Lahja miehelle

Lahja miehelle

Lahja miehelle, poikaystävälle, isälle tai kaverille? Lahjaa miehelle ei välttämättä ole helpoin tehtävä toteuttaa. Lahjan löytämistä helpottaa huomattavasti pienikin tietous miehestä. Mitä mies harrastaa? Kuinka paljon hänellä on ikää ja minkälaisia tai värisiä vaatteita käyttää? Nauttiiko erityisesti musiikin kuuntelusta tai elokuvien katselemisesta? Kaikesta voi saada vihjeitä, jotka helpottavat vaativassa tehtävässäsi. Aina voi kysyä miehen kavereilta tai sukulaisilta, minkälainen lahja olisi miehen mieleen.

Lahjaideat helpottavat lahjan hankkimista miehelle kuin miehelle. Tällä sivustolle kootut lahjaideat varmasti useimpien mieleen. Tietotekniikka, pelit, autot ja erilaiset vimpaimet ovat lähellä miesten sydäntä. Hyvä toiminnalinen kirja tai ehkäpä ralliautokyyti tekevät miehen merkkipäivästä täydellisen. Lahjan ei tarvitse olla fyysinen paketti, vaan voit yllättää miehen mahtavalla elämyskokemuksella, joka muistetaan lämmöllä vielä vuosia myöhemmin.

Katso lahjaideat ja lukijoiden vinkit onnistuneeseen lahjan hankintaan.

Kaikki meidän miespuoliset tutut ja läheiset, niin lapset kuin aikuiset, ovat saaneet merkkipäivinään erilaisia kuvalahjoja. Muitakin tuotteita ovat paketit sisältäneet, mutta kuvamukit, hiirimatot, kuvakalenterit yms. lahjat omilla kuvilla ja kokemuksilla höystettynä ovat olleet merkkipäivinä odotettuja yllätyksiä.
– Siiri K

Mieheni aina pyytää minua hieromaan jumiutuneita hartioitaan. Käteni ovat kuitenkin melko pienet ja voimattomat kankeiden lihasten möyhimiseen, joten päätin tehdä palveluksen sekä itselleni että miehelleni ja hommata laadukkaan hierontalaitteen. Lahja oli menestys ja käytän itsekin sitä ahkerasti omiin lihasjumeihini :)
– Henna

 

Mitä lahjaksi miehelle vuonna 2023?

Tähän laitamme nostoina parhaat lahjat, joita miehelle voi hankkia vuonna 2022. Jos jotain näistä ei mieheltä löydy, on tästä lyhyestä, mutta sitäkin timanttisemmasta listasta hyvä lähteä liikkeelle :)

 

Kokosimme suosituimpia lahjaideoita eri kaupoista, ehkä paras lahja miehelle löytyy tästä :)

Jottei lahja miehelle olisi vaikea tehtävä, keräsimme tänne suosikkeja ja klassikkoja. Toivottavasti valikoimasta löytyy paras lahjaidea miehen merkkipäivän kunniaksi.

Persoonallinen, tyylikäs, romanttinen tai hauska lahja miehelle

Vaatelahja sopii niin tyylikkäälle kuin rennolle miehelle

Lapset eivät välttämättä arvosta pehmeitä paketteja, mutta jossain vaiheessa miehen kehityskaarta alkaa arvostus pehmeitä paketteja kohtaan kasvamaan. Lelut vaihtuvat tyylikkyyteen ja mukavuudenhaluisuuteen. Tästä kategoriasta löytyy klassisia lahjaideoita, jotka mies ottaa ilolla vastaan. Oli mies sitten tarkka ja tyylitietoinen, tai enemmän pelkkään mukavuuteen tähtäävä, löytyy pehmeistä lahjoista varmasti jokaiselle sopiva. Vaatelahja miehelle voisi olla esimerkiksi:

 • Kravatti ja kauluspaita
 • Yöhousut tai mukavat olohousut
 • Boxerit
 • Pehmeä kylpytakki
 • Crocsit, tohvelit tai muut kengät

Elektroniset lahjat, vempaimet ja hilavitkuttimet

Kaikenlaiset elektroniset tuotteet ovat monen miehen mieleen. Vimpainkaupoista löytyy taas aivan käsittämättömiä tuotteita, joita mies ei ikinä osaa lahjapaketistaan odottaa.

 • Aktiviteettiranneke tai kello
 • Partatrimmeri / parranajokone
 • Laadukkaat kuulokkeet
 • Uusi kännykkä
 • Kauko-ohjattavat laitteet, kuten helikopteri
 • Hierontalaitteet

Persoonallinen lahja miehelle yllättää varmasti

Persoonallinen lahja voi olla kuvalahja tai jokin kaiverrettu/nimikoitu tuote. Kuvalahjan hauskuus on juuri siinä, että voidaan muistoja, kokemuksia ja tarinoita omasta elämästä. Nimikoitu tai kaiverrettu lahja taas tekee monesta arkisesta tuotteesta henkilökohtaisemman.

 • Kuvamuki
 • Kello omasta kuvasta
 • Hiirimatto omasta kuvasta
 • Kaiverrettu taskumatti tai juomalasi
 • Kaiverrettu sytytin tai savukerasia
 • Nimikoitu lompakko

Lue lisää kuvalahjoista >>

Elämys- tai hemmottelulahja miehelle

Elämyslahjat miehelle antaa muistoja ja keskustelunaiheita pitkäksi aikaa. Elämyksillä kosketetaan suoraan mielen sopukoihin ja upeat kokemukset siivittävät loppuelämäksi. Nauttii mies sitten adrenaliinipurkauksista tai rennommasta juhlimisesta, on elämyksiä tarjolla. Elämys voisi olla jotain seuraavista:

 • Drinkkikurssi tai kahvikurssi
 • Hieronta
 • Carting-ajo
 • Hohtogolf
 • Kylpyläpäivä
 • Ralliautokyyti
 • Laskuvarjohyppy tai benjihyppy
 • Tuulitunnelilento
 • Lentokonelento tai kuumailmapallolento
 • Sukelluskurssi
 • Ammuntaratapäivä

Vinkkinä: hommatkaa porukkaelämys, niin kaikki osallistujat voivat nauttia samoista kokemuksista kuin itse päivänsankari.

Muita lahjavinkkejä

Oletko tavannut miestä, joka ei nauttisi pienestä hetkestä pelin äärellä? Harva on, siksi tietokonepelit ja konsolipelit ovat aina varteenotettava lahja. Muista kuitenkin varmistaa, että pelin genre on miehen maun mukainen.

Kirja on klassinen lahjaidea, joka jaksaa viihdyttää vuosi toisensa jälkeen. Perinteinen painettu kirja on vielä ykkös suosikki, mutta myös digitaaliset e-kirjat tekevät tuloaan lahjapaketteihin.

Kaikki uutuuskirjat, dekkarit, fantasiakirjat, scifikirjat ja paljon muuta löydät Adlibris -verkkokaupsta. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima odottaa lukijaansa. Adlibris on saanut laajalti kiitosta edullisista hinnoista ja nopeasta toimituksesta.

Vaikka elämme digiaikaa, porskuttavat lehdet sinnikkäästi eteenpäin. Lehtitilaus on itseasiassa melko kekseliäs lahjaidea, sillä se viihdyttää kerta kerran jälkeen. Lehtitarjonta on huikea ja mikäli miehellä on kiinnostusta mihinkään maan päällä olevaan, on siitä todennäköisesti saatavana lehti. Tuningautot, tietokoneet, urheilu, ruokailu, kamppailulajit, metsästys, tiede yms. ovat vain muutama aihealue, jotka katetaan jatkuvasti uusilla artikkeleilla. Lehtien tilaukset on usein maustettu tilauslahjalla, joka on kiva pikku extralahja lehden lisäksi.

 


Parhaat lahjavinkit miehelle, lukijamme kertovat…

”Oma mieheni vääntää päivät pitkät töitä näyttöpäätteen ääressä ja aktiivisempi puoli on jäänyt vähiin. Kokosin ”pelasta kroppasi”- lahjan ja paketoin pahvilaatikkoon vastusnauhan, hierontarullan, hierontatyynyn ja piikkimaton. Pisteenä i:n päälle 2 käyntiä urheiluhieronnassa. Lahja oli menestys ja tuli kyllä hyvään käyttöön. Tänä vuonna samoilla linjoilla, mutta hieman hemmottelevampaan tyyliin… laadukas hierontavasara, ja jälleen muutama käynti hieronnassa :)  ”
– Mies liikkeelle

”Miehelleni olen antanut lahjoja laidasta laitaan. Muutama esimerkki: Stand up -keikka, laivaristeily, pörrösukkia, kaiverrettu zippo, elokuvaliput, seksileluja, kuvamukin, kuulokkeet ja paljon muuta. Kohta olisi astetta haastavampi tapaus, kun mies täyttää pyöreitä :)”
– Minni

Hienoja lahjaideoita. Osa sivuiltamme jo löytyikin, mutta nappaamme tästä muutaman idean listamme jatkoksi. Kiitoksia :)
OmaKoti.fi

”Annoin miehelleni lahjaksi täydellisen päivän. Aamulla ajoin mieheni suihkuun. Suihkun jälkeen hän sai kuivata itsensä juuri lahjapaketista avattuun pyyhkeeseen ja päällensä sai mukavan uuden kylpytakin. Sitten lähdimme ravintolaan, jonne mieheni puki päällensä niin ikään lahjaksi saadun kauluspaidan. Ravintolassa odotti ystävät ja tutut. Kehui parhaiksi juhliksi ikinä!”
– Sanni, yllätysten tekijä

Hei Sanni! Olipas hauska teema-päivä ja alusta loppuun asti suunniteltu. Tällä saa varmasti miehen yllätettyä iloisesti.
OmaKoti.fi

”Jokainen itseään joskus sivistävä mies osaa arvostaa kovaa lahjapakettia. Vares -kirjasarja ja muu Reijo Mäen tuotanto on kyllä aina ollut hittilahja omalle miehelleni. Onpa samaa löytynyt muillekin miespuolisille tutuille antamissani paketeissa. Joskus olen leikkimielisesti tentannut kirjan tapahtumia ja aina vastaus tullut, joten kyllä ne kirjat on luettukin :) Seuraavaan pakettiin lähtee Reijon Hot Dog -kirja.”
– Mi amore

”Kyllä nuo pelikoneet ja pelit ovat lasten ja lastenmielisten mieleen, johon oma mieheni lukeutuu. Herra lähestyy jo neljänkympin ikää ja pelit maistuvat vieläkin. Varsinkin urheilupelit ovat lähellä sydäntä. Ainoa harmi on, ettei häntä tahdo saada koneelta irti kun lempipelinsä ääreen istahtaa. Kaikilla meillä on varmasti omat paheemme ja pelien pelaaminen lienee melko harmitonta huvia, joten pelejä tulee löytymään lahjapaketeistamme jatkossakin :) ”
– Lapsenmielisten aikuisten viihdettä


Mitä sinä ostaisit lahjaksi miehelle?

Onko Sinulla lahjaidea miehelle? Oletko itse saanut tai antanut lahjan, joka on tuonut erityistä iloa miehelle merkkipäivänänään? Kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään se täydellinen lahjaidea.