Tuparilahja - Tupaantuliaislahja

Tuparilahja – Tupaantuliaislahja uuteen kotiin

Tuparilahja eli tupaantuliaislahja on kaunis ele ojentaa uuteen kotiin muuttavalle. Tuparilahja riippuu paljon siitä kuka on muuttamassa, onko muuttamassa ensimmäistä kertaa ja mikä on asunnon varustetaso. Jos muutto tapahtuu vanhasta asunnosta ja kaikki elämiseen oleellinen on vuosien varrella kerätty, kannattanee lahjaksi harkita enemmänkin käytettäviä hyödykkeitä kuin kodin koriste-esineitä tai lakanasettejä.

Tupaantuliaislahja kotoa pois muuttavalle

Tupaantuliaislahja ensimmäistä kertaa omaan kotiin muuttavalle kannattaisi olla mahdollisimman hyödyllinen. Ensimmäisen kodin varustaminen on yleensä kallista ja kaikki apu läheisiltä tulee varmasti tarpeeseen. Tämän vuoksi kannattaa lahjabudjetti kohdistaa järkeviin ja omaan kotiin muuttavaa hyödyttäviin hankintoihin

Erilaisten kodinkoneiden tarve voi uuteen kotiin muuttavalle olla suuri. Yleiskone, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, imuri yms. muut laitteet ovat hyviä lahjaideaoita. Jos lahjahanke on suurempi, kuten astianpesukone tai pyykkikone, voi useampi taho osallistua saman lahjan hankintaan. Muita lahjaideoita voisivat olla erilaiset siivousvälineet, keittiövälineet, petivaatteet ja huonekalut.

Kannattaa konsultoida lahjan saajalta tai lähipiiriltä mikä olisi tarpeellinen lahja. Harvemmin kukaan tarvitsee useita astiastoja tai petivaatekerrastoja, vaan lahja kannattaa kohdistaa oikeaan tarpeeseen.

Ostimme rakkaalle kaverillemme tupaantuliaislahjaksi ison korin kaikenlaista pientä kivaa. Ideana lahjakorissa oli, että sieltä löytyy jotain jokaiseen huoneeseen. Keittiöön tilasimme sellaisen kuvamukin, jossa oli kuva meistä kavereista. Olohuoneen seinälle ripustimme kuvakellon, jossa oli itse otettu kuva yötaivaasta. Saunaan annoimme kiuastuoksun ja suihkua varten laadukkaan palasaippuan. Makuuhuoneeseen hommattiin tyylikäs tyyny ja eteisen lattialle levitettiin kynnysmatto hauskalla kutsulla. Kaveri oli tosi iloinen ja lahjakaan ei maksanut melkein mitään kun kulut jaettiin kaveriporukassa. Osan ideoista saimme tältä sivulta, kiitos :)
– Essi + kaverit Lahdesta

SUOSITUIMMAT TUPARILAHJAT

Helpotimme tuparilahjan löytymistä ja kävimme tutkimassa verkkokauppojen tarjontaa. Tässä käsinvalittuja lahjaideoita, olkaa hyvä :)

 

LISÄÄ TUPAANTULIAISLAHJA -IDEOITA


Kuvalahjoilla persoonallisuutta uuteen kotiin

Tupari kuvalahjaKuvalahjat ovat hauskoja ja persoonallisia tuparilahjoja, jotka varmasti yllättävät uuteen kotiin muuttavan iloisesti. Kuvalahjat ovat hyvinkin edullisia, joten jos haluat antaa jotain huomiota herättävää pienellä budjetilla, on tämä varteenotettava vaihtoehto.

Toteuta tyylikäs seinäkello tai taulu/juliste omasta kuvasta. Ehkäpä hauska kuvamuki aamun kahvihetkiin. Kuvakalenteri on myös suosittu lahjaidea. Hiirimatto omalla kuvalla on tietokoneen käyttäjän ehdoton lahja. Iltojen riennoksi muistipeli tai palapeli omista kuvista hauskuuttaa.

Kuvatyyny tai viltti ovat varsin persoonallisia sisustusta piristäviä lahjoja. Kuva akryylikehyksillä on pöydällä ei jää huomiotta. Persoonallinen pyyhe varmistaa, etteivät pyyhkeet mene sekaisin, oltiin kotona tai kylässä.

Lue lisää kuvalahjoista sivuillamme  >>


Tupaantuliaislahja -pakettiin piristävän erilaisia tai laadukkaita astioita

Astiat lahjaksiAstiakaupasta löysimme piristävän erilaisia ja persoonallisia astioita. Häivähdys koristeellisuutta ja upeita kattauksia. Valikoimasta löytyvät myös kaikki keskiaikaisen ravintolan, Olde Hansan, astiat.

Ravintolakäyttöön luodut käsintehdyt astiat kestävät kovaakin arkikulutusta.

Iittala on moderneja designtuotteita ruuanvalmistukseen, kattamiseen ja kodin sisustamiseen. Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista.


Kodinkoneita tarpeeseen ja viihteeseen

Kodinkoneet tupareihinVarsinkin ensimmäistä kertaa omaan kotiin muuttavalla voi olla suuri tarve erilaisille kodinkoneille. Kodinkoneet säästävät aikaa ja helpottavat arkea.

Keittiöstä olisi hyvä löytyä ainakin mikroaaltouuni ja kahvin/vedenkeitin, leivänpaahdin ja tehosekoitin. Kun ruoka ja juomapuoli ovat kunnossa, saadaan hieman enemmän luksusta ja omaa aikaa astianpesukoneella. Muita tuparilahjoja voisivat olla esimerkiksi tietokone, telkkari tai astianpesukone.

Perustuotteiden lisäksi tupaantuliaislahjaksi kelpaavat varmasti esimerkiksi SodaStream, kapselikeitin, hiustenkuivaaja, parranajokone, sähköhammasharja, imuri jne…


Tuparilahjaksi lahjakortti – Anna lahjansaajan itse valita

Jos et ole varma mitä tuparilahjaksi hankkisit, voit aina hankkia lahjakortin. Lahjakortilla tuparilahja on juuri sitä mitä uuteen kotiin muuttava tarvitsee tai haluaa.

Joistakin nettikaupoista voi tilata lahjakortteja, joka on todella helppo tapa lahjakortin hankkimiseen. Lahjakortti lähetetään suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti sen voi itse tulostaa.

Parhaat tuparilahjat lukijoiden kertomina…


”Olemme taistelleet vuosi toisensa jälkeen erilaisten pannujen kanssa. Vaikka kuinka kehuttaisiin, ei niissä tahdo pinnoitteet kestää ja hetken päästä ”huippupannu” on taas entinen. Bongasimme hiiliteräspannun, jota kehuttiin kovasti ammattiköyttöön. Sellaisen sitten hommasimme ja hetkeäkään emme ole katuneet. Voi käyttää normaali- ja induktioliedellä sekä uunissa. Näyttääpä pystyvän heittämään jopa avotulelle, jos kahva on myös terästä. Olemme jo muutaman tällaisen tuparilahjaksi vieneet ja kiitosta ovat kovasti saaneet.
–  Liisa K.

Kiitoksia upeasta vinkistäsi Liisa! Lisäsimme hiiliteräspannun lahjavinkkeihimme.
– Terkuin OmaKoti

 


Kerro meille oma tuparilahjaideasi!

Onko Sinulla hieno idea tuparilahjaksi? Oletko antanut tai saanut tupaantuliaislahjan, joka on ollut tarpeellinen tai muuten haluttu? Auta lukijoitamme löytämään se täydellinen tuparilahja, joka yllättää iloisesti.