Vauvanhoidon aloituspaketti

Pieni vauva vaatii ravinnon ja hoivan lisäksi perushoitoa. Aloituspaketista voi löytyä kaikkea vauvan hoitamiseen liittyen, kuten hammasharjan, kynsisakset, pehmeä harjan, tutin ja purulelun. Pakkaukseen voi lisätä myös kuumemittarin (suositeltavaa korva tai otsakuumemittari), nenäimurin/nenäniistimen ja muita tärkeitä tuotteita.

Aloituspaketista löytyvät vauvanhoidon perushoidon kannalta tärkeitä tuotteita. Paketti voi sisältää mm. hammasharjan, kynsisakset, pehmeä harjan, tutin ja purulelun

Pienen vauvan hampaista tulee pitää huolta ja harjata ne säännöllisesti. Tähän tarkoitukseen on kehitetty vauvoille omat pienet söpöt hammasharjat. Hammasharjoja on monenlaisia, mitä mielenkiintoisemmilla kuvioilla ja muodoilla. Kun lapsi hieman kasvaa, voi hänelle ostaa ledillä varustetun hammasharjan, joka välkkyy väreissä ja kertoo koska hampaita on tarpeeksi pesty. Ensimmäiseksi hammasharjaksi voisi hyvin sopia sormihammasharja, jolla pystyy paremmin kontrolloimaan pienen suun pesua.

Vauvan kynnet ovat ohuet ja hauraat, mutta todella terävät. Kynsien kasvaessa vauva helposti raapaisee itseään ja vahinko voi tapahtua jos raapaisu osuu silmään. Siksi kynnet on tärkeää pitää siisteinä ja lyhyinä.