Ylioppilaslahja - Lahja ylioppilaalle

Ylioppilaslahja – Lahja ylioppilaalle

Mitä ylioppilaslahjaksi valmistuneelle?

Ylioppilaslahja voi olla haastava hankinta. Lahja ylioppilaalle voi olla jotain hyödyllistä, tai sitten täysin viihdyttävää arvoa suosivaa. Lahja voi olla esimerkiksi elämys, matka kylpylään/ulkomaille tai vaikka uusi tietokone. Raha tai lahjakortti eivät välttämättä ole kekseliäimpiä lahjaideoita, mutta varmasti todella tervetulleita. Näin ylioppilas voi itse valita haluamansa lahjan. Jos valmistuva ylioppilas asuu omassa asunnossaan tai on sellaiseen muuttamassa, kannattaa käydä kurkkaamassa myös tuparilahjavinkki -osiota. Sieltä löytyy kaikenlaisia lahjaideoita sisustukseen ja kodin viihtyvyyteen liittyen.

Harvoin ojennamme raha- tai lahjakorttikuorta, vaikka nämä hyvin ylioppilaslahjaksi sopivatkin. Olemme useimmiten udelleet ylioppilaan vanhemmilta, mikä voisi olla mieluinen lahja. Lahjapakettiin on kääriytynyt muutama laadukas astiasto, kirjasarja, vuodevaatteita, saunatarvikkeita yms. Pari kertaa olemme osallistuneet suurempaan kimppalahjaan ja huomanneet tämän helpoksi lahjan antajan taholta ja yleensä nostaa suuren hymyn lahjansaajan suulle :)
– Kirsi S.

SUOSITUIMMAT YLIOPPILASLAHJAT

Kävimme katsomassa suosituimmat ylioppilaslahjat ja keräsimme ne tänne. Toivottavasti löydät valmistuvalle upean lahjan :)


LISÄÄ LAHJAIDEOITA YLIOPPILAALLE


Kuvalahjat – Persoonallisesti ylioppilasta muistaen

Kuvalahja ylioppilaalle

Kuvalahja on ainainen kestosuosikki pakettiin kuin pakettiin, eikä se kalpene ylioppilaslahjanakaan. Tuotevalikoima on laaja ja kun lahja personoidaan ylioppilaalle tärkeällä tai mieleisellä kuvalla, on yllätys taattu. Kuvan ei tarvitse olla valmistuvan omasta elämästä, vaan jokin muuten tärkeä aihe. Jos tuleva ylioppilas on muskeliautofani voit teettää kuvamukin tai muun kekseliään kuvalahjan upeasta mustangista tai dodge challengerista. Ehkä scifi -hiirimatto tai useamman eri kuvan kuukausikalenteri.

Lue lisää kuvalahjoista >>

Mielikuvitukselliset kuvalahjat saat mm:

iFolor   Kuvalahjaideat - Smartphoto


Kaiverretut lahjat

Kaiverretut lahjat ylioppilaalleKaiverrettu lahja on lahja pienellä twistillä. Se ei ole kaupan hyllystä ohimennen napattu tusinatavara, vaan kaiverrus tekee siitä valmistuneelle ylioppilaalle arvokkaamman ja henkilökohtaisemman. Lahjan ei tarvitse olla suuri säväyttääkseen, vaan ajatus on oikeasti useimmiten tärkeintä. Miten ylioppilaan lahjapakettiin istuisi persoonallinen kaiverrettu avainmenperä. Ehkä ikisuosittu zippo persoonallisella touchilla tai tyylikkäälle bilehileelle kaiverrettu taskumatti. Erilaiset korut ja korttikotelot ovat myös lahjalistojen kärjessä.

Kaiverrettuja lahjoja löydät mm. täältä:


Pehmeä paketti lämmittää yo -lahjana

YO lahjaksi pehmeä pakettiAnna yo -lahjaksi hyvää oloa pehmeässä paketissa. Ihana aamu/kylpytakki tai pöyheät pyyhkeet tuudittavat rentouttavaan iltaan. Laadukkaat lakanat ja tyynyliinat taas ovat käytännöllistä hemmottelua itsenäisesti asuvalle. Mukavat yöhousut ja olohousut ovat upeaa vaihtelua arkivaatteille.

Upeita pehmeitä paketteja löytyy mm. täältä:


Tietokone, tabletti, kännyllä… näistä ylioppilas pitää!

Ylioppilaalle lahjaksi elektroniikkaaKun vasta valmistuva avaa lahjapakettiaan, on hymy suuri kun sieltä paljastuu uudenkarhea läppäri tai viimeistä huutoa oleva tabletti. Nykyään koulua käydään tietokoneella, ja kaikenlainen oppimateriaali löytyy netistä, joten nopea ja varmasti toimiva tietokone on opiskelun perusedellytys.

Jos tietokonepuoli on kunnossa, laadukkaat kuulokkeet tulevan opiskelurauhan varmistamiseksi meluisassa ympäristössä, voi olla se paras juttu. Uuteen kotiin muuttavalle kelpaa varmasti telkkari, kaiuttimet tai vaikka keittiökoneet.

Huippuelektroniikkalahjat bongaat näistä kaupoista:

coolshop-logoCDONcom


Elämyslahja koulun penkiltä nousevalle

Elämyslahja ylioppilaalleKun on viettänyt koulun penkillä vuosi toisensa jälkeen, on hyvä irtautua siitä heittämällä. Elämyslahjat ja erilaiset kokemukset saavat kouluvuosien kokemukset häipymään hetkessä taivaan tuuliin. Kun jalkojen alla on sata metriä ilmaa tai 500 hevosvoimaa raakaa ralliautoa, riittää siitä muistoja vanhuuspäiville asti. Drinkkikurssit, rentouttava jooga tai spa-kokemus kylpylässä ovat hyvän ylioppilaan arvoisia rentoutumisvinkkejä. Kun haluat antaa jotain muuta kuin materiaa, anna elämyksiä!

Suomen suurin elämyslahjakauppa, olkaa hyvä:

elamyslahjat-logo


Ylioppilaslahjaksi jotain muutakin luettavaa kuin oppikirjat

Kirjalahja ylioppilaalleRentouttava ylioppilaslahja on kirja paketissa. Koulussa päntätään oppikirjoja toinen toisensa jälkeen, mutta välillä on hyvä irtautua integraatiolaskennasta tai historian huminasta mielikuvituksen maailmaan. Verta hyytävä trilleri, galaxin olioita vilisevä scifi tai tultasyöksevä keskimaahan perustuva fantasia siivittävät ylioppilaan aivan toisiin maailmoihin.

Adlibris tarjoaa yli kymmenen miljoonan kirjan valikoiman. Jos täältä et kirjaa löydä, sitä tuskin on olemassa.


Rahaa tai lahjakortti, annan ylioppilaan itse päättää

Jos et muuta lahjapakettiin keksi pakata, ovat raha ja lahjakortit erinomainen tapa muistaa tuoretta ylioppilasta. Rahalla yo -sankari voi hankkia haluamansa mistä tahansa, mutta jos haluat hieman vaikuttaa siihen, mihin kauppaan lahja käytetään, on lahjakortti ehdoton vaihtoehto.

Kuinka paljon rahaa on riittävästi? Kyselyn mukaan sopiva rahamäärä tutulta yo -lahjaksi on 30-50€. Jokainen tietenkin lahjoo taloutensa mukaan ja niin kuin hyvältä tuntuu. Pienikin rahasumma on varmasti juuri valmistuneelle suuri ilo.


Parhaat lahjavinkit ylioppilaalle, kertovat lukijat…


” Itse juuri valmistuneena ja uuden opiskelupaikan vuoksi toiselle paikkunnalle muuttavana sain upeita ja arkea helpottavia lahjoja. Olisihan se ollut kiva pistää kirjekuorikaupalla rahaa biletykseen, mutta järkevät läheiset muistivat kodin hyötyesineillä, kuten astiastolla, laadukkaalla veitsisarjalla, lakanoilla ja muutamalla lahjakortilla. Kiitoksia :)
– Tytsy sipoosta

 


Mitä sinä ostaisit lahjaksi ylioppilaalle?

Onko Sinulla lahjaidea ylioppilaalle? Oletko itse saanut tai antanut lahjan, jolla ylioppilaan suupielet ovat kääntyneet ylöspäin hevosenkengälle. Kerro meille ja auta lukijoitamme valitsemaan lahja omalle valmistuvalle läheiselleen.