Kuvalahjat - Kuvalahja

Kuvalahja on persoonallinen lahjaidea

Kuvalahjat ovat persoonallinen tapa ilahduttaa ja muistaa lähimmäistään. Kuvalahja on nimensä mukaisesti tuote/tavara, johon on mahdollista painattaa kuva esim. omasta valokuvasta. Kuvalahja on henkilökohtaisempi lahja, johon lahjan antaja voi konkreettisesti vaikuttaa. Samalla kuvalahja kertoo, että lahjaan on panostettu ja sitä on mietitty. Kuvalahjat sopivat kaikkeen juhlaan aina syntymäpäivistä joululahjaksi tai vaikka tupareihin.

Kuvalahjojen tarjonta on kasvanut nopeasti ja nykyään on mahdollista toteuttaa mitä monipuolisempia tuotteita omalla kuvalla. Kodin piristämiseen löytyy sisustuselementtejä, kuten taulut, julisteet, kuvakehykset, tyynyt, naulakot ja seinäkellot. Nuorelle koululaiselle kynätelineet, viivottimet ja muistivihot. Leikkeihin pehmolelut, jojot, muistipelit-palapelit ja paljon muuta.

Kuvalahjoista löytyy hauskuutta joka lähtöön, syntymäpäivälahjasta tuparilahjaan tai vaikka piristykseksi koulunsa aloittavalle.


Suurimmat kuvapalvelut upeine lahjaideoineen


iFolor

Nopea ja laadukas Suomalainen kuvalahjapalvelu – iFolor

iFolor on luotettava kuvapalvelu ja saanut kiitosta nopeista toimituksistaan. Kuvakalenterit, kuvapalapelit, jättikortit ja muut kuvalahjat suoraan netistä! OmaKoti.fi käyttää paljon iFolor palvelua ja ollut aina tyytyväinen sivuston/palvelun toimintaan ja kuvatuotteiden toimitukseen.

Yllätä joillakin näistä!  

 • Kuvapalapeli
 • Puhelimen suojakuoret
 • Kuvamosaiikki
 • Akryylilasitaulu
 • Jättikortti
 • Pöytäkuvateline
 • Laadukas sisustustaulu

Kuvalahjaideat - Smartphoto

Yllättäviä kuvalahjoja – Smartphoto

Miltä tuntuisi saada lahjaksi tyyny tai sydänriipus omalla kuvalla. Nyt se on mahdollista! Nämä ja paljon muita ihania kuvalahjoja.

Kuvalahjaksi seinäkello tai pehmolelu omalla kuvalla?

 • Sydäntyyny
 • Seinäkello
 • Pehmolelut kuvalla
 • Lahjapussit & korurasiat
 • Pullon etiketit
 • Zippo
 • Kynäteline tai penaali
 • Olkalaukku tai lasten reppu

Kuvalahjat Vistaprintiltä

Paljon edullisia kuvalahjoja – Vistaprint

Kuvalahjat ja kuvatuotteet aina edullisin hinnoin.

Vaatteita, hiirimattoja ja valokuvakirjoja omilla kuvilla!

 • Vaatteet: paidat, lippalakit, hupparit
 • Valokuvamagneetit
 • Hiirimatot
 • Kuvamukit
 • Kalenterit
 • Valokuvakirjat

Kuvalahjat, hauskoja ja hyvinkin edullisia lahjoja

Kuvalahjat ovat hauskoja lahjoja ja nykyään erittäin edullisia toteuttaa. Esimerkiksi kuva omasta mukista on hintaluokaltaan aivan samaa kuin kaupasta tusinatavarana hankittu kuvamuki. Kuvalahjalla voi ja kannattaa siis muistaa hieman kaukaisempaakin sukulaista tai kaveria. Kuvalahjaideoita löytyy tyynyistä, akryylitauluihin ja pehmoleluihin, joten varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista ja hauskaa.

OmaKoti.fi on on käyttänyt Vistaprint, iFolor sekä Smartphoto kuvapalveluja ja ollut tyytyväinen tuotteiden laatuun sekä itse palveluihin.

Jokaisella kuvalahjapalvelulla oli tarjonnassaan kestosuosikit, kuten kuvamukit, kuvakalenterit ja hiirimatot. Smartphoto yllätti erikoisemmilla tuotteillaan kuten tyyny, zippo ja lumisadepallo omalla kuvalla. Smartphotolla oli myös kattavin tuotevalikoima lapsille suunnatuissa kuvalahjoissa. Vistaprint oli yleiseltä hintatasoltaan edullisin ja iFolorilta sai aina nopeimmat toimitukset.

Kuvakalenterit omista kuvista, iloa koko vuodeksi

Kalenteri omista kuvista on hauska tapa seurata vuodenkiertoa. Jokainen kuukausi alkaa muistoja tai tunteita herättävällä kuvalla. Kuvakalenteri on oiva lahjaidea perheenjäsenelle, sukulaiselle tai vaikka parhaalle kaverille. Kuvakalenterin voi tietenkin hommata myös omalle seinälle päivien piristykseksi. Aina kun tarkistat kalenterista päivämäärän, tai merkintöjäsi, pääset samalla sukeltamaan muistoihin valitsemasi kuvan äärellä. Hauska idea on valita kalenteriin kuva edellisen vuoden saman kuukauden tapahtumasta, jolloin muisto on vielä käsinkosketeltavampi.

Muki omasta kuvasta on klassikko

Muki omasta valokuvasta on todennäköisesti ensimmäinen, ja klassisin kuvatuote. Sen lisäksi että kuvamuki on hauska, on se myös käytännöllinen. Sopii lahjaksi ja omaan kaappiin. Kuvamuki on oiva ja edullinen lahjaidea kaikille, jotka nauttivat, kahvia, teetä, limua, tai vaikka ihan vettä… eli aivan kaikille :) Mutta mikä onkaan mukavampaa kuin aloittaa aamuhetki höyryävällä juomalla ja muistojen tai muuten hauskan valokuvan siivittämänä. Kuvamukin toteutus on helppo, eikä sen tarvitse jäädä yhden mukin ihmeeksi, vaan niistä saa vaikka kokoelman. Parasta on, että persoonallinen muki ei varmasti mene sekaisin perheenjäsenten tai vaikka työkaverien mukien kanssa.

Kuvakirja tallettaa parhaat muistot kirjan muotoon

Kirja omista kuvista on mitä hauskin tapa koota parhaimmat muistot ja kokemukset fyysisiin kansiin. Kuvakirja sopii niin omaksi iloksi, kuin lahjaksi lähimmäiselle tai hyvälle kaverille. Ainoa vaatimus on, että kuvamateriaalia on kertynyt muutaman kymmenen kuvan verran. Mutta tämä määrä täyttyy helposti lomamatkasta tai yhteisistä hetkistä. Kuvakirja voisi vaikka olla jälkeenpäin annettu häälahja hääjuhlista, tai vaikka muisto edellisen vuoden ulkomaanmatkasta.

Hiirimatto omasta kuvasta on tietokoneen omistajalle ehdoton

Hiirimatto omasta kuvasta on mitä kekseliäin tuote tietokoneen ja hiiren omistajalle. Tällä voi koristaa omaa tietokonepöytäänsä, tai vaikka lahjaideana kaverille. Hiirimaton suunnittelu on mahdollista aloittaa monipuolisista pohjista/teemoista. Ehkä haluat mattoon kuvakollaasin tai vaikka kätevän vuosikalenterin. Hiirimattoja on muutamia eri muotoja, sekä ergonominen rannetuella varustettu. Tästä ei lahjaidea parane.

Palapeli tai muistipeli omista kuvista

Palapeli tai muistipeli omista kuvista tehtynä tarjoaa hauskan ajanvietteen niin nuoremmille kuin vanhemmillekin. Palapelissä on jännitystä kun pala kerrallaan kootaan kuvaa, joka voi olla vaikka viimeisimmästä lomamatkasta, tai kuva rakkaasta lemmikkieläimestä. Muistipelissä taas jokainen kortti paljastaa jotain henkilökohtaista tai persoonallista. Pieni ja varma lahjaidea tai hauskuus oman perheen iltaan.

Seinäkello omalla kuvalla

Vaikka lähes kaikilla kello onkin taskussa kännykän muodossa, tai ranteessa urheilukellon näytöllä, on kotona kiva sohvan nurkasta, tai keittiössä ahertaessa vilkaista seinälle nähdäkseen ajankulun. Ja mikä hauskempaa, on katsoa aika kellosta, jonka tausta on personoitu omalla kuvalla. Jokainen vilkaisu kelloon palauttaa muistoja. Tämä voi olla muisto viime kesästä, kameralla bongattu lintu, oma tuunattu auto tai vaikka lemmikkieläin.

 

 


Lukijamme kertovat parhaista kuvalahjoistaan

”Olemme koko perhe täysin rakastuneita erilaisiin kuvalahjoihin. Kuvalahjoista on tullut meille jo pieni ystävällinen kilpailumuoto. Kuka ikinä antaakaan kekseliäimmän ja persoonallisimman kuvalahjan. Hauskinta on, että merkkipäivänä kaikki muutkin kuin päivänsankari odottaa innolla lahjapakettien avaamista :) Kyllä lahjapaketissa on paljon muutakin ihanaa saanut, mutta harva lahja on niin loppuun asti mietitty kuin oman perheenjäsenen antama kuvalahja.
– Äiti ja perhe

”Nykyään kuvalahjan toteuttaminen on niin helppoa. Tarvitset vain kännykän ja nettiyhteyden, joka lähes kaikilta poikkeuksetta löytyy. Loppu on kiinni omasta mielikuvituksesta ja kekseliäisyydestä. Meillä perheen pienimmätkin ovat saaneet lahjojen suunnitteluun valitsemalla mieleisensä kuvan ja tuotteen. Tietenkin me vanhemmat autamme tilauksesn tekemisessä ;)
– Susanna


Oletko saanut tai antanut kuvalahjan?

Oletko saanut tai antanut sen täydellisen kuvalahjan, joka on kääntänyt suupielen täyteen hymyyn. Kerro siitä lukijoidemme iloksi :)