Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hiirimatto omasta kuvasta

Hiirimatto omalla kuvalla

Hiirimatto omalla kuvalla on erittäin edullinen ja hauska tapa piristää tietokonepöytää.
Ei tarvitse olla nörtti, että omalla kuvalla painettu hiirimatto kiinnostaisi. Se on hauska ja hyödyllinen lahja kenelle tahansa vähänkin tietokonetta käyttävälle.

Tee oma hiirimatto omasta kuvasta tai muokkaa valmiista mallista

Tee oma hiirimatto omasta kuvasta. Hiirimaton voi tehdä valokuvasta tai vaikka omasta piirrustuksestasi. Ikuista rentouttava lomakuva, söpö lemmikkihiiresi tai vaikka katukilpurisi hiirimattoon. Hiirimaton voi painattaa myös esimerkiksi omasta runostasi tai laulun sanoista, vain mielikuvitus rajaa mahdollisuuksia.

Hiirimaton voi suunnitella myös valmiista mallista. Mallit tekevät hiirimaton suunnittelusta vieläkin helpompaa. Kun olet valinnut haluamasi ulkoasumallin, voit tehdä siitä omannäköisesi lisäämällä kuvia ja tekstiä.

 

iFolor Vistaprint Smartphoto
Www-osoite www.ifolor.fi www.vistaprint.fi www.smartphoto.fi
Kuvaus Suomen suosituin kuvapalvelu ja alan edelläkävijä. Kattava valikoima kuvatuotteita edulliseen hintaan. Euroopan yksi suosituimmista kuvapalveluista.
Valmiit teemat Erinomainen palvelu Erinomainen Kiitettävä
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen Kiitettävä palvelu Kiitettävä palvelu
Plussaa Hauskana lisänä Personoitavat kuvat-ominaisuus, jossa kirjoitettu teksti toistuu kuvassa esim. marjoin koristeltuna tai jäähän kirjoitettuna. Erittäin helppokäyttöinen suunnitteluohjelma ja edulliset hinnat.  Valittavana myös ergonominen hiirimattomalli, jossa rannetuki.
Katso lisää Katso lisää Katso lisää

 

Hiirimatto yrityksen omalla logolla ja painatuksella

Hiirimatto omalla logolla ja painatuksella on myös yrityksille hyödylllinen esine. Se on kiinnostava give-away-lahja messuilla. Ehkä annat hiirimaton kylkiäisiksi tuotteen tai palvelun mukana. Varmaa on että hiirimatto omalla logolla ja yrityksen painatuksella on positiivista ja edullista näkyvyyttä. Hiirimatto on myös kestävä ja tällä hetkellä vielä ajaton tuote, joka todennäköisesti tuo yrityksellesi näkyvyyttä kuukausia ja jopa vuosia eteenpäin. Tietokoneet ja samalla tietokonehiiret löytyvät lähes jokaisesta kotitaloudesta ja yrityksestä, joten hiirimatto omalla logolla ja painatuksella on yksi niistä tuotteista, joille on varmasti menekkiä.