Partakone testivoittaja

Partakone testivoittaja 2021

Partakone tai partatrimmeri on käytännöllinen lahja miehelle. Parranajokone ja partatrimmeri on lahja, jonka varmasti useimmiten antaa oma kulta tai vaimo. Hän myös eniten hyötyy sängettömästä ja siististä kuontalosta. Ei kuitenkaan vallatonta ole, että partakoneen tai partatrimmerin hankkiikin lahjaksi perheenjäsen tai vaikka kaveri, joka tietää että olet kyseistä vimpainta vailla.

Suurin osa miehistä ajaa partansa päivittäin, joten parranajokone ja partatrimmeri on upea ja tarpeellinen lahja, joka tulee aktiiviseen käyttöön. Miehelle ei ole aivan sama, minkälaisella koneella kasvojansa trimmaa. Sileä ja viimeistelty lopputulos on miehelle miellyttävyyden kannalta tärkeä ominaisuus.

Älä tyydy halvimpaan vaan valitse miehelle testivoittaja

Jos annat lahjaksi parranajokoneen tai trimmerin, älä osta hyllyn edullisinta, vaan panosta laatuun. Laadukas tuote kestää paremmin ja säilyttää terävän ajo-ominaisuutensa pidempään. Laadukas partakone ja trimmeri hoitavat karvojen leikkuun siististi vaikeimmiltakin alueilta. Ne myös säästävät aikaa kun riittää kerta-ajo, eikä tarvitse useampaan otteeseen junnata samaa aluetta.

Parranajokoneiden hintaan pätee samat säännöt kuin melkein missä tahansa elektroniikkalaitteeseen, mitä enemmän siitä maksaa, sitä laadukkaamman tuotteen saa. Partakoneessa, ja erityisesti terissä käytetty materiaali vaikuttaa paljon koneen käyttöikään. Säännöllinen puhdistus, öljyäminen ja muu huolenpito pidentävät partakoneen kunnossa vuodesta toiseen. Partakoneen terät voi usein vaihtaa, mutta vaihtoterien on harmiteltu maksavan turhan paljon. Joskus terät voivat maksaa enemmän kuin edullinen partakone itsesään.

Partakoneiden mallit ja ominaisuudet

Partakoneista on muutamaa perusmallia. Toinen on pyöreillä leikkuuterillä varustettu kone, ja toisessa leikkuuterät ovat teräsverkon alla sylinterin muodossa. Pyöröteriä on yleensä kolme ja jokaisella terällä on oma joustava alustansa. Mitä laadukkaampi partakone, sen paremmin ”jousitus” on toteutettu ja sitä tarkempi on kasvoja myötäilevän ajokokemus. Useissa partakoneissa on myös erillinen trimmeri, jolla on helppo siistiä kasvoihin jätettyjen viiksien tai partakarvoituksen reunoja.

Partakone tai partatrimmeri voi toimia pattereille, akulla tai seinään kytkettävällä pistokkeella. Paristokäyttöiset kannattaa suoralta kädeltä unohtaa, mikäli ei konetta ole hankkimassa nimenomaan matkakäyttöön. Myös akulla toimiva partakone sopii hyvin matkalaukkuun, koska sen voi ladata aina kun sähköä on saatavilla. Jotkin partakoneet toimivat sekä akulla tai verkkovirralla.

Partakonepaketit voivat sisältää telakan tai ns. huoltoyksikön, joka kertoo akun varauksen, lataa akun ja jopa puhdistaa partakoneen jokaisen käytön jälkeen. Nämä luksuskonepaketit ovat odotetusti tyyriimpiä, mutta ovat sitäkin parempia lahjoina annettuina.