Lahja vaimolle

Lahja vaimolle, tärkeälle ihmiselle elämässäsi

Lahja vaimolle? Lahjat ovat erinomainen tapa osoittaa elämäsi tärkeimmälle naiselle, että muistat ja välität. Lahja vaimolle on varmasti haasteellinen, mutta sitä suurempi onnistumisen tunne, kun löytää sen täydellisen lahjaidean. Vaimon tuntee yleensä melko hyvin, jolloin lahjan löytämisen pitäisi olla helppoa. Kuitenkin hyvän lahjaidean keksiminen, kenties vuosien yhdessäolon ja kymmenien lahjojen jälkeen, voi olla melkoinen pulma.

Jos etsit lahjaideaa vaimolle, tulit oikeaan paikkaan. Olemme keränneet tänne monenlaisia lahjavinkkejä. Toivottavasti löydät sen täydellisen lahjaidean.

SUOSITUIMMAT LAHJAT VAIMOLLE

Kävimme katsastamassa parhaimmat lahjaideat. Toivottavasti löydät täältä täydellisen lahjan omalle rakkaallesi.

Persoonallinen lahja vaimolle – Jotain henkilökohtaista…

Persoonallinen lahja saa vaimon tuntemaan itsensä huomatuksi. Kaiverruta tuotteeseen nimi, tärkeä päivämäärä tai vaikka latinankielinen romanttinen lause.

Kuvalahja – Mielikuvituksellinen lahja vaimolle

Kuvalahjat ovat hauskoja ja persoonallisia lahjaideoita. Mukista, jota koristaa henkilökohtainen muisto, on ihanaa nauttia aamukahvi tai tee. Tunteita herättävä kello seinällä ei jää huomiota, tai ehkä kännykän kuoret persoonallisella kosketuksella on se ykköslahja.

Lahjaideat omalla kuvalla koskettavat henkilökohtaisesti ja ovat varmasti ainutkertaisia ja uniikkeja lahjoja vaimolle.

Selaa kuvalahjaideoita  >>

Sormukset ja korut vaimolle

Nainen ja korut ovat erottamattomia ja saadessaan korulahjan, on vaimo varmasti otettu.
Kun haluat vaihtelevaa valikoimaa kultaliikkeiden perustarjontaan.

Alusvaatteet häntä ja Sinua ajatellen

Kauniit ja sensuellit alusvaatteet ovat molempia osapuolia miellyttävä lahjaidea. Voi olla haastavaa juuri oikean kokoisten alusvaatteiden valitseminen, mutta oikein osuessaan todellinen ’pisteet kotiin’ -lahjaidea.

Valitse naisellesi upeimmat bilevaatteet, seksikkäimmät alusasut, näyttävimmät uima-asut, kuumimmat rooliasut, hienoimmat korsetit, sähäkimmät leggingsit ja sukkahousu.

Lahjaksi vaimolle voi antaa myös elämyksiä!

Elämyslahja vaimolle, kun haluat antaa lahjaksi jotain aivan erityistä ja muistettavaa!!

Elämyslahja voisi olla jotain seuraavista: 

 • Henkilökohtainen stailauskurssi
 • Suklaatyöpaja
 • Suolahoito
 • Tutustuminen joogaan
 • Yksityinen ratsastustunti
 • Drinkkikurssi

Romanttisia elämyslahjoja

 • Illallinen pimeässä (kutkuttaa makuhermoja)
 • Tanssikurssi kahdelle
 • Hotjooga kahdelle
 • Kylpylä romantiikkapaketilla
 • Romanttinen kuvauspaketti
 • Suklaasauna
 • Suklaailta kahdelle

Hemmottelulahja vaimolle voisi olla jotain seuraavista: 

 • Hunajahieronta
 • Klassinen/urheiluhieronta
 • Kuumakivihieronta
 • Rentoutuskellunta
 • Intialainen päähieronta
 • Kasvohieronta
 • Infrapunasauna, yrttisauna, kleopatrasauna
 • Kalapedikyyri
 • Spa-manikyyri

Selaa elämyslahjaideoita >>

Kirja, klassinen lahjaidea vaimolle

Kirja on klassinen lahjaidea, joka jaksaa viihdyttää vuosi toisensa jälkeen. Perinteinen painettu kirja on vielä ykkös suosikki, mutta myös digitaaliset e-kirjat tekevät tuloaan lahjapaketteihin.

Netin kirjakaupoista löydät uutuuskirjat, romanttiset tarinat, dekkarit, fantasiakirjat ja paljon muuta.

Lehden kausitilaus viihdyttää vaimoa koko vuoden

Vaimo viihtyy varmasti kauneuteen, muotiin, terveyteen ja kotiin liittyvien aiheiden äärellä. Lehden kausitilaus on lahja, jonka ääreen palataan kerta toisensa jälkeen. Jokaisen lehden tipahtaminen postiluukusta tietää mukavaa lukuhetkeä lempiaiheen parissa.

HUOM. Lehtitarjoukset sisältävät lähes poikkeuksetta aina tilaajalahjan, joka itsessään on jo pieni kiva lahja naiselle.

Hinta ei kerro kaikkea, idea kertoo

Rahalla saa kaikkea kivaa ja usein lahjaan joutuukin rahallisesti panostamaan. Suuri budjetti helpottaa varmasti lahjan hankintaa, mutta silti tarvitaan idea. Lahjan ei tarvitse olla kallis, vaan useimmiten ajatus on kuitenkin se tärkein. Jos vaimo pitää kalliista koruista, niin sitä on vaikea pelkällä mielikuvituksella korvata. Jos vaimolla on vankka toive tietyn lahjan saamiseen, niin silloin suosittelemme seuraamaan odotettua linjaa, ja säilyttämään näin rauha sekä juhlatunnelma :)

Persoonallinen, hauska ja mietitty lahja vaimolle ei jää huomiotta

Persoonalliset, hauskat tai muuten mietityt lahjat saavat varmasti arvoisensa vastaanoton. Kaiverretut ja nimikoidut tuotteet antavat lahjalle persoonallisen kosketuksen, joka lämmittää vaimon mieltä.

Kuvatuotteet ovat todella hyviä ja toistettavia lahjaideoita. Kuvatuotteista voi rakentaa kokonaisuuden teeman tai idean ympärille, jolloin voit käyttää samaa ideaa useammankin kerran. Esimerkiksi muki omasta kuvasta on hauska, hyödyllinen ja edullinen lahja. Voit koristaa mukin yhteisellä lomakuvalla tai millä tahansa henkilökohtaisella tapahtumalla, ja aina kun mukia käytetään, palaavat nuo hetket mieleen.

Tuoksuja – Parfyymit ja hajuvedet

Parfyymit ja hajuvedet ovat varmasti mieluinen lahja vaimolle. Oikean tuoksun löytäminen voi olla haastavaa, mutta onnistuessaan voit napata pisteet kotiin. Jos vaimolla on lempparituoksu loppumassa tai tiedät minkälaisen tuoksun hän haluaa, kannattaa surffata netissä toimiviin hajuvesikauppoihin, joista tuoksuja saa polkuhinnoin normaaliin kivijalkakaupan hintoihin nähden. Voit myös käydä hajuvesiliikkeessä tutkimassa tuoksuvaihtoehtoja ja tämän jälkeen tilata ks. hajuveden nettikaupasta.

Anna oma vinkkisi mitä lahjaksi vaimolle!

Oletko antanut vaimollesi lahjaksi jotain, mikä ylitti lahjaodotukset. Anna omat vinkkisi, mitä hankkia vaimolle lahjaksi.