Pyyhe omalla tekstillä

Kirjailtu nimikoitu pyyhe omalla tekstillä

Kirjailtu / nimikoitu pyyhe omalla tekstillä on miellyttävän pehmeä lahja niin miehen, naisen kuin lapsenkin lahjapakettiin. Mikään ei tunnu mukavammalta suihkuhetken jälkeen kuin kääriytyä laadukkaaseen kirjailtuun, persoonallisesti nimikoituun pyyhkeeseen, jossa oma, juuri Sinulle räätälöity teksti.

Onko teilläkin ongelma, että pyyhkeet välillä sekottuvat keskenään? Yhtäkkiä pyyhkeesi tuoksuu miehesi sporttisuihkusaippualle, vaikka olet varma käyttäneesi vaniljan aromia. Kenties olet herrasmies, joka vie aina naisesi pyyhkeen sängynpäädystä takaisin suihkuhuoneeseen kuivumaan, mutta matkalla unohtui kummassa kädessä kumman pyyhe nyt olikaan. Kirjailtu ja nimikoitu pyyhe omalla tekstillä ratkaisee lasten riidat siitä, kenen pyyhe mikäkin olikaan. Tiedät aina pyyhkeeseen kääriytyessä, että tämä on varmasti Sinun pyyhkeesi.

Pyyhe on aina supersuosittu pehmeän paketin lahjaidea, mutta nyt voit viedä ajatuksen astetta pidemmälle ja antaa personoidun pyyhkeen kirjailtuna ja omalla tekstillä.