Miesten yöasut ja pyjamat

Miesten yöasut, oloasut ja yöpuvut

Miesten yöasut, oloasut ja yöpuvut lahjaksi! Yöasut, oloasut ja yöpuvut ovat mainio lahjaidea miehelle, joka haluaa nauttia kotona olo aikansa ja yönsä mukavasti. Sopiva oloasu ja yöasu on ilmava ja kevyt, mutta tarvittaessa kuitenkin lämmin. Yöasut ovat usein puuvillaa, mutta jos haluat hieman erilaista, anna miehelle satiininen tai silkkinen yöasu.

Yöasuja ja oloasuja on sopivia talveen ja kesään. Talvipakkasilla on nautinnollista pujahtaa pitkiin, hieman paksumpiin housuihin ja paitaan. Mukavuuskertoimen vuoksi yö- ja oloasut ovat suosittuja lahjoja ainakin joulun aikaan. Kesällä mies pukeutuu mielellään kevyempiin asuihin, joten voit antaa hänelle lyhythihaisen ja lahkeisen oloasun.

Kun annat miehelle lahjaksi tuotteita, joiden tulisi tuntua päällä hyvältä ja miellyttäviltä, panosta laatuun. Kiertävät ja ylisuuret saumat sekä karhea materiaali eivät lämmitä yöllä tai tarjoa muutenkaan mukavaa olotilaa. Myös merkillä itsessään voi olla väliä. Tarjolla on mm. miestenkin tyylitajua kutkuttavia Calvin Klein ja Björn borg -oloasuja.