Lippalakki omalla kuvalla, painatuksella tai brodeerauksella

Lippalakki omalla kuvalla ja painatuksella päätäsi koristamaan. Ei ole aivan sama, millä hiuksesi peität. Mikä olisikaan katu-uskottavampaa kuin pyöräyttää päähän lippis omalla kuvalla painettuna tai tekstillä kirjailtuna. Kuva tai teksti voidaan toteuttaa lippikseen painatuksella tai brodeerauksella. Lippalakkeja on jo lähes jokaiseen makuun, mutta jos et ole vielä löytänyt sitä oikeaa tai haluat itse suunnitella lippalakkisi, on tämä mahdollisuutesi.

Älä anna auringon häikäistä, suojaa koppasi tyylikkäällä lippiksellä.

Lippis omalla kuvalla lahjaksi

Lippis omalla kuvalla on edullinen ja hauska lahjaidea. Keksi nokkela letkautus tai piirrä humoristinen kuva ja painata lippikseen, voit olla varma että lahjasi ei jää huomaamatta. Lippalakki on hyödyllinen yleisvaatekappale, eikä se jää hyllyyn pölyttymään.

Suunnittele oma lippalakki helposti

Suunnittele oma lippalakki helppokäyttöisellä ohjelmalla. Lippalakki voidaan painattaa omasta kuvastasi, mutta valittavana on monia ammattilaisten suunnittelemia malleja, joita muokkaamalla saat persoonallisen päähineen. Kun olet suunnitellut oman lippalakin valmiiksi, voit jäädä odottamaan postin saapumista. Helppoa ja nopeaa.

Itsesuunniteltu lippalakki omalla kuvalla tai oivaltavalla tekstillä on pääasia.

Lippalakki omalla kuvalla tai logolla Tyylikkäät lippalakit omalla kuvalla Vistaprintistä
Suunnittele lippalakki omalla kuvalla. Voit valita valmiin mallin helpottamaan suunnittelua tai luoda täysin oman luomuksen. Yli 250 valmista brodeeraus mallia ja yli 600 painatus mallia!

 

Lippalakit omalla logolla ja painatuksella yrityksille tai seuroille

Lippalakit omalla logolla ja painatuksella on yrityksille ja seuroille hyvää mainosta, joka näkyy korkealla. Lippis on edullinen sijoitus ja mainospaikka. Lippistä on vaikea olla huomaamatta ja Mitä enemmän yrityksesi tai seurasi logolla varustettuja lippiksiä katukuvassa näkyy, sitä suuremmalla todennäköisyydellä siitä kiinnostutaan.