Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lahja poikaystävälle

Lahja poikaystävälle

Mitä lahjaksi poikaystävälle?

Lahja poikaystävälle merkkipäivänä! Mikä olisi sellainen lahja poikaystävälle, joka kertoisi kuinka tärkeä henkilö hän Sinulle on. Vaikka oman miehen kuinka hyvin tuntisi, voi lahjan keksiminen olla todella hankala paikka. Toivottavasti voimme tässä auttaa :)

Klassisista lahjoista voisi poikaystävän lahjapakettiin valita tuoksun. Hajuveden ostaminen voi olla haastavaa, mutta onnistuessaan on täysosuma ja te molemmat saatte nauttia miellyttävistä aromeista. Mukavat oloasut, esimerkiksi yöhousut ja boxerit ovat ensiluokkaista lahjamateriaalia tyttöystävän antamana. Jos poikaystävä nauttii hieronnoista tai hänellä on lihakset jumissa, on hierontalahjakortti hyödyllinen ja rentouttava lahja. Miehet rakastavat elektroniikkaa ja pelaamista, joten lahja voisi olla tietokonepeli tai laadukkaat kuulokkeet. Jos olet hankkimassa arvokkaampaa lahjaa, voit pohtia kännykkää tai tabletti-tietokonetta.

Olen enemmän perinteisten lahjojen antaja ja poikaystäväni löytää lahjapaketistaan usein boxerit, deodorantin, suihkusaippuan, kirjan tai vastaavia tuotteita. Viimeksi lisäsin lahjapakettiin mukaan kuvamukin, jossa oli meistä söpö yhteiskuva. Muki oli jättimenestys. Nyt yritän keksiä jotain erikoisempaa perinteisten lahjojen lisäksi, vaikka niistä en aio kokonaan poikaystäväni toiveesta luopuakaan.
– Kirsi S. Turusta

SUOSITUIMMAT LAHJAT POIKAYSTÄVÄLLE

Keräsimme suosituimpia lahjaideoita poikaystävälle. Kuuntelimme lukijoitamme ja kävimme katsastamassa tarjontaa.LISÄÄ LAHJAIDEOITA POIKAYSTÄVÄLLE…


Kuvalahja, hauska pieni lahja poikaystävälle

kuvalahjat-miehelleKuvalahjat ovat hauskoja ja persoonallisia lahjoja. Kuvalahjoja on todella paljon erilaisia ja jokainen lahja muuttuu kuvan myötä poikaystävälle henkilökohtaiseksi. Kaikilla poikaystävillä on varmasti tietokone, joten hiirimatto omalla kuvalla tulee tositarpeeseen. Kahvia on aina hauskempi juoda persoonallisesta mukista, johon on painettu valitsemasi kuva. Zippo omalla kuvalla on myös suosikkituote.

Suosituimmat kuvalahjat poikaystävälle.

 • Kännykän kuoret ja suojat
 • Kuvamuki
 • Hiirimatto omalla kuvalla
 • Zippo kuvalla
 • + paljon muuta

Lue lisää kuvalahjoista >>

Persoonalliset kuvalahjat poikaystävälle löydät näistä palveluista:

iFolor Kuvalahjaideat - Smartphoto


Kaiverrettu lahja poikaystävälle osoitettuna

Persoonalliset lahjatKaiverretut ja nimikoidut lahjat ovat suoraan poikaystävälle osoitettuja, joka tekee niistä astetta tärkeämpiä ja poikaystävällesi tunnetasolla arvokkaampia.

Kaiverrettu tai nimikoitu lahja poikaystävälle voisi olla jotain seuraavista:

 • nimikoitu lompakko
 • kaiverrettu savukerasia
 • kaiverrettu zippo
 • termoskannut ja mukit

Kaiverretut, nimikoidut ja personoidut lahjat löydät täältä:

lahjatnet-logo


Kaikenlaista pikkukivaa vempainta

vimpaimet-hilavitkuttimet

Miehet tykkäävät vempaimista ja hilavitkuttimista. Täältä jos mitä löytää käytännölliset ja hyödylliset, tai täysin hyödyttömät mutta hillittömän hauskat lahjat poikaystävälle. Vempaimien hintahaarukka on muutamista euroista kalliimpiin luksusvempaimiin. Mitä poikaystäväsi tykkäisi uutukaisesta quadkopterista tai radio-ohjattavasta autosta. Ehkä täydellinen lööbauspatja tai minijääkaappi.

Lahja poikaystävälle voisi olla jotain seuraavista:

 • Star Wars -kylpytakki
 • kauko-ohjattava auto, helikopteri tai lentokone
 • Älykellot
 • Jedi tai Darthvader-kylpytakit
 • Led-kengännauhat

Hauskoja vimpaimia ja muita kekseliäitä lahjaideoita löydät mm. näistä verkkokaupoista:

mulletoi-logo


Pienelektroniikasta lahja poikaystävän pakettiin

elektroniikkaa-miehelleTästä kategoriasta löytyy poikaystävälle varmasti jotain kivaa. Elektroniikka voi olla hyödyllinen tai viihdyttävä. Hyödyllinen lahja voisi olla esimerkiksi parranajokone. Viihdelahja taas laadukkaat kuulokkeet, kännyllä tai tabletti-tietokone. Tykkääkö poikaystäväsi kahvista, miten kävisi lahjapakettiin kapselikeitin?

Hyödyllisiä lahjoja ja viihteellisiä lahjaideoita poikaystävälle:

 • Parranajokone
 • Rannekello/älykello
 • Kahvi/espressokeitin
 • Tabletti-kone
 • Kännykkä
 • Hi-Fi Kaiuttimet
 • Kuulokkeet (esim. maailman kuuluisimmat Beats by Dr. Dre Studio 2.0)

Huippuelektroniikkalahjat löytyy näistä kaupoista:

coolshop-logo CDONcom


Anna poikaystävälle lahjaksi elämyksiä ja muistoja

Elämyslahja miehellePoikaystävälle sopivia hauskoja, jännittäviä ja mielenkiintoisia elämyksiä löytyy lukemattomia. Seikkailupuisto on yksi aktiivisen poikaystävän suosikeista. Tykkääkö poikaystäväsi nopeista autoista… anna hänelle ralliauto-kokemus. Olisiko hänellä rohkeutta laskuvarjohyppyyn tai lentokonelentoon? Tuulitunnelissa voi turvallisesti kokeilla liitämistä ja ampumaradalla tähtäystarkkuutta. Hieman rennompiin elämyksiin on tarjolla esimerkiksi drinkkikurssi,

 • Ralliauto tai carting-ajelu
 • Laskuvarjohyppy tai lentokonelento
 • Ammuntapäivä
 • Päivä seikkailupuistossa
 • Tuulitunnelilento
 • Sukellus

Hemmottelulahja poikaystävälle on takuuhitti

Hemmottelulahja poikaystävälle on varmasti yksi suosituimmista lahjaideoista. Kireät lihakset avautuvat urheiluhieronnassa ja otsarypyt katoavat intialaisessa päähieronnassa tai rentouttavassa kasvohieronnassa. Poikaystäväsi ottaisi varmasti hemmotteluhieronnan suoraan Sinulta, joten voit tehdä hauskan lahjakortin itse.

Romanttinen lahja teille kahdelle

Romanttinen lahja poikaystävälle vie teidät molemmat nautintojen ääreen. Romanttinen lahja voi olla samalla jännittävä ja todella rentouttava. Oletteko ikinä syöneet yhdessä täysin pimeässä… nyt se on mahdollista ruoka tarjoiltuna. Mikä olisi romanttisempaa kuin kuumailmapallolento kauniissa maisemissa. Ehkä romanttisin elämys, jossa voidaan tehdä se tärkeä kysymys, wink wink :)

 • Illallinen pimeässä kahdelle
 • Kuumailmapallolento
 • Kylpyläkokemus
 • Hotjooga kahdelle
 • Romanttinen kasvohoito ja hieronta kahdelle

Lukemattoman määrän erilaisia elämyslahjoja ja hemmotteluja löydät mm. seuraavista palveluista:

elamyslahjat-logo


Tietokonepelit konsolipelit lahjaksiVie poikaystävä pelien maailmaan

Onko poikaystäväsi tietokone tai konsolipelien ystävä? Jos on, niin paljon parempaa lahjaa on vaikea keksiä kuin mukaansa tempaava pelikokemus. Yleensä peli tietää suhteellisen tiiviitä pelisessioita koneen ääressä, mutta jos tämä ei Sinua häiritse, on peli lahjana varma menestys.

Parhaat pelivalikoimat ja pelikonsolit löydät näistä kaupoista:

coolshop-logo CDONcom


Alusvaatteet, romanttisesti häntä ja Sinua ajatellen

lahjaideat-alusasut-naiselleKauniit ja sensuellit alusvaatteet ovat satavarmasti poikaystäväsi mieleen… ehkä paras lahja mitä poikaystäväsi voisi toivoa. Voit yllättää poikaystäväsi kokonaisvaltaisella asulla, päällysvaatteista lähtien.

Tutustuimme kahteen upeaan verkkokauppaan, josta löytyvät upeimmat bilevaatteet, sensuellit alusasut ja seksikkäät rooliasut sekä muut houkuttelevat vaatteet ja asusteet… kaikki mitä romanttisen päivän pukeutumiseen tarvitsee :)

My Muse kauppa on tunnettu romanttisen seksikkäistä asuistaan, alusvaatteista, yöasuista ja muista hepeneistä.

Her Secret tarjoaa kokonaisvaltaista pukeutumista, eroottisuutta unohtamatta. Hotit päällysvaatteet ja eroottiset alusasukokonaisuudet.

mymuse-logoHer Secret - Naistenvaatekauppa

HUOM. Katso My Musen sivuilta lahjavinkit ja herrasmiehen lahjaopas ja tiedät mitä antaa lahjaksi Hänelle.


Tykkääkö poikaystäväsi lukea? Kirja lahjapakettiin!

Kirjat ja ekirjat netistäKirja on perinteinen lahjaidea, mutta lukutoukille yksi lemppareista. Jos poikaystävä ei aktiivisesti itse kirjoja lue, voi olla ettei se menesty tyttöystävänkään antamana. Kuitenkin näitäkin ihmeitä on nähty, joten vähintään kerran kannattaa kirja pakettiin laittaa. Hieman utelemalla, saat varmasti selville poikaystävän lempigenren ja valita kirja sen mukaisesti. Vares -sarja on todella suosittu, samoin kuin muutkin Reijo Mäen kirjat. Hyviä lukuhetkiä!

Miljoonat mielikuvitusta kutkuttavat kirjat löydät näistä nettikaupoista:

AdlibrisCDONcom


V8, GTi, Tieteenkuvalehti… luettavaa poikaystävälle

lehdet-aikakausilehdetMies viihtyy usein autoihin, urheiluun, tietokoneisiin tai tieteeseen liittyvien aiheiden äärellä. Siksi lehden kausitilaus on varma menekki. Jokaisen lehden tipahtaminen postiluukusta tietää mukavaa lukuhetkeä lempiaiheen parissa.

Vinkki. Lehtitilaukset sisältävät lähes aina myös tilaajalahjan, joka itsessään on jo mukava pieni lahja poikaystävälle.

Kattavin lehtivalikoima löytyy lehtikuninkaasta:

lehtikuningas


Lukijamme kertovat parhaat lahjat poikaystävälle


Lahjavinkkiäsi odotellen…


Mikä olisi täydellinen lahja poikaystävälle?

Oletko käärinyt lahjapakettiin jotain, mikä on tehnyt ollut jättimenestys ? Kerro siitä meille ja auta muitakin löytämään se täydellinen lahja poikaystävälle.