Muistipeli omista kuvista

Muistipeli omista kuvista on kiinnostava ja opettava lahja lapselle, ja miksi ei aikuisellekin. Muistipeli kehittää muistia ja kun muistipelin kuvat ovat tutusta tai kiinnostavasta aiheesta, viihdytään sen ääressä kerta toisensa jälkeen. Muistipeliin voi kuvien lisäksi yhdistää myös lyhyen kuvauksen tapauksesta, joka sekin virkistää muistia.

Jos lahjan saaja pitää autoista, voi muistipelin tehdä täysin autoaiheiseksi. Muistipelin voi toteuttaa myös esim. lemmikkieläimestä. Tällöin se on varmasti sopivan haastava, koska kuvissa on pienemmät erot toisiinsa nähden, sama lemmikki mutta eri tilanteissa ja asennoissa. Toteuta muistipeli paikoista, missä olette käyneet, tai ihmisistä joita olette tavanneet. Ehkä kävitte eläintarjassa, josta saa materiaalia helposti muutamaankin muistipeliin.

Muistipeli omilla valokuvilla onnistuu muutamissa kuvapalveluissa

Ifolor -kuvapalvelussa voit valita 24 lempikuvaasi, ja saat 6cm x 6cm kokoisia kortteja 48 kpl. Kortit valmistetaan kestävästä pahvista, joten perheen nuorimmat voivat huoletta niitä käsitellä. Smartphotossa muistipeli omilla valokuvilla koostuu 15:sta parista (eli 30kpl) noin 5cm x 6cm kuvista. Molemmissa palveluissa muistipelin tekeminen on todella helppoa.