Hiirimatto omasta kuvasta

Hiirimatto omalla kuvalla

Hiirimatto omalla kuvalla on erittäin edullinen ja hauska tapa piristää tietokonepöytää.
Ei tarvitse olla nörtti, että omalla kuvalla painettu hiirimatto kiinnostaisi. Se on hauska ja hyödyllinen lahja kenelle tahansa vähänkin tietokonetta käyttävälle.

Kuvahiirimatto on käytännöllinen ja hauska lahja kaikille, jotka vain konetta käyttävät. Tämä ei ole pelkästään tietokoneista kiinnostuneiden lahjaidea, vaikka heille se onkin erityisen sopiva. Kuvahiirimatto tietokonepöydän sisustuselementti, joka koristaa pöytää kotona tai toimistolla.

Hiirimatto voi tuoda hauskoja muistoja ja piristää päivää. Kuvahiirimatto hauskasta lomasta tuo muistoja mieleen ja idyllinen mökkikuva rentouttaa aherruksen keskellä. Anna lahjaksi hiirimatto laulun sanoilla, runon säkeillä tai vaikka vitsein hauskuutettuna.

Tee oma hiirimatto omasta kuvasta tai muokkaa valmiista mallista

Tee oma hiirimatto omasta kuvasta. Hiirimaton voi tehdä valokuvasta tai vaikka omasta piirrustuksestasi. Ikuista rentouttava lomakuva, söpö lemmikkihiiresi tai vaikka katukilpurisi hiirimattoon. Hiirimaton voi painattaa myös esimerkiksi omasta runostasi tai laulun sanoista, vain mielikuvitus rajaa mahdollisuuksia.

Hiirimaton voi suunnitella myös valmiista mallista. Mallit tekevät hiirimaton suunnittelusta vieläkin helpompaa. Kun olet valinnut haluamasi ulkoasumallin, voit tehdä siitä omannäköisesi lisäämällä kuvia ja tekstiä. Smartphotossa on mahdollista suunnitella suorakaiteen muotoinen, sydämen muotoinen, tai ergonominen rannetuellinen hiirimatto. Teemoja / malleja on useita, joista esimerkkinä kalenterihiirimatto, josta näet kuukauden sekä päivät. Kuvakollaasipohjia myös monenlaisia, ja joihin on mahdollista saada erimuotoisia kuvia. Ifolorissa on vaihtoehtona suorakaiteen muotoinen hiirimatto, jossa myös useita eri teema-aiheita, kuten kalenteri. Kuvakollaasipohjia myös monenlaisia. Smartphotossa valikoima on jonkin verran monipuolisempi.

Hiirimatto yrityksen omalla logolla ja painatuksella

Hiirimatto omalla logolla ja painatuksella on myös yrityksille hyödylllinen esine. Se on kiinnostava give-away-lahja messuilla. Ehkä annat hiirimaton kylkiäisiksi tuotteen tai palvelun mukana. Varmaa on että hiirimatto omalla logolla ja yrityksen painatuksella on positiivista ja edullista näkyvyyttä. Hiirimatto on myös kestävä ja tällä hetkellä vielä ajaton tuote, joka todennäköisesti tuo yrityksellesi näkyvyyttä kuukausia ja jopa vuosia eteenpäin. Tietokoneet ja samalla tietokonehiiret löytyvät lähes jokaisesta kotitaloudesta ja yrityksestä, joten hiirimatto omalla logolla ja painatuksella on yksi niistä tuotteista, joille on varmasti menekkiä.