Hajuvedet netistä – Tuoksut ja parfyymit edullisemin nettikaupasta

Hajuvedet, tuoksut ja parfyymit saa netistä usein huomattavasti edullisemmin kuin kivijalkaliikkeestä. Yleensä edullisia hajuvesiä on joutunut lähteä hankkimaan aina laivoilta ja tax-free liikkeistä asti, mutta nykyään saman edun pystyvät tarjoamaan netissä toimivat hajuvesiin ja parfyymeihin erikoistuneet nettikaupat. Lisäksi näiden kauppojen valikoima on todella laaja sisältäen tunnetuimmat merkit kuten Hugo Boss, Escada, Gucci, Calvin Klein, Guess, Versace, Lacoste sekä muut huippumerkit.

Hajuvedet, tuoksut ja parfyymit ovat lahjatoiveiden vakiolistalla. Hajuveden tai parfyymin ostaminen lahjaksi pystymetsästä voi olla haastava tehtävä, varsinkin jos merkkipäivän jälkeen tuoksua kantava henkilö on tarkka hänestä helahtavasta aromistaan. Jos päivänsankarin tuoksumieltymys ei ole hallussa, voi olla aika pohtia toisenlaista lahjaideaa. Mutta onneksi ne löydät läheltä :) Katso lahjaideaosastomme täältä.

Löytämiämme edullisia hajuvesikauppoja netissä


Hajuvesiä reilusti alle vähittäismyyntihintojen | NordicFeel

NordicFeel myy hajuvesiä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita reilusti alle vähittäismyyntihintojen. Todella laaja valikoima hajuvesiä, meikkejä, hiustenhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita ja lahjapakkauksia sekä miehille että naisille. Valikoimasta löytyy muun muassa seuraavia huippumerkkejä: Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Paris Hilton sekä useita muita. NordicFeel takaa että kaikki tuotteet ovat aitoja ja hyväksytty myyntiin Euroopan markkinoille.

Yli 1300 hajuvesi ja parfyymi -tuotetta | Hajuvesi.fi

Hajuvesi -parfyymikauppa tarjoaa todella laajan kattauksen erilaisia hajuvesiä sekä parfyymejä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, tuotteissa on peräti 60% alennuksia vähittäismyyntihintoihin verrattuna. Löydät tuoksuja kaikkein suosituimmilta hajuvesibrändeiltä, kuten Escada, Boss, Calvin Klein jne. Hajuvesi.fi -verkkokaupassa myydään tuoksujen lisäksi myös hiusten- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä.

Parfyymimaailma lähellä Sinua | Perfume

Perfume.fi tuo hurmaavan parfyymimaailman lähemmäs Sinua. Perfume -nettikaupasta löydät yli 4000 tuotteen valikoiman 400 eri huippumerkiltä. Perfume.fi takaa, että kaikki tuotteet ovat 100 % alkuperäisiä ja aitoja. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Nopeat toimitukset, jopa 1-2 päivässä.


Hajuvedet, tuoksut ja parfyymit netistä jopa 50-80% normaali hintoja edullisemmin

Hajuvedet, tuoksut ja parfyymit on mahdollista saada netistä jopa 50-80% normaali hintoja edullisemmin. Tuotteissa on yleensä sama 30 päivän palautusoikeus kuin missä tahansa muissakin tilaustuotteissa netistä, joten jos et jostain syystä ole ostokseesi tyytyväinen, voi sen aina palauttaa. Tarkistathan palautusoikeuden kuitenkin aina vielä nettikaupan ehdoista. Tällä sivulla ilmoitetut hajuvesikaupat lupaavat että heidän myymänsä hajuvedet ja tuotteet ovat aina 100% alkuperäisiä ja aitoja.

Ainoa huono puoli on ettei netissä toimivissa hajuvesikaupoissa ole mahdollista päästä tuotteita kongreettisesti kokeilemaan ja haistelemaan. Vielä nykyteknologialla ei tälläinen ole toteutettavissa, mutta ehkä lähitulevaisuudessa tämäkin on mahdollista. Kuitenkin jos tiedät minkä tuoksun, hajuveden tai parfyymin haluat, on se helpompaa ja edullisempaa tilata netistä.

Hajuvedet, parfyymit ja muut tuoksut ovat erinomainen ja yleinenkin lahjaidea. Samalla se kuitenkin on vaativa lahja hankkia erityisesti jos ei tiedä lahjan saajan mieltymyksiä. Hajuvedet ja parfyymit ovat tuotteita joissa laatu merkitsee paljon.

Parfyymi, Eau de Parfume, Eau de Toilette vai Eau de Cologne

Tuoksuja on eri vahvuuksia, riippuen siitä kuinka suuren määrän aromiainetta ne sisältävät. Hajuvedet voidaan jakaa neljään ryhmään, jotka ovat  Parfyymi, Eau de Parfume, Eau de Toilette vai Eau de Cologne. Se kuinka paljon mikäkin tuoksulaatu sisältää aromia, vaihtelee tietolähteestä riippuen, mutta oheisesta taulukosta näet yleisen keskitason.

Nimike Lyhenne Aromin määrä
Parfyymi 20-40%
Eau de Parfume EdP 15–20 %
Eau de Toilette EdT 7-15 %
Eau de Cologne (kölninvesi) EdC 3–7 %

Hajuveden kolme eri vaihetta: Alkutuoksu, sydäntuoksu ja pohjatuoksu

Hajuveden tuoksussa on kolme eri vaihetta. Sydäntuoksu on nimensä mukaisesti hajuveden tärkein tuoksu ja aromi mistä hajuvesi saa kuvauksensa. Viimeisenä tulee pohjatuoksu, joka kestää iholla jopa vuorokauden ajan. Hajuveden tuoksuun vaikuttaa käyttäjän oma iho, joten kaikki hajuvedet eivät sovi jokaiselle käyttäjälle.

Kun kokeilet hajuvettä, anna riittävästi aikaa, jotta sydän ja pohjatuoksu pääsevät esille. Myöskin hajuvesi kannattaa suihkuttaa omalle iholle, jolloin tiedät miten se sopii juuri sinulle.

Alkutuoksu, eli latvatuoksu

Alkutuoksu, eli latvatuoksu kuvaa tuoksun ensimmäistä aromia, joka aistitaan heti suihkautuksen jälkeen. Alkutuoksu koostuu enimmäkseen nopeasti haihtuvista ainesosista, kuten kukkaistuoksut ja sitrushedelmät. Alkutuoksu on lyhytaikainen ja vaihtuu pian hajuveden ominaistuoksuun. Latvatuoksu säilyy noin 15-20 minuutin ajan, jonka jälkeen esiin pääsee kestävämpi ja täyteläisempi sydäntuoksu. Latvatuoksusta voi kuitenkin jo melko hyvin aistia, onko hajuvesi lainkaan omaan makuun.

Sydäntuoksu

Sydäntuoksun aromit alkavat olemaan parhaiten esillä noin 10 minuutin jälkeen hajuveden suihkauttamisesta. Sydäntuoksu on se tuoksu, jonka mukaan hajuvesi määritellään. Saman hajuveden sydäntuoksu voi tuoksua erilaiselta eri ihmisellä, joten oma ihosi vaikuttaa tuoksun aromiin. Tämä saattaa tehdä hajuveden ostamisesta hieman haastavaa varsinkin toiselle ihmiselle, mutta samalla tämä ominaisuus rikastuttaa ja tekee hajuvedestä mysteerisempää. Vaikka tuttusi käyttäisi samaa hajuvettä kanssasi, on teillä molemmilla oma vivahde.

Pohjatuoksu

Pohjatuoksu aistitaan viimeisenä se voi kestää iholla useita tunteja. Pohjatuoksu sekoittuu sydäntuoksuun antaen hajuvedelle lisää syvyyttä. Pohjatuoksu voi koostua eläinperäisistä ainesosista, kuten myskistä tai muista aromeista, kuten puu, mausteet, tupakka, nahka jne.

Kuinka käytät hajuvettä ja parfyymiä oikein

Hajuvedet antavat persoonallisen säväyksen kantajalleen ja tuoksulla viimeistellään silmille näkyvä aistimus. Hajuvedellä on helppo erottua edukseen. Kannattaa kuitenkin varoa tyylivirheitä liiallisella hajuveden läträämisellä tai ihollesi sopimattomalla tuoksulla.

Parfyymi suihkutetaan useimmiten kohtiin joissa tunnetaan sydämen syke, kuten ranteen sisäpuolelle tai kaulaan, joista lämpö saa tuoksun paremmin esille. Eau de Toilette sopii paremmin käytettäväksi hiuksiin tai vaatteisiin.