Valokuvakirja omista kuvista lahjaksi

Kuvakirja omista kuvista

Kuvakirja omista kuvista on kätevä ja hauska tapa säilyttää muistorikkaita valokuvia. Valokuvakirja on myös erinomainen lahjaidea, jolla yllätät lähimmäisesi iloisesti. Kuvakirjaan voi kerätä tarinan lapsuusmuistoista tai muistot yhteisestä lomamatkasta. Anna häälahjaksi kuvakirja tuoreen parin hääjuhlista tai ristiäislahjaksi ihanat kuvat yksissä kansissa ristiäistilaisuudesta. Juhlinnan kohteina olevia voit alustavasti muistaa kortilla, jossa luvataan toimittaa ikimuistoinen lahja heti sen saavuttua.

Kuvakirja kuvista on nykyaikainen valokuva-albumi

Kuvakirja ja valokuvakirja omista kuvista on nykyaikainen valokuva-albumi. Valokuvakirja on perinteistä valokuva-albumia paljon käytännöllisempi ja monipuolisempi tapa säilyttää muistoja. Enää ei tarvitse erikseen kehittää kuvia tai tyytyä katsomaan tietokonenäytön ruudulta, vaan voit valita kaikista parhaimmat kuvat, suunnitella kuvakirjan yksiin kansiin ja nauttia muistojen täyttämistä katseluhetkistä.

Hauskinta valokuvakirjassa on se, että voit tehdä yhden kirjan aina tietystä kokemuksesta tai ajanjaksosta. Kävitkö hauskalla lomamatkalla, vietitkö unohtumattoman syntymäpäivän vai kenties haluatko toteuttaa oman valokuvakirjan lapsesi ristiäisistä. Niin paljon kokemuksia, joita on mukava muistella valokuvakirjan äärellä.

Kuvakirja, hauska ja henkilökohtainen lahjaidea

Kuvakirja on ainutlaatuinen lahjaidea ja ilahduttaa takuuvarmasti. Voit painattaa sinulle läheisen henkilön juhlat tai mukavan kokemuksen kansien väliin. Ristiäiset, häät tai synttäribileet suorastaan vaativat kameran laulattamista ja ikimuistoisten kokemusten tallentamista. Kuvakirja on lahja, jota ei välttämättä tarvitse heti juhlapäivänä ojentaa, vaan anna onnittelukortti jossa luvataan toimittaa ikimuistoinen lahja myöhemmin. Voit myös suunnitella ja tehdä itse oman kortin, joka antaa tulevalle uniikille lahjallesi ansaitun odotusarvon.

Kuvakirjat voivat olla monikäyttöisiä. Sisällön ei aina tarvitse olla valokuvia tapahtumista ja paikoista. Yhtä hyvin kuvakirjan voi toteuttaa lastesi piirtämistä kuvista tai toteuttaa näytekirja leipomistasi herkuista. Oletko taiteilija? Painata kuvakirja luomistasi taideteoksista tai runoista. Kuvakirjan voi painattaa mistä kuvamateriaalista tahansa, joten anna mielikuvituksen lentää.

Valokuvakirjan tekeminen on helppoa

Valokuvakirjan tekeminen onnistuu helposti selaimella toimivan ohjelman avulla. Valokuvakirjan ulkoasuun on tarjolla useita valmiita malleja, joista voit valita mieleisesi. Valokuvakirja voi sisältää sivuja muutamista aina useaan kymmeneen. Tila ei lopu kesken eikä kuvakirjan loppuun jää tyhjiä sivuja kuten perinteiseen valokuva-albumiin on tapana. Kuvia voi laittaa useamman sivua kohti tai täyttää koko sivun yhdellä suuremmalla kuvalla. Voit myös lisätä jokaiseen sivuun oman otsikkotekstin. Kun suunnittelu on valmis, voit jäädä odottamaan kuvakirjan saapumista postitse. Nautinnollisia muisteluhetkiä…