Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Joululahja tyttöystävälle tai vaimolle

Joululahja tyttöystävälle

Joululahja tyttöystävälle, tärkeälle ihmiselle elämässäsi. Joululahja, joka kertoo että välität, arvostat ja tunnet hänet, tiedät minkälaisista lahjoja hän arvostaa. Lahjoja on mukava ostaa, mutta ne voivat tuottaa myös päänvaivaa. Turvallisia ja klassisia lahjaideoita tyttöystävälle voisivat olla hemmottelulahjat, kuten hieronta tai kylpylähoito. Myös laadukas suklaa, hajuvesi ja vaikka romanttinen kirja ovat lahjatoivelistojen kärjessä. Jos haluat yllättää tyttöystävän persoonallisesti, anna kuvalahja tai kaiverrettu koru. Kuvalahjaa koristaa tietenkin jokin tärkeä yhteinen hetkenne.

Jouluna tyttöystäväni saa hemmottelua paketin täydeltä. Joulupyhien ratoksi olen antanut hyvän kirjan tai koko kirjasarjan, jonka parissa on kiva viettää joulupyhiä. Intialainen päähieronta on takuuvarma menestys ja hieronnan jälkeen vien naiseni nauttimaan hyvää ruokaa fiinissä ravintolassa.
– Hemmotteleva herrasmies

”Muistan naistani jouluna tuoksuvalla paketilla. Hajuvesi on hieman vaikea lahjaidea, mutta onnistuessaan täysi kymppi. Tuoksun lisäksi lahjapakettiin eksyy tietenkin sopivan sensuellit alusvaatteet, joista molemmat nautimme joulun pyhinä ;)
– Tuoksua ja erotiikkaa pakettiin

HALUTUIMMAT JOULULAHJAT TYTTÖYSTÄVÄLLE

Keräsimme tänne lahjaideoita, joista tyttöystävä ilahtuu!

 

 

LISÄÄ LAHJAIDEOITA TYTTÖYSTÄVÄLLE


Kuvalahjalla persoonallisuutta joululahjapakettiin

Kuvalahja naiselleKuvalahjalla näytät että joululahjaa on ajateltu ja siihen on käytetty sopivasti mielikuvistusta sekä vaivaa. Kuvalahja on persoonallinen, ehkä muistoja herättävä lahja tyttöystävälle. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia aamukahvinsa seuraavat 365 päivää mukista, jossa on teistä otettu selfie romanttisena kesäpäivänä. Tai kuvakalenteri, jossa jokaista kuukautta koristaa edellisen vuoden kohokohdat. Kuvalahjoja on monenlaisia, joten jokaiselle tyttöystävälle löytyy varmasti omansa.

Suosituimmat kuvalahjat tyttöystävälle:

 • Kuvamuki
 • Kuvakalenteri
 • Sydäntyyny
 • Seinäkello
 • Suklaapaketti
 • + paljon muuta

Jokainen tyttöystävä ansaitsee hemmottelulahjan tai elämyksiä

Hemmottelulahja naiselleHemmottelulahja on klassinen ja aina toivottu joululahja tyttöystävän lahjalistalla. Monimuotoiset hieronnat ja hoidot rentouttavat ja elämykset saavat ajatukset tehokkaasti pois arjen kiireestä. Paras elämys syntyy kahdestaan nautittuna, joten vie tyttöystäväsi pimeässä nautittavalle illalliselle. Jos olette aktiivisemmasta tekemisestä nauttivia, voitte kokeilla hotjoogaa tai tanssikurssia.

Hemmottelulahja tyttöystävälle

 • Intialainen päähieronta
 • Hunajahieronta
 • Kuumakivihieronta
 • Kasvohieronta

Romanttinen elämys teille kahdelle

 • Illallinen pimeässä (suosittu)
 • Tanssikurssi kahdelle
 • Hotjooga kahdelle
 • Kylpylä romantiikkapaketilla
 • Romanttinen kuvauspaketti
 • Suklaailta kahdelle

Kirja, kun haluat antaa joululahjaksi mielikuvitusta kutkuttavaa

Kirjat ja ekirjat netistäKirja on klassinen joululahja. Kirjaan uppoutuessa kaikki muu unohtuu ja omaan mielikuvitukseen sukeltaminen voi alkaa. Kirja ei turhaan ole ollut ostetuimpien joululahjojen joukossa sitten painetun tekstin keksimisen. Kirja luo tunteita, kutkuttaa mielikuvitusta ja vie hetkeksi pois kaikesta muusta… kirja on omaa aikaa. Jos tyttöystävä hiemankaan nauttii lukemisesta, on kirja ehdoton joululahjaidea.


Romanttinen joululahja tyttöystävälle

romanttinen-elamyslahja-naiselleRomanttinen joululahja on varma menestys. Jokainen tyttöystävä on varmasti sisimmiltään romantikko ja nauttii romanttisesta huomiosta. Romanttisia lahjoja on moneen makuun, mutta oli se mikä tahansa, tuskin voit mennä pahasti pieleen.

Romanttisia joululahjavinkkejä:

 • Aitoa suomalaista käsintehtyä suklaata
 • Romanttinen aamiainen/päivällinen/illallinen ravintolassa tai itse tehtynä
 • Romanttinen kylpyläviikonloppu
 • Pehmeä paketti, jossa villasukat, aamutakki tai vaikka kylpypyyhe

Sensuellit alusvaatteet häntä ja Sinua ajatellen

lahjaideat-alusasut-naiselle

Kun haluat muistaa naistasi ja samalla nauttia itsekin, kannattaa joululahjapakettiin hankkia sensuellit alusvaatteet. Tällä pehmeällä paketilla voi joulupyhien aikana tulla kuumia hetkiä. Samalla näytät hänelle, kuinka hyvin tunnet hänen vartalomuotonsa ja kokonsa sekä mistä te molemmat nautitte. Ehkä haluat kokeilla jotain erilaista ja tehdä tästä lahjasta uuden kokemuksen molemmille ;)

My Muse verkkokauppa tarjoaa romanttiset ja sensuellin eroottiset alusvaatteet, yövaatteet ja muut hepeneet.

Her Secret kaupasta löydät kaikkea naisten pukeutumiseen, eroottisuutta unohtamatta.

Lisää hepeneitä löytyy eroottisista kaupoista. Katso eroottisten kauppojen sijainnit tai tilaa verkkokaupasta.

Näistä nauttii sekä lahjan saaja, että antaja.

 

Lukijat kertovat – Parhaat lahjat tyttöystävälle

Lukijat odottavat lahjavinkkejäsi :)

 


Miten olet muistanut tyttöystävääsi Jouluna?

Joululahjaideoiden keksiminen tyttöystävälle voi olla haastavaa. Oletko antanut lahjan, joka on saanut ihastusta osakseen? Kerro omat lahjavinkkisi meille ja pelastat monet miehet tukalasta tilanteesta :)