Pelikonsolit netistä | Xbox, Playstation, Wii

Pelikonsolit netistä – Xbox, PlayStation vai Wii?

Pelikonsolit netistä kotiin tilattuna, lahjaksi tai omaksi iloksi, on helppoa ja nopeaa. Pelikonsoli on pelikoneiden aatelia. Pelikonsolin suurimpina etuina tietokoneeseen nähden on, että konsolille suunniteltu peli toimii aina, eikä tarvitse pohtia, riittääkö koneen tehot ks. pelille.

Pelikonsoli lahjana, on tie niin lapsen kuin miehen sydämeen

Pelikonsoli lahjana on jokaisen miehen ja lapsen unelma. Huippupeli konsolin mukaan paketoituna saa hymyn poskille ja kädet syyhyämään pelihetkeä. Pelikonsolit ovat melko arvokkaita, joten jos oma budjetti ei riitä, kannattaa lahja ostaa useamman henkilön voimin. Vaikka lapset usein perustavat tyytyväisyytensä lahjojen määrään, on pelikonsoli kuitenkin sellainen yllätys, että muut lahjat jäävät sen varjoon. Pelikonsoli on lahjaidea, joka viihdyttää jopa useamman vuoden ja samalla olet ratkaissut tulevien merkkipäivien lahjaongelman kun riittää että surffaat tilaamaan peliuutuuden.

PlayStation, Xbox ja Wii vastakkain

PlayStation ja Xbox ja Wii ovat Suomen suosituimmat pelikonsolit. Muitakin pelikonsoleita on, mutta edellä mainitut ovat markkinoiden halutuimpia ja tarjoavat monipuolisimmat pelikokemukset. PlayStation ja Xbox konsolien välillä vallitsee ikuinen kamppailu pelikonsolien kuninkuudesta. PlayStation ja Xbox ovat suorituskyvyltään ja näyttävyydeltään markkinoiden parhaimmistoa. Wii on hieman vaatimattomampi eikä pelivalikoima yllä lähellekään PlayStationin tai Xboxin tasolle, mutta on silti hauska pieni pelikonsoli.

PlayStation ja Xbox ovat pelivalikoimassa huomattavasti Wii:tä edellä ja jos kyseessä on hieman varttuneempi lapsi tai aikuinen, kannttaa Wii jättää hyllylle ja tehdä valinta PlayStationin ja Xboxin välillä. Molemmat ovat suorituskyvyltään huipputasoa ja tämän johdosta pelit kaunista katsottavaa.

Pelikonsolien ohjausteknologiassa on hieman eroja. Perusohjaimen lisäksi näihin pelikonsoleihin on saatavilla interaktiivisempi ohjausmuoto, jossa pelaaja pääsee osallistumaan peliin huomattavasti todentuntuisemmin.

Wii -pelikonsoli taisi olla ensimmäinen, joka onnistuneesti lanseerasi interaktiivisen ohjaimen. Hetken suosiotaan nauttineena, PlayStation ja Xbox seurasivat perässä. Wii:n ohjaus on melko suurpiirteistä ja se sopii enemmän hauskanpitoon kuin todelliseen kamppailuun.

PlayStation -move ohjain on todella tarkka ja miellyttävä käyttää. Tarkan ohjauksen vuoksi playstation peleihin on saatu enemmän haastetta ja kilpailun tuntua.

Xbox kinect on ohjausmuoto, jossa ei lainkaan tarvita ohjainta, vaan ohjaimena toimii itse pelaaja. Xbox kinectin etuna on että peleistä on saatu todella monipuolisia ja jokainen pelaajan oma liike ohjaa peliä. Kinect ei kuitenkaan ole aivan niin tarkka kuin PlayStation move. Jos nautit enemmän tarkkuudesta ja haasteesta, valitse PlayStation. Jos taas haluat tehokkaammin koko kroppaa mukaan pelin rientoon tarkkuuden kustannuksella, on Xbox valintasi.