Paita omalla kuvalla tai tekstillä

Paita omalla kuvalla tuo asennetta vaatekaappiisi ja katu-uskottavuutta lookkiisi. Paita lemmikkieläimestäsi tai hauska omakuva saavat erottumaan joukosta ja tuovat tyyliisi jotain aivan omalaatuista. Paita omalla kuvalla on samanaikaisesti hauska ja hyödyllinen vaate, joka sopii omaan vaatekaappiin, lahjaksi tai vaikka yritykselle brändiä mainostamaan.

Paita omalla kuvalla on kekseliäs ja yllätyksellinen lahjaidea. Mitä tahansa paitaan painatatkin, olet ollut sitä itse luomassa ja näin huomioinut henkilökohtaisesti lahjan saajan. Vaikka lahjana paita omalla kuvalla on todella edullinen, on sillä todennäköiseti kalliimpaa lahjaa paljon suurempi vaikutus. Tuskin on tapauksia vastaan tullut, jolloin näin henkilökohtainen lahja olisi kylmäksi jättänyt.

Jos haluat vaatteillasi tuoda esille sanomaa tai omaa mielipidettäsi, voisi paita omalla tekstillä olla ratkaisu. Paita kuolemattomalla iskulauseella, runolla tai omalla mietelauseella toimii. Anna luovuuden lentää ja keksi jotain sellaista, mitä muut eivät vielä ole keksineet. Paita omalla kuvalla tai painatuksella ei ole mikään turhake vaan jokapäiväinen hyödyke. Se näkyy, pukee ja lämmittää.

Itse räätälöidyn paidan on nykyaikaisten painatusmahdollisuuksien ansiosta mahdollista saada erittäinkin edullisesti, joten hinnasta ei oman paidan suunnittelu jää kiinni.

Painatus voidaan toteuttaa erilaisille paitatyypeille. Yleisimpiä ovat T-paidat, pikeepaidat ja hupparit. T-paita näkyy tietenkin parhaiten kesäauringon lämmössä. Pikeepaita on siisti ja toimii tarvittaessa virallisempanakin paitana esimerkiksi työntekijälle. Huppari päälle ja lenkille tai muuta urheilua harrastamaan.

OmaKoti.fi testasi paidan painatuspalveluja

Olemme testanneet vuosien aikana useampaakin paidan painatuspalvelua. Jokaisella palvelulla on omat suunnitteluohjelmansa, paitamallinsa ja pohjansa, miten kuvia paitaan pystyy laittamaan.

Kaikkein perinteisin kuvapaita on paita, jossa kuva on neliönmallisena. Tämä ei kuitenkaan aina ole tyylikkäin ratkaisu. Paidasta saa erittäinkin tyylikkään, jos kuva on syvätty, eli vaikka hahmo, joka on leikattu äärivievoja myöten ja kuva tallennettu muotoon, ettei siinä ole taustakuvaa tai väriä, mutta tämä vaatii jo hyviä kuvankäsittelytaitoja. Nykyaikaisissa paidanpainatuspalveluissa on kuitenkin paljon erilaisia kuvasapluunoita tarjolla, joilla pystyy suunnittelemaan näyttävän paidan hyvinkin helposti.

Paitapainatus tarjosi todella kattavan suunnitteluohjelman. Kuvaa ja tekstiä pystyi skaalaamaan, kääntämään, vääntämään ja tekemään vaikka mitä. Laaja muokkausmahdollisuus teki suunnitteluohjelmasta kuitenkin hieman hankalamman käyttää. Sivuilta löytyi muutama ytimekäs opastusvideo, jotka kannattaa katsastaa ennen suunnittelun aloittamista. Valmiita malleja ei suoranaisesti ollut, mutta valmiita grafiikoita ja kuvaelementtejä oli hyvin tarjolla. Paitapainatukselta saat T-paitojen lisäksi myös muut painotekstiilit, kuten hupparit, pitkät paidat, housut ja esimerkiksi hauskat grillausesiliinat.

Mainospaidat yrityksen logolla

Mainospaita logolla on suhteellisen edullista näkyvyyttä yritykselle ja tehokas tapa mainostaa brändiä. Mainospaidat logolla sopivat erinomaisesti myös urheiluseurojen, liittojen ja muiden ryhmien näkyvyyttä ja tunnettavuutta piristämään.

Yrityksille vinkiksi. Anna hyvälle työntekijälle, tai vaikka kaikille, paita yrityksen logolla varustettuna. Työntekijä kantaa paitaa ylpeänä ammattilaisena tuoden samalla näkyvyyttä yritykselle vapaa-aikanaankin.

Painatus vai brodeeraus?

Brodeeraus sopii erinomaisesti logojen, nimikointien ja yksinkertaisten kuvien toteuttamiseen. Brodeerauksella voidaan saada hauska pieni lisä paitaan tai yksilöivä yksityiskohta työvaatteeseen. Brodeeraus tarkoittaa konekirjontaa. Brodeerauksessa kuvio ommellaan painamisen sijaan. Kuvio voidaan toteuttaa ompelemalla se suoraan tuotteeseen tai vaihtoehtoisesti brodeeraus voidaan tehdä irtonaisena, jonka jälkeen se ommellaan tai liimataan kohteeseen.