Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kännykät ja älypuhelimet netistä

Matkapuhelimet, kännykät ja älypuhelimet netistä

Matkapuhelimet, kännykät ja älypuhelimet ovat elektronisten lahjaideoiden kärjessä. Nykyään matkapuhelin löytyy lähes jokaisen suomalaisen taskusta ja kännykän käyttöä harjoitellaan jo ennen kouluikää. Kännykkä on kätevä yhteydenpitoon, tietojen hakuun ja muuhun hyöty- sekä viihdekäyttöön, kuten videoiden katseluun, musiikin kuunteluun tai pelien pelaamiseen. Matkapuhelin toimii myös kamerana sekä laskukoneena ja siihen saa ladattua monenlaisia ohjelmia, joilla kännykästä saa entistäkin monikäyttöisemmän.

Matkapuhelimen, älypuhelimen hinta

Matkapuhelimen hinta on tullut alas nopealla vauhdilla ja älypuhelimen voi ostaa reilusta alle satasen. Edullisimmat älypuhelimet ja matkapuhelimet sopivat kyllä normaaliin kommunikointiin ja kevyempien sovellusten käyttämiseen, mutta sulava surffaus netissä, ohjelmien moniajo ja varsinkin viihteen, kuten videon katsominen vaatii usein hieman tehokkaampaa puhelinta. Matkapuhelimessa, kuten tietokoneissa ja tableteissa, hinta kertoo melko tarkasti puhelimen ominaisuuksien määrän ja käytettyjen komponenttien laadun. Jos et tyydy halvimpaan, saat varmasti hinnalle vastinetta miellyttävämpänä käyttökokemuksena ja kattavampana ominaisuusrepertuaarina.

Älypuhelin – Tittelinsä ansainnut

Älypuhelin on tittelinsä ansainnut. Vaikka älypuhelin ei välttämättä ajattele tai tee askareita puolestasi, on sen käyttö laajentunut pelkästä puhelimesta moniin tilanteisiin ja lähes elämän jokaiseen osa-alueeseen. Kännykkä on sellaisenaan jo kommunikaation mullistanut keksintö, mutta älypuhelin toi mukanaan aivan uuden kokemuksen.