Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valokuvamuki omalla kuvalla

Kuvamuki, valokuvamuki – Muki omalla kuvalla on varma lahjaidea!

Muki omalla kuvalla… Mikä olisikaan parempi piristys itsellesi tai lähimmäisellesi kuin omalla valitsemallasi kuvalla tai tekstillä painettu muki. Lahjaideana lyömätön ja sopii myös ihmiselle jolla on jo ”kaikkea”.

Ideana kuvamuki ei jää yhden kerran ihmeeksi, vaan voit tehdä oman hauskan kokoelman. Muki omalla kuvalla on päivittäin käytettävä esine, joten se ei jää kaapin perälle pölyyntymään ja kuvamukin lahjana saanut jää varmasti odottamaan kädet syyhyten seuraavienkin antamiesi lahjapakettien avaamista.

Kuvamukiin voi liittää helposti tekstiä ja kuvia, joten vaihtoehdot ovat rajattomat. Mukiin voi painattaa esimerkiksi runon, laulun sanat tai elämän viisauden… kenties kuvan lemmikistä tai perhepotretin. Jokaisella meistä on jotain, jonka haluaisimme ikuistettavan ja muisteltavan kahvikupposen ääressä. Valokuvamuki on lahjana niin edullinen, että sen voi hankkia puolitutullekin, mutta kuitenkin niin omaperäinen ja hauska että lahjan saaja tuntee itsensä huomatuksi.

Valokuvamuki omalla painatuksella on henkilökohtaisesti koskettava lahja jokapäiväiseen käyttöön.

OmaKoti.fi testasi kuvamukeja tarjoavat palvelut

Vertailimme neljä suurinta kuvamukeja tarjoavaa palvelua. Kaikilla palveluilla suunnitteluohjelma oli helppo omaksua sekä käyttää ja mukin toteuttaminen oli hyvin vaivatonta. Toimitusajat (normaali toimitus) vastasivat palveluntarjoajan lupaamaa. Esimerkiksi iFolor toimitti 5 kpl kuvamukeja minimiajassa saman viikon aikana 4 päivässä. Kaikkien palveluntarjoajien tuotteet ovat saapuessaan olleet hyvin pakattuja sekä ehjiä. Kaikki kuvamukit olivat laadukkaita ja painojälki hyvää.

Suunnittele valokuvamuki helpolla ohjelmalla

Valokuvamukin suunnittelu onnistui nopeasti ja helposti selaimessa toimivalla ohjelmalla. Suunnittelu aloitetaan valitsemalla mukin koko ja tyyppi. Tämän jälkeen valitaan mukin malli/sommittelu valmiista pohjista tai suunnitellaan kokonaan tyhjästä mukista. Koristele kuvamuki yhdellä suurella tai useammalla pienellä kuvalla ja lisää haluamasi teksti. Kun kuvamuki on suunniteltu, painetaan se ja toimitetaan sinulle. Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia:

  • Vistaprintillä suurin valikoima valmiita malleja/teemoja mihin asettaa omia kuvia.
  • iFolor ja Smartphoto palveluista löytyi punasilmäisyyden poisto
  • Kaikissa suunnitteluohjelmissa kuvia pystyi kiertämään, skaalaamaan ja rajaamaan. iFolorin  kuvan pystyi lisäksi kääntämään peilikuvaksi. Kaikissa palveluissa oli varoitus matalalaatuisesta kuvasta.
  • Vistaprint mahdollistivat kuvan ja tekstin lisäämisen pääkuvan/kuvien päälle.
  • Väritehosteina löytyi kaikista suunnitteluohjelmista mustavalkoinen ja seepia. Tämän lisäksi Smartphoto tarjosi öljymaalaus sekä negatiivi tehosteet sekä kuvien kirkkauden ja kontrastin säädön.
  • Smartphoto ja iFolor mahdollistivat kuvien lataamisen myös omista Facebook ja Picasa tileistä. Lisäksi Smartphoto Flickr -palvelusta ja iFolor Google OneDrive -palvelusta.

YHTEENVETO: Kaikkien vertailussa olevien kuvamukipalveluiden suunnitteluohjelmat olivat helppokäyttöisiä ja selkeitä. Perusominaisuudet ja toiminallisuudet olivat kaikissa samankaltaiset, joten kannattaa käydä kurkkaamassa useammassakin palvelussa ainakin mukivalikoima ja valmiit teemat.

OmaKoti.fi suosittelee:

iFolor Smartphoto Vistaprint
Www-osoite www.ifolor.fi www.smartphoto.fi www.vistaprint.fi
Kuvaus Suomen suosituin kuvapalvelu ja alan edelläkävijä. Yksi Euroopan suosituimmista kuvapalveluista. Kattava valikoima painotuotteita edulliseen hintaan.
Valmiit mallit Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Suunnitteluohjelma
(muokkausmahdollisuus ja helppokäyttöisyys)
Erinomainen
Selainohjelma
Erinomainen
Selainohjelma
stars-four
Selainohjelma
Plussaa Nopea toimitus.

Personoidut ”Sano se omin sanoin” kuvat. Katso muutama esimerkki:
1 | 2 | 3 | 4

 Selkeä ja mukava käyttää.

Hauskat valmiit kuvateemat.

Monipuolinen muokattavuus: esim. pääkuvan päälle voidaan asettaa lisää kuvia ja tekstiä.
Katso lisää Katso lisää Katso lisää

 

Kuvamuki yrityksen logolla

Kuvamuki yrityksen logolla tai kuvalla sopii myös yrityksille. Kuvamuki tuo miellyttävää näkyvyyttä yritykselle ja on esimerkiksi hauska kiitoksen osoitus hyvälle työntekijälle. Kestitä työntekijöitäsi vuoden päätteeksi tarjoamalla glögit brändätyistä mukeista tai palkitse ahkera työntekijä ”Kuukauden duunari” -mukilla.