Astiastot ja astiat tuparilahjaksi

Astiastot ja astiat helposti netistä, vaikka lahjaksi

Astiastot ja astiat saat helposti ja nopeasti netistä. Astiastot ja astiat ovat erinomainen lahjaidea, varsinkin esimerkiksi uuteen kotiin muuttavalle tuparilahjaksi. Netissä toimii lukemattomia laadukkaita keittiötarvikekauppoja, joista saat niin astiat kuin aterimet suoraan kotiin tilattuina.

Astiasarjat ja kokoelmat – Lahjaideana lyömätön

Astiasarjat ja kokoelmat ovat mahtava lahjaidea kauniiden asioiden ystävälle, tai omaksi iloksi keittiötä kaunistamaan. Astiasarjojen ja kokoelmien hieno puoli on idean jatkuvuus jopa vuodesta toiseen. Voit aloittaa yhdestä tai muutamasta tuotteesta ja jatkaa sarjan/kokoelman täydentämistä merkkipäivä kerrallaan. Jos itse pidät tietystä muotoilijasta tai sarjasta, vinkkaa läheisillesi, ja näin varmistat että lahjapakettien sisältö miellyttää kerta toisensa jälkeen. Jos aiot hankkia astiasarjaa tai keittiövälinekokoelmaa lahjaksi, etkä ole varma mistä merkkipäivänsankari pitää, aloita yhdellä tai kahdella tuotteella ja etene siitä lahjan saajan antaman palautteen mukaan.

Laadukkaita keittiövälinekauppoja netissä, joista löydät tyylikkäät astiastot ja astiat:


Iittala - Laadukkaita astioita

Iittala – Moderneja, tyylikkäitä ja laadukkaita designtuotteita

Iittala tarjoaa monipuolisesti kaikkea keittiöön. Iittalan verkkokaupasta löydät tunnettujen Iittalan tuotteiden lisäksi, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Tuotteet tunnetaan brändistä sekä laadustaan, jonka vuoksi ne sopivat oman keittiön lisäksi mitä parhaiten myös lahjapakettiin.

Iittalan valikoimasta löydät keittiötarvikkeiden kirjon todella kattavasti:

Kattaminen: Aterimet, lasit, lautaset, kulhot, mukit, kupit ja keittiötekstiilit

Ruoanlaitto: Kattilat, kasarit, keittiövälineet, paistinpannut, sakset, veitset ja uuniastiat

Iittalasta löydät myös erilaiset sarjat, joita on hauska kerätä. Lahjana kätevä, koska voit merkkipäivä kerrallaan täydentää sarjaa täydellisyyttä tavoitellen. Sarjoista löytyvät mm. Alvar Aalto, Aarre, Decanter, Essence, Taika ja monet muut upeat kokoelmat. Voit etsiä tuotteita myös muotoilijan mukaan.


room21-logo

Room21 – Monipuolista kodin ja keittiön sisustusta

Room21 on monipuolinen kodin sisustuksen verkkokauppa. Keittiötarvikkeide, astiastojen ja astioiden lisäksi Room21 tarjoaa huonekalut, valaistustuotteet, sisustustavarat, matot ja tekstiilit.

Room21 kaupasta löydät tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita ja mm. kauppa on kattavasti edustettuna seuraavin merkein: String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark.


KitchenTime on monipuolinen keittiövälineiden verkkokauppa

KitchenTime -verkkokaupassa voit tehdä laatuostoksia satojen tuotemerkkien ja tuhansien tuotteiden joukosta. Löydät keittiötuotteet kaikissa eri hintakategorioissa, edullisemman hintaluokan tuotteista premiumtuotteisiin. Premiumtuotteet varsinkin sopivat erinomaisesti lahjapakettiin tai vakavammin otettavalle kotikokille.

Keittiövälineiden joukosta löydät kaiken paistokasareista, kahvikuppeihin ja kattiloista eri veitsiin. Lisäksi valikoima pursuaa tuotteita kattaukseen, sisustamiseen ja keittiön koristeluun.


Pohjoismaiseen suunnitteluun ja muotoiluun erikoistunut verkkokauppa

Scandian Design Centeristä löydät tyylikkäät designtuotteet astioita valaisimiin ja muihin kotisi sisustustuotteisiin. Astiavalikoimasta löytyy suuri määrä laatumerkkejä, kuten Arabia, Iittala, Nordic nest dining, Gense yms. ja löytyypä listalta kattava tarjonta muumimukejakin. Valikoima uudistuu ja kasvaa jatkuvasti.


on24-logo

On24 – Sisustuksen tavaratalo

On24.fi on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu keittiötarvikkeiden ja keittiölaitteiden lisäksi kattavasti muutkin kodin tuotteet, huonekalut sekä kodinkoneet. Astiasto / astiat -osiosta löytyy vaihtoehtoja aina tyylikkään klassisista keittiötuotteista kauniisiin ja mielenkiintoisiin koriste-esineisiin.