Joululahja lapselle

Joululahja lapselle tai vauvalle

Joululahja lapselle tai vauvalle on välillä todellinen haaste. Varsinkin jo hieman varttuneemmat lapset ovat tarkkoja saamistaan lahjoista ja niissä on kovin helppo mennä pieleen. Lapsen joululahjaideoita pystyy helposti utelemaan suoraan lapselta, mutta aina lapsen itsensä toivoma lahja ei ole realististen annettavaksi ja tällöin on entistä tärkeämpää hankkia lasta muuten miellyttävä, toiseksi paras vaihtoehto. Pieniltä vauvoilta on vaikea kysyä lahjatoiveita, joten usein kannattaa kääntyä lapsen/vauvan vanhempien puoleen ja udella heiltä. Vauvojen leluissa on usein suositeltu käyttöikä, joka helpottaa lahjan valitsemista nuoremmalle vauvalle.

SUOSITUIMMAT JOULULAHJAT LAPSELLE JA VAUVALLE

Keräsimme suosituimmat joululahjat lapselle ja vauvalle, jotka hauskuuttavat ja viihdyttävät pientä ihmistä.

 

 

Joululahjat kätevästi lapsille suunnatuista nettikaupoista

Lahjaideat - Lasten lelutLekmeriltä löydät lelut, pelit, lastenvaatteet, vauvatarvikkeet, lastenvaunut, turvaistuimet sekä huonekalut lastenhuoneeseen.

Lekmer haluaa olla paras kauppa lapsiperheille, kauppa, jossa tuotteet ovat parasta laatua ja jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Lekmerin tarjoaa nopeat toimitukset, erinomaisen palvelun sekä turvalliset, suositut tuotteet.

Leluilla lapsi leikkii ja oppii. Valikoimaan kuuluu suosittuja tuotemerkkejä kuten esim. Lego, Nikko, Brio, Hello Kitty, Star Wars ja Muumit.


Joululahjaksi lapselle viihdyttäviä katseluhetkiä

Lasten piirretyt ja elokuvat

Lasten elokuvat ja ohjelmat viihdyttävät lasta joulupyhinä ja talven pimeinä iltoina. Lahja lapselle tutun klassikon tai uuden suosikkipiirretyn muodossa on varma menestys.

DVD-levyjä vielä myydään, mutta suoratoistopalvelut ovat ottaneet vankan aseman lasten viihdyttämisessä. Tosin Netflix jne. palveluista voi vielä puuttua klassikoita, tai se uusin elokuva, jonka lapsi on toivonut.


Jouluna blingiä, tyylikkyyttä, luksusta, uusia innovaatioita

Lauranpikkuputiikkista löydät juuri sopivasti erikoiset lasten lahjaideat. Kauppa äideille, jotka osaavat arvostaa lastenkin tavaroissa sitä pientä ekstraa.

Verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet on valittu huolella ja valikoimaa kasvatetaan koko ajan. Myynnissä on tuotteita mm. merkeiltä Pomme-Pidou, Petunia Pickle Bottom, Baby Jake’s, Bud Ducks, Jack&Lily ja Stephen Joseph.

 

Paras joululahja lapselle tai vauvalla, lukijoidemme kertomana

Lahjavinkkejäsi odotetaan :)

 

Sinun ideasi joululahjaksi lapselle tai vauvalle?

Mitä olet antanut lapselle tai vauvalle joululahjaksi? Onko hihassasi lahjaidea, joka ylittää lapsen tai vauvan lahjaodotukset. Anna omat joululahjavinkkisi muiden lahjaideoita etsivien iloksi!