Joululahja poikaystävälle

Joululahja poikaystävälle

Joulahja poikaystävälle! Jokavuotinen kohokohta lähestyy ja oma poikaystävä lahjaa vailla? Jouluna, jos milloin, on muistettava rakkaitaan, mutta mitä yllättävää, erilaista, hyödyllistä tai hauskanturhaa tänä vuonna keksisi. Miehillä on paljon mieltymyksiä, josta lahjaideoita voi lähteä ammentamaan.

Kaikenlaiset tekniset vempeleet ja vimpaimet ovat ’in’, mutta kannattaa varmistua, että tuote varmasti täyttää poikaystäväsi vaatimukset. Parfyymit ja tuoksut ovat sopivan varma valinta ja samalla saat itse päättää miltä kultasi tuoksuu. Vaikka miehet eivät aina kallistu korujen puoleen, tai itse niitä ostaisi, mutta osaa varmasti arvostaa Sinulta saatua persoonallista ranne/kaulakorua, rannekelloa tai muuta miehistä helyä. Miehet nauttivat myös hemmottelusta, joten mikäli poikaystäväsi ei ole materian perään, anna hänelle hierontakortti, elokuva- tai konserttilippu. Yksi mitä poikaystäväsi aivan varmasti osaa arvostaa, olet Sinä. Paketoi itsesi sopivan eroottisilla vaatteilla ja yllätä miehesi privaatisti Joulumuodollisuuksien jälkeen ja Joulu jatkuu myöhään yöhön.

SUOSITUIMMAT JOULULAHJAT POIKAYSTÄVÄLLE

Joululahjan hankkiminen poikaystävälle voi olla haastavaa, mutta toivottavasti käsin keräämämme lahjaideat helpottavat joululahjan löytämistä.

 

 

LISÄÄ JOULULAHJAIDEOITA POIKAYSTÄVÄLLE…


Muista poikaystävää jouluna mahtavalla kuvalahjalla!

kuvalahjat-miehelle

Kuvalahja on mitä parhain joululahja poikaystävälle. Kuvalahjojen valikoimasta löytyy käytännöllisiä, mielenkiintoisia ja hauskoja lahjaideoita. Eniten annettu ja suosituin joululahja on klassinen kuvamuki, joka kahvia höyryvänä koristaa aamupöytää muistorikkaalla kuvallaan, hauskalla sitaatillaan tai muulla keksimälläsi idealla. Hiirimatto omalla kuvalla on toinen huippumenestys. Lähes jokaisella poikaystävällä on tietokone, joten kuvahiirimatolle on varmasti käyttöä.

Suosituimmat kuvajoululahjat miehelle. 

 • Kuvamuki
 • Kuvakalenteri
 • Hiirimatto omalla kuvalla
 • Seinäkello omasta kuvasta
 • Suklaa rasia
 • Suihkusetti
 • Viltti tai tyyny omalla kuvalla
 • jne

Lue lisää kuvalahjoista >>


Elektroniikkaa poikaystävän joululahjapakettiin

elektroniikkaa-miehelle

Elektroniikkatuotteista löytyy varmasti joululahja poikaystävälle. Elektroniikka voi olla hyödyllistä tai viihdyttävää, elämää helpottavaa ja hauskaa ajanvietettä. Laadukkaalla parranajokoneella varmistat etteivät partakarvat pistele. Onko poikaystäväsi kahvin tai teen ystävä? Anna kapselikeitin. Tai miten olisi hierova tyyny, jota rentouttaa kotona, autossa ja toimistolla.

Elektroniikkajoululahja poikaystävälle esimerkkejä:

 • Parranajokone
 • Kännykkä
 • Kahvi/espressokeitin
 • Tabletti-tietokone
 • Hierova tyyny autoon, kotiin tai toimistoon

Kaikenlaista pikkukivaa vempainta poikaystävälle lahjatavarakaupasta

vimpaimet-hilavitkuttimet

Kun haluat antaa poikaystävällesi joululahjaksi jotain todella mielenkiintoista, yllättävää ja hauskaa, hyppää lahjatavarakauppaan. MulleToi ja CoolStuff -verkkokaupoista löytyy todella mielenkiintoisia, kekseliäitä ja hauskoja ideoita. Tuotteiden hinnat alkavat muutamista euroista, joten jokaisen lompakolle löytyy sopiva joululahja.

Joululahja poikaystävälle voisi olla jotain seuraavaa:

 • Kauko-ohjattavat aikuisten lelut
 • Pulmapelit
 • Erilaiset keksintövimpaimet kotiin
 • Kahvinkeitin autoon

Joululahja kaiverruksella tai nimikoinnilla

Persoonalliset lahjatKaiverrettu tai nimikoitu joululahja on persoonallinen lahjaidea. Kaiverrettu lahja osoittaa, ettei sitä ole umpimähkää valittu kaupan tusinahyllyltä, vaan mietitty tarkoin. Miltä tuntuisi pakata joululahjapakettiin klassinen zippo poikaystävän puumerkillä kaiverrettuna. Entä laadukas kynä kaiverruksella ja tyylikkääseen kynäkoteloon asetettuna.

Persoonallisia joululahjoja poikaystävälle:

 • Lompakko poikaystävän nimimerkillä
 • Tupakkirasia kaiverrettuna
 • Klassinen zippo kaiverruksella
 • Taskumatti kaiverruksella
 • Nimikoitu aamutakki
 • Kaiverrettu leikkuulauta ja veitsisarja
 • Kaiverrettu viinilasi

Mitä poikaystäväsi haluaisi kokea?

Elämyslahja miehelle

Jos poikaystävä ei maallisesta hyödykkeestä välitä… tai vaikka välittäisikin, on elämys aina erilainen ja toivottu Joululahja. Elämykset ja kokemukset seuraavat läpi elämän ja ne ovat mielenkiintoinen muistelun ja puheenaihe. Elämyksiä on paljon erilaisia, hemmotteluista ralliin ja lentokonelentoihin. Paras elämys olisi tietenkin, että pääset hänen kanssaan mukaan nauttimaan tai jännittämään.

 • Päivä ammuntaradalla yhdelle tai kahdelle
 • Tuulitunnelilento
 • Lento kuumailmapallolla teille kahdelle
 • Carting-ajelu tai ralliautoilu
 • Lentokonelento
 • Päivä seikkailupuistossa
 • Sukelluskokemus

Tietokonepelit konsolipelit lahjaksiTietokone- ja konsolipelit joululahjaksi – Poikaystävä kiittää

Miehet ja näin ollen myös poikaystävät pelaavat paljon ja nauttivat privaatista hetkestään pelien ääressä. Jos siis haluat tehdä miehen onnelliseksi ja saada omaakin rauhaa samalla, niin osta hänelle peli ;)


Kirja on klassinen joululahjaidea lukemisesta nauttivalle poikaystävälle

Kirjat ja ekirjat netistäTykkääkö poikaystäväsi lukea? Jos tykkää, niin kirja on ehdoton lahjapaketin täyte. Riittää että tiedät poikaystäväsi lempigenren tai kirjailijan ja löydät varmasti lukemattomia vaihtoehtoja. Kirja on mielikuvitusta siivittävä ja rentouttavaa omaa aikaa tuova lahja, joten turhaan se ei ole yksi suosituimmista lahjaideoista vuosi toisensa jälkeen.

Myös e-kirjat ja äänikirjat ovat erinomaisia lahjaideoita. Joskus painettu materiaali on kiva, mutta jos lahjan saajana on henkilö, jonka tietää uppoutuvan kirjaan vain kerran, voi e-kirja olla varteenotettavampi vaihtoehto. Äänikirja taas sopii mainiosti paljon autolla liikkuvalle ja henkilölle, jolla näkökyky rajoittaa tekstimuodossa olevan kirjan lukemisen.


Romanttisesti häntä ja Sinua ajatellen

Pikkutuhmat hepeneet ovat joulun romanttisina iltoina satavarmasti poikaystävän lahjatoivelistan kärjessä. Yllätä poikaystäväsi iloisesti sensuellissa asusteessa.

Laadukkaiden eroottisten alusasujen, kuten Her Secret tai Top Lady -kaupoista löytyy kaikki tarvittava romanttiseen jouluun. Seksikkäimmät alusasut, kuumimmat rooliasut, hehkeimmät asusteet, hienoimmat korsetit ja sähäkimmät leggingsit… Oletko valmis yllättämään poikaystäväsi! Hotit päällysvaatteet kruunaavat kokonaisuuden, joten voit hyvällä omalla tunnolla napata itsellesi myös näyttävän mekon ja tyköistuvan paidan. Kun päällä on alusta alkaen jotain uutta, voi poikaystävä vain arvailla mitä alta löytyy ;)


Lehden tilaus viihdyttää poikaystävää kuukaudesta toiseen

lehdet-aikakausilehdetLehtitilaus on aliarvostettu lahjaidea. Jos mies hiemankaan nauttii lehtien lukemisesta, on lehtitilaus varma nakki. Mies viihtyy usein autoihin, urheiluun, tietokoneisiin tai tieteeseen liittyvien aiheiden äärellä. Jokaisen lehden tipahtaminen postiluukusta tietää mukavaa lukuhetkeä lempiaiheen parissa. Miten olisi nopeita autoja ja tuunausta sisältävä GTi-lehti tai galakseissa matkaava tieteen kuvalehti?

HUOM. Lehtitarjoukset sisältävät lähes poikkeuksetta myös tilaajalahjan, joka itsessään on jo mukava pieni joululahja miehelle.

 

Lukijat kertovat mitä joululahjaksi poikaystävälle

”Olen antanut poikaystävälleni niin joululahjaksi kuin muinakin merkkipäivinä kaiverrettuja lahjoja. Kaiverruksiin ei ole aina tullut pelkkää nimeä vaan esimerkiksi poikaystävää kuvaava sananlasku ja joskus pieni vitsikin :) Poikaystävän lahjapaketista on löytynyt jo kaiverrettu zippo, taskukello, rannekoru, korttikotelu ja avaimenperä. Tulevana jouluna taas jotain kivaa kaiverrettua tiedossa :-)
Joulumieltä toivottaen, Tiina


Sinun ideasi joululahjaksi poikaystävälle?

Millä lahjalla olet yllättänyt poikaystäväsi iloisesti. Onko hihassasi lahjaidea, joka mykistää poikaystävän lahjaodotukset. Anna oma joululahjavinkkisi muiden iloksi!