Kello omalla kuvalla

Kello omalla kuvalla koristaa seinää persoonallisesti. Kello ei ole aivan mitätön sisustus/hyötyelementti. Kelloa tulee katsottua useita kertoja päivässä ja se on usein vielä ripustettu näyttävästi esille. Tämän vuoksi kello omalla kuvalla on lahjaideana hauska ja hyödyllinen. Kuvakello voi olla toteutettu mistä tahansa kuvasta, sen ei tarvitse olla valokuva, se voi olla piirros tai taiteellinen teos. Rakastunut  pariskunta tietenkin haluaa kellon taustaksi romanttisen kuvan itsestään. Lapsen huoneeseen stärällä autolla tai prinsessalla koristettu kello. Vanhemmat voivat koristella omat kellonsa aivan oman makunsa mukaan… oli se sitten rentouttava kuusimetsä tai vilkas kaupunkikatu. Tuparilahjana ykkösluokkaa omaperäisyydellään, eikä kukaan varmasti ole tuonut samanlaista lahjaa.

Nyt voit toteuttaa kuvakellon jopa sopii täydellisesti huoneen sisustukseen ja tyyliin. Niin monet kellot on eri liikkeistä ja verkkokaupoista tullut katsastettua, mutta sopivaa ei ole vastaan tullut. Jos tuntuu tutulta, niin tässä ratkaisu :)

Kello omasta kuvasta on mainio lahjaidea, mutta varmasti myös omaan käyttöön lyömätön.

Smartphoto -kuvapalvelussa voit toteuttaa kuvakellon todella helposti ja nopeasti. Voit valita pyöreän tai sydämen muotoisen kellon.

 

Seinäkello omasta kuvasta on hauska ja hyödyllinen sisustuselementti

Katse kelloon kääntyy useinta kertoja päivässä. Vaikka kännykästä kello löytyykin, kuten myös usein mikrosta, hellasta, tv:stä jne. on seinäkello kuitenkin usein ensimmäinen, jota lähdetään silmäilemään. Varsinkin jos saat vieraita, voi persoonallinen seinäkello omasta kuvasta herättää mielenkiintoa ja jopa juttuaihetta. Tyylikäs kello seinästä on helppo bongata ja samalla hauskaa palata aika ajoin kellonaikaa tarkistettaessa hauskaan tai tunnelmalliseen muistoon.

Eri kuvapalvelut tarjoavat hieman erilaisia kuvakelloja sekä muokkausominaisuuksia

Kuvakello omalla kuvalla suunnitteluohjelmaKuvakello Smartphoto kuvapalvelusta, kovalevystä tai näyttävästä akryylistä

Smartphoto palvelusta  löytyy pyöreä (2 eri kokoa), neliö sekä sydämen muotoinen seinäkello. Riippuen kellon muodosta ja koosta, on materiaalivaihtoehdot kovalevy tai akryyli. Ainakin pyöreään seinäkelloon on mahdollista valita erilaisia teemoja. Kellotaulu voi muodostua ihan vain puhtaasti yhdestä valokuvasta, jonka päällä numerot, mutta valmiit teemat tekevät vaihtoehdoista huomattavasti monimuotoisemman. Kellotaulu voi koostua useammasta eri kuvasta, eli näyttävästä kuvakollaasista. Jossain teemoissa on mahdollista valita oma kuva jokaisen numeron kohdalle. Toisissa teemoissa on myös paikka tekstille, johon voi lisätä jotain persoonallista kellon saajaa ajatellen.

Kuvakellon suunnitteluohjelmaHauska sisustuselementti, kello omasta kuvasta YourSurprise -lahjapalvelusta

YourSurprise palvelusta pyöreä ja sydämenmuotoinen, molemmat kahdella eri koolla. Teemoja ja sapluunoita on runsaasti erilaisia. Löytyy äitien ja isienpäivä-aiheisia teemoja, lapsille omia hauskoja pohjia, kuvakollaaseja ja muita. Tekstikenttiä on myös moniin lisätty, jotka voi halutessaan kuitenkin poistaa. YourSurprisen suunnitteluohjelma on monipuolinen ja esimerkiksi tekstialueen pystyy lisäämään mihin tahansa teemaan. Tämä ei kaikissa palveluissa ole mahdollista. Kellon materiaalina on kovalevy, kiiltävällä tai karkaistulla pinnoitteella.

Kello omasta valokuvasta toteutettunaKatso aikasi ifolorin personoidusta seinäkellosta

Ifolor palvelussa voit tehdä pyöreän kellon, johon on saatavana muutamia tyylikkäitä teemoja. Kello omalla kuvalla on uusi tuote ifolorilla (2021 joulu), joten uusia teemoja ja kenties muotojakin on todennäköisesti pian tulossa lisää. Jos toiveenasi on asentaa omalle seinällesi, tai antaa lahjaksi pyöreä kello, ajaa tämä asiansa upeasti. Kello on helppo toteuttaa selaimessa toimivalla ohjelmalla. Kellon materiaalia on MDF-levyä.

Ideoita kellotaulun valokuvaksi

Pariskuntien ehdoton suosikki on tietenkin yhteyspotretti esimerkiksi lomalta, tai muusta yhteisestä tapahtumasta. Jos sopivaa kuvaa ei löydy, niin sitten vain lavastukset kuntoon ja rakkautta ilmaan.

Perheet tykkäävät perhekuvista, eikä ihme, perhehän on tärkeintä. Mahtava kellotaulu voisi syntyä koomisesta tilanteesta, mutta yhtä hyvin sliipatusta poseerauskuvasta tai yhteisestä lomaretkestä. Onneksi nykyään on kamera kaikkialla mukana, joten soveliaita otoksia varmasti löytyy jo varastosta, tai niitä on helppo alkaa napsimaan samointein.

Sinkku voi napata kuvan itsestään ja painatuttaa kellotauluun. Tämä tosin ei ole kovin yleistä. Jos yksineläjän kellotauluun lisätään ihmisiä sisältävä kuva, voi se olla omaa perhettä, tai vaikka otos parhaan kaverin kanssa koetusta elämyksestä.

Harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista saa upeaa kuvamateriaalia. Autoaan ihannoivalle lahjaksi sopii seinäkello kuvalla, joka vaivihkaa napattu lahjansaajan autosta. Kalastajalle seinälle todisteeksi kello kuvalla, jossa komeilee edelliskesän suurin vonkale. Lintubongarille näyttävä luontokuva, lintu kuvan keskeisenä asiana tietenkin. Avaruudesta kiinnostuneelle voi napata hienon kuva yötaivaasta. Lemmikin omistajalle ei parempaa aihetta löydykään, kuin oma koira, kissa, käärme, kilpikonna tai vaikka kanarialintu seinäkellossa kuvana koristamassa.