Liikelahjat - Yrityslahjat - Mainoslahjat

Liikelahjat, yrityslahjat ja mainoslahjat

Liikelahjat ja yrityslahjat ovat yrityksen tapa huomioida työntekijöitä tai asiakasyrityksiä.

Liikelahjat ja yrityslahjat ovat yrityksen tapa huomioida ja muistaa asiakkaitaan tai omia työntekijöitään. Liike- ja yrityslahjoja annetaan usein yritys- ja asiakasvierailujen yhteydessä sekä merkittävinä juhlapäivinä, kuten jouluna. Henkilöstöä on hyvä muistaa myös syntymäpäivän johdosta. Parhaat liikelahjat ja yrityslahjat ovat hyödyllisiä ja tulevat tiettyyn tarpeeseen, näin muistuttaen aina uudestaan lahjan antajasta. Nurkassa pölyyntyvä tai roskapöntön pohjalle lentävä liikelahja ei suorita tehtäväänsä.

Liikelahjat ja yrityslahjat voivat olla hintahaitariltaan mitä tahansa euroista satasiin. Lahja kuvastaa asiakasyrityksellesi tai työntekijällesi asettamaa arvoa, joten jos hommaat lahjaksi esimerkiksi kynän, tee se tyylillä, nimikoituna ja tyylikkäässä kynäkotelossa annettuna. Jos mahdollista, ota huomioon lahjan saajan mieltymykset tai harrastukset. Anna erämiehelle kaiverrettu puukko tai tyylikäs termoskannu, golffarille nimikoitu golfpallo.

Toisin kuin mainoslahjassa, liikelahjassa ei yrityksen logon tai brändin tarvitse olla pääasia, vaan riittää että itse lahjan saajalle muistuu positiivinen kuva yrityksestä joka kerta tuotetta käytettäessä.

Liikelahjat ja yrityslahjat ovat positiivinen huomionosoitus asiakasyritykselle tai omille työntekijöilleen.

Mainoslahjat, tehokasta ja pitkäikäistä markkinointia

Mainoslahjat ovat potentiaalisille asiakkaille annettuja lahjoja. Mainoslahjat ovat yleensä edullisia, suurissa määrin esim. messuilla jaettuja tuotteita. Mainoslahjoissa on usein yrityksen logo ja tiedot tai niissä esiintyy mainostettava tuote. Mainoslahja on erinomainen markkinoinnin väline brandin rakentamisessa ja tunnettuuden kasvattamisessa. Normaalista mainoksesta poiketen, mainoslahjaa ei mielletä normaaliksi mainonnaksi. Mainoslahjat otetaan ilolla vastaan ja parhaimmillaan lahja on pitkäikäinen, joka kerta toisensa jälkeen tuo näkyvyyttä yritykselle. Anna talvella jääraappa tai heijastin, kesällä tölkkicooler tai kärpäslätkä. Mainoskynät taas ovat vuosi vuoden jälkeen varma menestys.

Erilaisia mainoslahjoja voisivat olla mm. mainoskynät, hiirimatto, heijastimet, avaimenperät, mainoskarkit, muistitikku, mainoskassit, jääskrapa/jääraappa, tölkkicooler ja kärpäslätkä.

Mainoslahjat ovat oikein toteutettuna hyvinkin edullinen ja pitkäikäinen markkinointikeino.

Liikelahjat ja yrityslahjat

Liikelahjat ja yrityslahjat

Laadukas ja persoonallinen liikelahja antaa yrityksestäsi maineikkaan kuvan.

Liikelahja tai yrityslahja voisi olla jotain seuraavista: 

  • Laadukas kynä nimikoituna ja kotelossa
  • Kokkiveitsi kaiverruksella
  • Korttikotelo kaiverruksella
  • Taskumatti kaiverruksella