Joululahja äidille

Joululahja äidille – Lahja rakkaalle naiselle

Joululahja äidille on tärkeä huomionosoitus meille tärkeälle ihmiselle. Omalle äidille on varmasti vuosien saatossa tullut annettua useampikin lahja, mutta lahjan etsiminen ei välttämättä ole yhtään helpottunut. Vaikka äidin tunteekin varmasti hyvin, on ehkä kaikki lahjaideat jo käytetty, tai haluaisit tänä vuonna muistaa äitiä yllättävällä ja erilaisella joululahjalla.

Meidän äiti tykkää paljon hemmotteluista ja kirjojen lukemisesta. Jouluna lahjapakettiin kääritään siis aina hieronta- tai jokin muu hemmottelulahjakortti sekä hyvää luettavaa.
– Äidin hemmottelija

Äiti arvostaa suuresti kaikkea omatekemää. Koristelemme itse joulukortit, neulomme, kudomme ja lapsenlapset piirtelevät kuvia. Jos ostamme jotain, näkyy niissäkin oma kättemme jälki. Viimevuoden jouluna annoimme kuvakalenterin, jossa perheemme poseeraa erilaisissa hauskoissa aktiviteeteissa… pulkkamäkeä talvella, uintia kesällä, tyttäreni ratsastuskuva syksyn ruskassa ja muita äitiä koskettavia kuvia. Äiti tykkäsi kovasti ja toivoi uutta seuraavaksikin joululahjaksi :)
– Helena

Olemme keränneet hienoja ja toivottuja lahjaideoita tälle sivulle. Toivottavasti löydät parhaan lahjan pukinkonttiin äitisi yllätykseksi!

 

 

LISÄÄ LAHJAIDEOITA ÄIDILLE…


Persoonallisella joululahja äidille

Kuvalahja naisellePersoonallisella joululahja äidille ja äiti yllättyy iloisesti. Kuvalahjojen suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja yhä useammin sellainen päätyy myös joululahjapakettiin kuusen alle. Kuvalahja on täydellinen lahjaidea melkein mihin tahansa juhlaan.

Kuvatuotteita on paljon erilaisia… on kuvamukeja, kuvakalentereja, kuvakelloja, kuva-avaimenperiä, lautasia ja paljon muuta. Kuvatuotteet ovat yleensä myös tuotteita, joita tarvitaan päivittäin, joten persoonallisuuden lisäksi ne ovat käytännöllisiä.


Hemmottele äitiä jouluna elämyksellä tai hemmotteluhoidolla

hemmottelulahja-naiselleAnna äidille joululahjaksi Elämys. Elämys sopii äidille, jolla on jo kaikkea tai haluat muuten vain positiivisesti säväyttää lahjavalinnallasi. Elämyslahja voi olla hemmotteluhoito tai jotain hieman aktiivisempaa, kuten joogakortti tai suklaatyöpaja.

Elämyslahja äidille voisi olla jotain seuraavista: 

  • Suklaatyöpaja
  • Suolahoito
  • Tutustuminen joogaan

Hemmottelulahja äidille voisi olla jotain seuraavista: 

  • Hunajahieronta
  • Uheilu/klassinen hieronta
  • Kuumakivihieronta
  • Rentoutuskellunta
  • Intialainen päähieronta
  • Kasvohieronta
  • Spa-manikyyri

Luettavaa äidin joululahjapakettiin

Kirjat ja ekirjat netistäMonet äidit nauttivat lukemisesta ja sen tuomasta omasta ajasta sekä mielikuvitusta kutkuttavista tilanteista. Raskaan päivän päätteeksi on rentouttavaa istahtaa hyvän kirjan ääreen ja nauttia mukaansa tempaisevasta hetkestä. Kirja on aina ollut yksi klassisimmista lahjaideoista ja sellaisena se tulee säilymään pitkälle tulevaisuuteen. Anna äidille siis joululahjaksi jännittäviä, romanttisia tai vaikka draaman täytteisiä hetkiä kannesta kanteen.

 

Lukijavinkit – Parhaat joululahjat äidille

”Itse äitinä nautin kaikkein eniten lahjoista, jotka on ajatuksella annettu. Lapseni ja sukulaiseni tietävät ettei minulle kannata kalliita ja prameita lahjoja tuoda, vaan ajatus on tärkeintä. Joskus lahja on ananasleikkuri, joskus kätevä purkinavaaja, mutta aina sellainen jota tarvitsen tai jota olen haikaillut. Jouluna on hauska huomata kuinka tarkasti lapseni ovat vuoden aikana seuranneet, minkälaista lahjaa olisin vailla. Ei ole vielä yksikään joululahja kaapin perälle joutunut, vaan aina ollut paljon käyttöä. Kiitos rakkaat lapseni :)”
– Iloinen äiti

”Sain viime jouluna lahjaksi tabletin, siis tietokoneen. Tykkäsin :) ”
– 60v. Mummo


Anna oma vinkkisi mitä joululahjaksi äidille!

Oletko antanut äidille jonkin mahtavan ja iloa tuovan joululahjan? Anna oma joululahjavinkkisi ja auta meitä ilahduttamaan äitejä ympäri Suomea.