Joululahjat - Joululahjaideat ja vinkit

Suosituimmat Joulahjaideat ja vinkit

Mistä mieluisat joululahjat pukin kontiin? Joululahjavinkit ja ideat ovat taas tarpeen kun joulua kohti mennään ja lahjojen hankkiminen alkaa. Joulu on lahjojen oston kannalta vuoden aktiivisinta aikaa ja kaikenlaisia lahjoja hankitaan niin perheenjäsenille kuin lapsuudenkavereille. Kummilapselle jotain pientä kivaa leikkeihin ja isälle viihdettä päivien ratoksi.

Katso mitä hankkia joululahjaksi miehelle, vaimolle, lapselle tai vaikka kaverille.

Joululahja naiselle
JOULULAHJA NAISELLE
Joululahjaideat miehelle
JOULULAHJA MIEHELLE
Joululahja vauvalle ja lapselle
JOULULAHJA LAPSELLE
Joululahja tyttöystävälle tai vaimolle
TYTTÖYSTÄVÄLLE
Lahjaideat ja vinkit - Joululahja äidille
JOULULAHJA ÄIDILLE
Joululahjaideat - Joululahja poikaystävälle
JOULULAHJA POIKAYSTÄLLE
Joululahja isälle
JOULULAHJA ISÄLLE
Black Friday, Musta perjantai tarjoukset
BLACK FRIDAY

Hanki lahjat ajoissa ja kerää vinkkejä jo seuraavaa Joulua ajatellen.

Joulu on kiireistä aikaa ja joulunajan stressiä pystyy helposti vähentämään hankkimalla joululahjat ajoissa. Varsinkin netistä tilattaviin lahjoihin kannattaa varata sopivasti saapumisaikaa. Useimmat verkkokaupat onneksi ilmoittavat usein mihin päivämäärään mennessä tuote olisi viimeistään tilattava, että se kerkeää joulupyhiksi kuusen alle.

Pitkin vuotta kannattaa kirjoittaa ylös, mikäli läheinen tai sukulainen sattuu mainitsemaan minkälaista tavaraa olisi vailla tai toivoisi omistavan. Tällöin lahjojen hankkiminen Jouluna on helpompaa ja varmasti tulee hommattua lahjoja, jotka ovat mieluisia.

Lahjojen palautusoikeus kannattaa myös aina varmistaa, mikäli lahja ei jostain syystä miellytäkään tai ole esimerkiksi sopiva.

Leikkimielistä joululahjakilpailua

OmaKodin tiimin jäsenillä on monilla hauska, leikkimielinen kilpailu hankkia kavereilleen mahdollisimman kekseliäs, outo, viihdyttävä tai aivan täysin turha joululahja. Lahjalle on usein määrätty matala maksimihinta, joten menot pysyvät kurissa eikä kenelläkään ole etulyöntiasemaa. Mitä paremmin lahja kuvastaa lahjan saajaa ja mitä kekseliäämpi se on, sitä makeammat naurut luvassa.

OmaKoti on kahlannut lukemattomia verkkokauppoja hauskoja ja omaperäisiä joululahjaideoita etsien.  Yksi monipuolisimmaksi ja hauskimmaksi verkkokaupaksi nousi Mulletoi -kauppa. Mulletoi mainostaa itseään ”Tylsän Elämän Viholliseksi” ja sitä se todella on ollutkin. Kaupasta on joululahjaksi löytynyt mitä omaperäisempiä tuotteita, lähes kirjaimellisesti laidasta laitaan, aina kodin sisustamisesta elektroniikkaan ja erilaisiin ajanviete-tuotteisiin.

OmaKoti.fi toivottaa oikein mukavaa ja lahjarikasta Joulua!