Lahja miehelle

Lahja miehelle

Lahja miehelle, poikaystävälle, isälle tai kaverille? Lahjaa miehelle ei välttämättä ole helpoin tehtävä toteuttaa. Lahjan löytämistä helpottaa huomattavasti pienikin tietous miehestä. Mitä mies harrastaa? Kuinka paljon hänellä on ikää ja minkälaisia tai värisiä vaatteita käyttää? Nauttiiko erityisesti musiikin kuuntelusta tai elokuvien katselemisesta? Kaikesta voi saada vihjeitä, jotka helpottavat vaativassa tehtävässäsi. Aina voi kysyä miehen kavereilta tai sukulaisilta, minkälainen lahja olisi miehen mieleen.

Lahjaideat helpottavat lahjan hankkimista miehelle kuin miehelle. Tällä sivustolle kootut lahjaideat varmasti useimpien mieleen. Tietotekniikka, pelit, autot ja erilaiset vimpaimet ovat lähellä miesten sydäntä. Hyvä toiminnalinen kirja tai ehkäpä ralliautokyyti tekevät miehen merkkipäivästä täydellisen. Lahjan ei tarvitse olla fyysinen paketti, vaan voit yllättää miehen mahtavalla elämyskokemuksella, joka muistetaan lämmöllä vielä vuosia myöhemmin.

Katso lahjaideat ja lukijoiden vinkit onnistuneeseen lahjan hankintaan.

Kaikki meidän miespuoliset tutut ja läheiset, niin lapset kuin aikuiset, ovat saaneet merkkipäivinään erilaisia kuvalahjoja. Muitakin tuotteita ovat paketit sisältäneet, mutta kuvamukit, hiirimatot, kuvakalenterit yms. lahjat omilla kuvilla ja kokemuksilla höystettynä ovat olleet merkkipäivinä odotettuja yllätyksiä.
– Siiri K

Mieheni aina pyytää minua hieromaan jumiutuneita hartioitaan. Käteni ovat kuitenkin melko pienet ja voimattomat kankeiden lihasten möyhimiseen, joten päätin tehdä palveluksen sekä itselleni että miehelleni ja hommata laadukkaan hierontalaitteen. Lahja oli menestys ja käytän itsekin sitä ahkerasti omiin lihasjumeihini :)
– Henna

 

Mitä lahjaksi miehelle vuonna 2022?

Tähän laitamme nostoina parhaat lahjat, joita miehelle voi hankkia vuonna 2022. Jos jotain näistä ei mieheltä löydy, on tästä lyhyestä, mutta sitäkin timanttisemmasta listasta hyvä lähteä liikkeelle :)

 

Kokosimme suosituimpia lahjaideoita eri kaupoista, ehkä paras lahja miehelle löytyy tästä :)

Jottei lahja miehelle olisi vaikea tehtävä, keräsimme tänne suosikkeja ja klassikkoja. Toivottavasti valikoimasta löytyy paras lahjaidea miehen merkkipäivän kunniaksi.

Persoonallinen, tyylikäs, romanttinen tai hauska lahja miehelle


Tyylikäs lahja miehelle tulee pehmeässä paketissa

Muotilahjat ja vaatelahjat miehelleLapset eivät välttämättä arvosta pehmeitä paketteja, mutta jossain vaiheessa miehen kehityskaarta alkaa arvostus pehmeitä paketteja kohtaan kasvamaan. Lelut vaihtuvat tyylikkyyteen ja mukavuudenhaluisuuteen.

Tästä kategoriasta löytyy klassisia lahjaideoita, jotka mies ottaa ilolla vastaan. Tyylitietoisen miehen lahjapaketista löytyvät kravatti ja kauluspaita. Rentoon oleskeluun yöhousut, olohousut tai pehmeä kylpytakki. Boxerit ovat tietenkin myös aina pehmeän lahjapaketin aatelia. Mukavaan ja rentoon jalkinepukeutumiseen löytyvät aidot crocs kengät.

Spartoo -kaupasta löydät mm. kengät ja tyylikkäät kauluspaidat. Crocs -kaupan valikoimasta mies saa jalkoihinsa mukavimmat olosandaalit tai kengät. House of Brandon on ostopaikka boxereille, paidoille ja muille miestä tyylikkäästi pukeville vaatteille.


Vempaimet, hilavitkuttimet ja muut hauskat lahjat miehelle

vimpaimet-hilavitkuttimet

Kaikenlaiset vimpaimet ja hilavitkuttimet kutkuttavat mukavasti viihde,-ja nauruhermoja. Tästä kategoriasta löytyvät kaikenlaiset, niin hyödylliset kuin muuten viihdyttävät lahjaideat, täysin älyvapaita vempaimia unohtamatta.

Miten mies ottaisi vastaan kauko-ohjattavan laitteen, kuten auton tai helikopterin? Älykello on jokaisen liikuntaa harrastavan pakkohankinta. Se motivoi ja tehostaa liikuntamuotoja, oli kyseessä sitten kilpailutason mies tai ihan vain satunnainen harrastaja.

Makean nälkään hattara- tai popcorn -kone ja suihkun jälkeen tietenkin päälle Starwars -kylpytakki. Nämä ovat vielä pientä… vimpainkaupoista löytyy aivan käsittämättömiä tuotteita, joita mies ei ikinä osaa lahjapaketistaan odottaa. Nauruhermoja ja tajunnanräjäyttäviä ideoita kannattaa käydä surffailemassa kaupoista, kuten Mulletoi.


Persoonallinen lahja miehelle yllättää varmasti

Ystävänpäivä kuvalahja miehelleKuvalahja miehelle, vaikka suosittu, samalla niin omaperäinen ja persoonallinen idea lahjapakettiin. Kuvalahja ei välttämättä vaihda muotoaan lahjasta toiseen, mutta idea on tärkein. Idea on itseasiassa kaikki kaikessa. Onko mies ylpeä autostaan? Hommaa kuvamuki hänen upeasta kulkupelistä. Toisaalta taas, ajeleeko mies paalukelpoisella rohlolla? Taas upea ja humoristinen kuvalahjaidea :) Kuvalahjan hauskuus on juuri siinä, että voidaan muistoja, kokemuksia ja tarinoita omasta elämästä tuoda arkisiin tuotteisiin kuvan muodossa.

Ikiklassikoita kuvalahjojen kategoriasta ovat mm. kännykän kuoret luurin suojaksi ja kuvamukit aamukahvihetkiin. Kuvakalenteri ja seinäkello ajassa pysymiseen ja hiirimatto tietokonefanille.

Lue lisää kuvalahjoista >>


Kaiverretut, nimikoidut ja personoidut lahjat miehelle nimipäiväksi

Kaiverretut ja nimikoidut lahjat miehelleJos haluat tehdä unohtumattoman vaikutuksen, pohdi personoidun lahjan ojentamista. Kaiverrettu sytkäri ja kynä ovat varmoja suosikkilahjoja. Onnittelulla kaiverrettu laadukas kello tuo iloa käytännöllisyydellään, eikä lahja varmasti jää kaapin perälle pölyttymään.

Miten olisi nimikoitu lompakko tyylikkäälle miehelle? Jos mies on sikarin ystävä, niin kaiverrettu savukerasia on erityisen mieluinen yllätys.

Jos mies tykkää nauttia miestä väkevämpää, löytyy lahjatarjonnasta kaiverrettu taskumatti. Kaiverrettu juomalasi sopii rentouttaviin konjakkihetkiin.


Elektroniikkalahja – Hyötyä ja viihdettä lahjapaketissa

elektroniikkaa-miehelleTästä kategoriasta löytyy varmasti jokaiselle miehelle mieluisat lahjaideat. Emme voi kieltää sitä, että kaikenlainen elektroniikka kiinnostaa miespuolisia päivänsankareita.

Parta kasvaa kaikilla ja laadukas, ihoa pehmeästi myötäilevä laadukas parranajokone ei todellakaan mene hukkaan. Aktiivisuusrannekkeella saadaan paras hyöty harjoituksiin ja urheilun lomassa on tietenkin mukavaa kuunnella musiikki laadukkaista kuulokkeista.

Hyödyllinen lahja voisi olla jotain parranajokoneesta keittiöelektroniikkaan. Viihdelahja taas laadukkaista kuulokkeista tietokonevarusteisiin. Jos miehellä on toiveena jokin hieman arvokkaampi elektroniikkalahja, kannattaa se hommata yhteistuumin kaikkien osallistujien kesken. Tälläisiä lahjoja voisi olla uusi pramea kännykkä, tabletti tai kannettava tietokone.


Elämyslahjat miehelle suurelle E:llä

Elämyslahja miehelleElämyslahjat miehelle antaa muistoja ja keskustelunaiheita pitkäksi aikaa. Elämyksillä kosketetaan suoraan mielen sopukoihin ja upeat kokemukset siivittävät loppuelämäksi.

Jos mies nauttii adrenaliinipurkauksista, anna lahjaksi ralliautokyyti, laskuvarjohyppy tai loikkaus suomen korkeimmasta benjistä. Tuulitunnelilennossa pääsee nauttimaan lentämisestä huipputurvallisissa olosuhteissa ja lentokonelento antaa henkeäsalpaavat näkymät. Rennompaa, mutta kuitenkin jännittävää aktiviteettia ovat lento kuumailmapallolla ja sukelluskurssi. Aseiden ystävälle löytyy tietenkin ammuntaratapäivä. Elämyksiä löytyy aivan varmasti kaikille.

Vinkkinä: hommatkaa porukkaelämys, niin kaikki osallistujat voivat nauttia samoista kokemuksista kuin itse päivänsankari.


Tietokonepelit konsolipelit lahjaksiTietokone- ja konsolipelit – Lahja miehelle vapaa-ajan viettoon

Oletko tavannut miestä, joka ei nauttisi pienestä hetkestä pelin äärellä? Harva on, siksi tietokonepelit ja konsolipelit ovat aina varteenotettava lahja. Muista kuitenkin varmistaa, että pelin genre on miehen maun mukainen.


Kirja on klassinen lahjaidea

Kirjat ja ekirjat netistäKirja on klassinen lahjaidea, joka jaksaa viihdyttää vuosi toisensa jälkeen. Perinteinen painettu kirja on vielä ykkös suosikki, mutta myös digitaaliset e-kirjat tekevät tuloaan lahjapaketteihin.

Kaikki uutuuskirjat, dekkarit, fantasiakirjat, scifikirjat ja paljon muuta löydät Adlibris -verkkokaupsta. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima odottaa lukijaansa. Adlibris on saanut laajalti kiitosta edullisista hinnoista ja nopeasta toimituksesta.


Tilaa lehti, joka viihdyttää miestä ympäri vuoden

lehdet-aikakausilehdetVaikka elämme digiaikaa, porskuttavat lehdet sinnikkäästi eteenpäin. Lehtitilaus on itseasiassa melko kekseliäs lahjaidea, sillä se viihdyttää kerta kerran jälkeen. Lehtitarjonta on huikea ja mikäli miehellä on kiinnostusta mihinkään maan päällä olevaan, on siitä todennäköisesti saatavana lehti. Tuningautot, tietokoneet, urheilu, ruokailu, kamppailulajit, metsästys, tiede yms. ovat vain muutama aihealue, jotka katetaan jatkuvasti uusilla artikkeleilla.

HUOM. Lehtien tilaukset on usein maustettu tilauslahjalla, joka on kiva pikku extralahja lehden lisäksi.


Parhaat lahjavinkit miehelle, lukijamme kertovat…

”Oma mieheni vääntää päivät pitkät töitä näyttöpäätteen ääressä ja aktiivisempi puoli on jäänyt vähiin. Kokosin ”pelasta kroppasi”- lahjan ja paketoin pahvilaatikkoon vastusnauhan, hierontarullan, hierontatyynyn ja piikkimaton. Pisteenä i:n päälle 2 käyntiä urheiluhieronnassa. Lahja oli menestys ja tuli kyllä hyvään käyttöön. Tänä vuonna samoilla linjoilla, mutta hieman hemmottelevampaan tyyliin… laadukas hierontavasara, ja jälleen muutama käynti hieronnassa :)  ”
– Mies liikkeelle

”Miehelleni olen antanut lahjoja laidasta laitaan. Muutama esimerkki: Stand up -keikka, laivaristeily, pörrösukkia, kaiverrettu zippo, elokuvaliput, seksileluja, kuvamukin, kuulokkeet ja paljon muuta. Kohta olisi astetta haastavampi tapaus, kun mies täyttää pyöreitä :)”
– Minni

Hienoja lahjaideoita. Osa sivuiltamme jo löytyikin, mutta nappaamme tästä muutaman idean listamme jatkoksi. Kiitoksia :)
OmaKoti.fi

”Annoin miehelleni lahjaksi täydellisen päivän. Aamulla ajoin mieheni suihkuun. Suihkun jälkeen hän sai kuivata itsensä juuri lahjapaketista avattuun pyyhkeeseen ja päällensä sai mukavan uuden kylpytakin. Sitten lähdimme ravintolaan, jonne mieheni puki päällensä niin ikään lahjaksi saadun kauluspaidan. Ravintolassa odotti ystävät ja tutut. Kehui parhaiksi juhliksi ikinä!”
– Sanni, yllätysten tekijä

Hei Sanni! Olipas hauska teema-päivä ja alusta loppuun asti suunniteltu. Tällä saa varmasti miehen yllätettyä iloisesti.
OmaKoti.fi

”Jokainen itseään joskus sivistävä mies osaa arvostaa kovaa lahjapakettia. Vares -kirjasarja ja muu Reijo Mäen tuotanto on kyllä aina ollut hittilahja omalle miehelleni. Onpa samaa löytynyt muillekin miespuolisille tutuille antamissani paketeissa. Joskus olen leikkimielisesti tentannut kirjan tapahtumia ja aina vastaus tullut, joten kyllä ne kirjat on luettukin :) Seuraavaan pakettiin lähtee Reijon Hot Dog -kirja.”
– Mi amore

”Kyllä nuo pelikoneet ja pelit ovat lasten ja lastenmielisten mieleen, johon oma mieheni lukeutuu. Herra lähestyy jo neljänkympin ikää ja pelit maistuvat vieläkin. Varsinkin urheilupelit ovat lähellä sydäntä. Ainoa harmi on, ettei häntä tahdo saada koneelta irti kun lempipelinsä ääreen istahtaa. Kaikilla meillä on varmasti omat paheemme ja pelien pelaaminen lienee melko harmitonta huvia, joten pelejä tulee löytymään lahjapaketeistamme jatkossakin :) ”
– Lapsenmielisten aikuisten viihdettä


Mitä sinä ostaisit lahjaksi miehelle?

Onko Sinulla lahjaidea miehelle? Oletko itse saanut tai antanut lahjan, joka on tuonut erityistä iloa miehelle merkkipäivänänään? Kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään se täydellinen lahjaidea.