Joululahja miehelle

Joululahja miehelle

Mitä joululahjaksi miehelle?

Joulahja miehelle voi olla kaikkea elektroniikan ja elämysten väliltä. Onneksi miehet ovat melko helppo tapaus lahjojen suhteen, ainakin noin stereotyyppisesti ajateltuna. Tietokoneisiin liittyvät lahjat, kuten pelit ja lisäosat sekä kaikenlainen elektroniikka ja hifi -laitteisto ovat miehelle sydäntä lähellä. Tällöin vain kannattaa melko tarkasti selvittää, minkälaiset pelit tai elektroniikka miestä kiinnostaa. Myös parfyymit, kellot ja miehiset korut otetaan aidolla ilolla vastaan. Miehen harrastukset, ikä ja mieltymykset tietenkin vaikuttavat suuresti lahjan hankintaan. Tarvittaessa kannattaa ovelasti udella miehen toiveita, suoraan mieheltä itseltään tai vaikka hänen tutuiltaan.

SUOSITUIMMAT LAHJAT MIEHELLE

Helpotimme joululahjan löytämistä miehelle ja kävimme katsastamassa lahjaideat sekä nettikauppojen tarjontaa puolestasi.

 

LISÄÄ JOULULAHJAIDEOITA MIEHELLE…


Lahjoihin erikoistuneesta kaupasta löydät varmasti jotain

Joulu on lahjojen antamisen aikaa, ja nyt voitkin hemmotella elämäsi läheistä miestä hienolla lahjatuotteella tai elämyslahjalla. On kyseessä sitten joululahja isälle, joululahja aviomiehelle, joululahja poikaystävälle tai joululahja ystävälle, löytyy näistä lahjoihin erikoistuneilta nettikaupoilta varmasti jotain kivaa. Aloita tutustuminen tuotteisiin vaikkapa ostetuimpien lahjojen listalta ja saat varmasti heti upeita lahjaideoita! Tutustu myös uutuuksiin ja erikoistarjouksiin.

Hieno kosmetiikka on aina onnistunut joululahja miehelle. Esimerkiksi kosmetiikkasetti matkalle on loistava annettava ja hienon näköinen joulupaketti. Aloita etsiminen esimerkiksi kauneus- ja hyvinvointiosastolta. Mieskin osaa arvostaa kosmetiikkaa. Kokeile myös pehmeää pakettia, esimerkiksi rusettia tai uusia sukkia joululahjaksi miehelle – mikä oiva lahjaidea kenelle tahansa tyylinsä tietävälle miehelle!

Myös elämyslahjat ovat oivia lahjaideoita miehelle. Vaikkapa jokin erikoisteemalla ryyditetty illallinen, viinitasting tai panimovierailu toimivat erinomaisesti lahjana miehelle, joka nauttii hyvästä ruoasta ja juomasta. Tämän verkkokaupan kautta saat sekä parhaimmat lahjatuotteet että aineettomat lahjat. Kuvittele isän tai aviomiehen ilahtunut ilme, kun joulupaketista paljastuukin lahjakortti upeaan elämyslahjaan. Joululahja isälle tai joululahja aviomiehelle voikin olla myös jotakin uutta ja persoonallista, esimerkiksi unohtumaton yhteinen elämyspaketti


Kuvalahjat – Hauska joululahja miehelle omista kuvista!

kuvalahjat-miehelle

Kuvatuote joululahjana on mielikuvituksellinen tapa osoittaa että lahjansaaja on tärkeä. Kuvamukit, kuvakalenterit ja muut kuvatuotteet ovat olleet useamman vuoden jo lahjaideoiden kärjessä, eikä syyttä. Vaikka itse tuote olisi sama, koskettaa se aina kuvan kautta henkilökohtaisesti. Kuva voi olla jalkapalloseuran ryhmäkuva, tai vuoden 1978 lemppani Corollasta, jolla tehtiin roadtrip poikineen. Se voi myös olla kuva omasta rakkaasta tai lapsesta. Vain mielikuvitus on rajana, ja siksi kuvalahja onkin suosionsa kerännyt.

Kuvan voi liittää mitä erillaisimpiin tuotteisiin. Kuvakahvimukista voi ennen työhön vääntäytymistä nauttia kodin lämmössä piristävät sumpit. Sitten jääkaapille mentäessä tarkistaa ohimennen kuvakalenterista päivän menot ja kuvakellosta ajan kulku. Työpisteellä tietokoneen vieressä komistaa hiirimatto perheen lomamatkakuvalla koristettuna. Kännykkää suojaa tietenkin kuoret, jossa upea otos kesäisestä mökkimaisemasta.

Kuvalahja koskettaa ja muistuttaa meitä elämämme parhaimmista hetkistä.

Lue lisää kuvalahjoista >>


Kekseliäät ja mielenkiintoiset vempaimet Joululahjaksi miehelle

vimpaimet-hilavitkuttimet

Kekseliäät ja mielenkiintoiset vempaimet ja muut hauskat tuotteet yllättävät miehen täydellisesti. MulleToi ja Coostuff lahjatavaraverkkokaupoista löytyy aivan käsittämättömän erilaisia lahjaideoita miesten makuun. Tuhansia tuotteita eri kategorioissa, kuten kauko-ohjattavat, tietokoneiden varusteet, pulmapelit ja keksinnöt.

Kaikenlaiset tekniset ja elektroniset vimpaimet ovat luonnostaan miehille heikkous. Ongelmaksi voi koitua, että mitä tästä kaikesta valitsisi lahjapakkaukseen. On watteja, resoluutioita, prosessoritehoja, käyttöliittymiä yms. joten älä kainostele udella lahjan saajalta vinkkiä. Lahjakortti on myös hyvä vaihtoehto, ja lahjan palautusoikeus kannattaa myös tarkistaa.


Kaiverrettu tai personoitu joululahja miehelle

Persoonalliset lahjatErilaiset tuotteet lahjan saajan nimeä kantaen kaiverrettuna tai muutoin nimikoituna tuovat persoonallisen silauksen jopa muuten käytettyyn joululahjaideaan. Sytytin tai taskumatti kaiverrettuna ovat melko perinteinen, mutta varsin toimiva lahja. Nimikirjaimin personoitua lompakkoa kannetaan ylpeydellä takataskussa ja laadukas henkilökohtainen kynä nostaa statusta kun tarvitaan nimmaria.

Perinteisten personoitujen tuotteiden lisäksi tarjolla on mm. seuraavanlaisia ideoita:

 • kaiverruksella koristettu viininjäähdytin
 • kaiverrettu pullonavaaja
 • personoitu viinilasi
 • petankkipallot omalla kaiverruksella
 • monitoimityökalut, personoidut tietenkin
 • grillipihdit omalla nimellä
 • jne.

Elektroniikkalahja on miehen mieleen

elektroniikkaa-miehelleElektroniikkalahja on aina tervetullut miehen joululahjapakettiin. Elektroniikalla voidaan viihdyttää, helpottaa elämistä, tuoda nautintoja jokaiselle elämän saralle. Laadukas parranajokone säästää aamulla aikaa ja tekee sileän lopputuloksen. Kapselikeitin keittää ihanasti tuoksuvat juomat ja tabletti-tietokoneella on helppo lukea päivän uutiset.

Hyödyllisiä lahjoja ja viihteellisiä lahjaideoita:

 • Parranajokone
 • Rannekello/älykello
 • Kännykkä
 • Kahvi/espressokeitin
 • Tabletti-tietokone
 • Hi-Fi Kaiuttimet
 • Kuulokkeet

Jouluna elämyslahja miehen lahjapakettiin

Elämyslahja miehelleJoulupukin konttiin sopii erinomaisesti erilaiset elämyslahjat. Elämyslahja antaa kokemuksia ja kokemukset rikastuttavat elämää. Anna miehelle jotain, mitä hän ei ikinä ole kokenut. Ralliautokyyti hankisissa maisemissa tai vaikka päivä ammuntaradalla.

 • Ralliauto tai carting-ajelu
 • Lentokonelento
 • Ammuntapäivä
 • Päivä seikkailupuistossa
 • Tuulitunnelilento

Tietokonepelit konsolipelit lahjaksiTietokone- ja konsolipelit – Joululahja joka aina onnistuu

Epäilemättä miehet nauttivat pelaamisesta aina solutasolla asti. Lähes kaikki miespuoliset, mahdollisuuden tullen, ovat valmiit uppoutumaan pelien ääreen. Jos mies on pelien hyvä ystävä, on tietokone tai konsolipeli ehkä parasta mitä lahjaksi voit antaa. Muut asiat ehkä saavat vähemmän huomiota miehen hypätessä esimerkiksi toiminnallisen rallipelin pauloihin, mutta hauskan pelihetken jälkeen mies on varmasti hyvinkin mukavaa seuraa.


Kirja on klassinen joululahjaidea miehelle

Kirjat ja ekirjat netistäKirja on klassinen joululahjaidea, joka jatkaa perinteitä kunnioittaen lukemattomien joululahjapakettien sisältönä. Kun otat selville genren, mistä mies on kiinnostunut, voit surffata tuhansien kirjojen joukosta mielenkiintoisia teoksia. Onko mies sci-fi fani, dekkari-intoilija vai keskiaikaisten ritarien ihannoija? Löydät kirjan jokaiseen mieltymykseen ja kiinnostukseen.

Jos ei perinteinen, painettu kirjamateriaali ole toiveen kohteena, voisi ekirjat ja äänikirjat kiinnostaa. Osta lahjaksi muutama kuukausi lukuhetkeä pädin äärellä tai tarina puhutussa muodossa.


Lehden kausitilaus lahjaksi viihdyttää miestä seuraavaan jouluun!

lehdet-aikakausilehdetLehtitilaus on aliarvostettu lahjaidea. Jos mies hiemankaan nauttii lehtien lukemisesta, on lehtitilaus varma nakki. Mies viihtyy usein autoihin, urheiluun, tietokoneisiin tai tieteeseen liittyvien aiheiden äärellä. Jokaisen lehden tipahtaminen postiluukusta tietää mukavaa lukuhetkeä lempiaiheen parissa. Miten olisi nopeita autoja ja tuunausta sisältävä GTi-lehti tai galakseissa matkaava tieteen kuvalehti?

HUOM. Lehtitarjoukset sisältävät lähes poikkeuksetta myös tilaajalahjan, joka itsessään on jo mukava pieni joululahja miehelle.

 

Paras joululahja miehelle lukijoidemme kertomana

 

Lahjavinkkejäsi odotetaan :)


Sinun ideasi joululahjaksi miehelle?

Oletko antanut tai miehenä saanut lahjan, joka on tehnyt merkkipäivästä merkittävän? Kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään se täydellinen joululahja miehelle.