI


Isälle tyylikkyyttä ja rentoa oloa pehmeässä lahjapaketissa

Isät eivät välttämättä ole aktiivisimpia lähtemään kaupoille pehmeiden ostosten perässä. Siksi meidän muiden tehtävämme on muistaa isää merkkipäivänä tai isäinpäivänä hemmottelevilla lahjoilla. Pientä lahjaa ostavalle vinkkinä vaikka pehmeät ja paksut sukat, joilla voi käyskennellä kylmemmälläkin lattialla lämpöä hehkuen.

Mukavat yövaatteet saattelevat isän rentoon uneen ja aamun sarastaessa odottaa pehmeä aamutakki tohveleineen sängynpäädyssä. Suihkuaika? Nimikoidulla pyyhkeellä varmistetaan, ettei hygienastaan tarkan isän tarvitse arpoa onko joku edellisen illan vieraista saunassa käydessään epähuomiossa napannut isännän pyyhkeen.

Kun aamutoimet on hoidettu, on aika pukeutua tyylikkäisiin, ehkä lapsiltaan saatuihin housuihin ja paitaan. Juhlapäivänä on tyylikäs kauluspaita ja kravatti odottamassa.


Persoonallinen kuvalahja tai nimikoitu lahja isänpäivänä

kuvalahjat-miehelleKuvalahja isälle on persoonallinen lahja, joka kertoo että lahjaan on ajatuksella paneuduttu. Kuvalahja isälle tärkeillä kuvilla koristeltuna on varmasti mieluisa yllätys lahjapaketista avautuessaan.

Kuvalahja isälle voisi olla esimerkiksi kuvamuki, joka aamuisin täytetään herkullisella kahvilla ja siitä nauttiessa kuvin kyljessä oleva kuva tuo mieleen muistoja, naurattaa hauskuudellaan tai vaikka laulattaa lempikappaleen sanoituksin.

Kuvakalenteri avaa uuden näkymän joka kuukausi. Ehkä siinä on perheen lapset leikkimässä tai muistoja parhaalta lomamatkalta. Jos isällä on käytössä tietokone, anna lahjaksi hiirimatto omalla kuvalla.

Kaiverrettu tai nimikoitu lahja on aina henkilökohtaisesti merkkipäivän sankarille räätälöity. Vaikka tuote olisi muuten melko perinteinen, tekee kaiverrus siitä uniikin ja persoonallisen. Mitä isäsi pitäisi kaiverretusta ziposta tai nimikoidusta lompakosta? Ehkä laadukas kaiverrettu taskukello


Pienelektroniikkalahja kiinnostaa isänpäivänä

elektroniikkaa-miehellePienelektroniikka -kategoriasta löytyy monenlaisia, niin viihdyttäviä kuin hyödyllisiä lahjoja isälle. Suosittuja lahjoja ovat kännykät ja tabletti -tietokoneet. Nauttiiko isä hyvästä kahvista? Anna laadukas kahvi/espressokeitin tai kapselikeitin. Klassisen lahjaidean virkaa toteuttaa mm. parranajokone.

Hyödyllisiä lahjoja ja viihteellisiä lahjaideoita:

 • Parranajokone
 • Rannekello/älykello
 • Kahvi/espressokeitin
 • Tabletti -taulutietokone
 • Kännykkä
 • Laadukkaat kuulokkeet

Anna isälle uusi kokemus elämyslahjakortilla

Elämyslahja miehelleElämyslahja on lahjaidea, joka sopii jokaiselle isälle. Erilaisia mahtavia elämyksiä on tarjolla lukemattomia ja kaikille sopivia, nuoresta isästä vaariin. Elämäys voi olla aktiivista ja jännittävää tai rentoa ja virkistävää. Ralliautoajelu, ammunta, sukellus ja muut huikeat elämykset vievät isän kokemuksien sfääreille, joista riittää kerrottavaa seuraavallekin sukupolvelle. Hieronta ja muut hemmottelut taas tuovat virtaa ja rentouttavat oloa.

Elämys isälle voisi olla jotain seuraavista:

 • Lentokonelento tai laskuvarjohyppy
 • Ammuntapäivä
 • Ralliauto tai carting-ajelu
 • Päivä seikkailupuistossa
 • Klassinen tai urheiluhieronta
 • Olut -tasting

Kirjalahja lukemisesta nauttivalle isälle

Kirjat ja ekirjat netistäKirjalahja isälle on rentouttavan lukuhetken tarjoava vaihtoehto. Kirja ei turhaan ole lahjojen klassikko ja toivottu lahjaidea monelle isälle. Anna lahjaksi jännittävä dekkari yllättävine käänteineen, scifiä tulevaisuuden pyörteissä tai hiuksia nostattavaa kauhua.

Teknologian aikakaudella painettu kirja on vaihtunut usein e-kirjaan tai äänikirjaan. Jos on tiedossa, että isä lukee kirjan vain kertaalleen läpi, niin ekologisin ratkaisukin on ostaa kirja lukuaikana e-kirjapalveluun. Jos lukeminen ei miellytä tai on hankalaa, saavat nämäkin isät nauttia  mielikuvistusta kutkuttavista tarinoista äänikirjojen muodossa.


Lehden kausitilaus viihdyttää isää koko vuoden

lehdet-aikakausilehdetLehden tilaus isälle mielenkiintoisen aiheen täyttämänä on ehkä harvinaisempi, mutta erittäin varteenotettava lahjaidea. Erilaiset harrastus- ja ammattilehdet sisältävät paljon mielenkiintoista luettavaa. Onko isä kiinnostunut amerikan raudoista tai tuning-autoista? Ehkä tietokoneista ja peleistä? Harrastuspohjaiset lehdet ovat varmasti toivottua luettavaa, oli harrastuksena sitten golf, elokuvat tai musiikki.

HUOM. Lehtitarjoukset sisältävät usein myös tilaajalahjan, joka itsessään on jo mukava pieni lahja isälle.


Isänpäivän historia lyhyesti

Isänpäivän juuret ovat Yhdysvalloissa, josta se lähti leviämään muualle maailmaan 1920 -luvulla. Pohjoismaissa isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Isänpäivän vieton ajankohta on lähtöisin kaupallisista intresseistä. Kauppojen hiljaiselo ennen joulun kiireitä piti täyttää ja isänpäivä sopi erinomaisesti tarkoitukseen. Isänpäivä merkittiin virallisesti kalenteriin ja sitä on liputettu Suomessa aina vuodesta 1987. Isänpäivän ajankohta sijoittuu sopivasti puolivuotta äitienpäivän jälkeen. Useassa muussa maassa isänpäivä on kesäkuussa

 

Parhaat lahjat isälle lukijoidemme kertomana

”Meillä isä saa isänpäivälahjaksi aina jotain kivaa päällepuettavaa. Mukavia olo- tai yöhousuja, kylpytakin, villasukat… eli kaikkea mikä lämmittää ja tuntuu pehmeältä marraskuun pimeinä iltoina :)
– Lämpöä isälle


Mitä sinä ostaisit lahjaksi isälle?

Mitä sinä olet antanut isälle lahjaksi tai oletko isänä saanu lahjan, joka en erityisesti puhutellut. Kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään täydellinen lahjaidea isän lahjapakettiin.