Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ystävänpäivälahja miehelle ja poikaystävälle

Ystävänpäivälahja miehelle, poikaystävälle

Paras ystävänpäivälahja on jotain henkilökohtaista ja mietittyä, sellaista joka saa ystävän tuntemaan itsensä ajatelluksi ja huomatuksi. Ystävänpäivälahja on usein jotain pientä ja edullista, mutta merkitykseltään henkilökohtaista. Personoidut ja elämykselliset ystävänpäivälahjat ovat suosittuja ja haluttuja lahjaideoita ystävän muistamiseen. Myös perinteiset tuotteet kuten parta-, hajuvedet ovat suosittuja lahjaideoita.

Mieluisin ystävänpäivälahja sisältää myös yhteistä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa aktiivisen päivän ja/tai romanttisen illan merkeissä.

Alkujaan ystävänpäivä oli enemmän rakastavaisten juhla kuin ystävien muistamiseen pyhitetty päivä, mutta yhtälailla tärkeää on muistaa itsellensä tärkeitä kavereita ja ystäviä kuin omaa kultaansakin.

Minä muistan omaa poikaystävääni pienellä lahjalla, hajuvedellä tai esimerkiksi kivoilla boxereille. Lahjaksi yritän miettiä jotain sellaista, joka muistuttaa ihanasta päivästämme myöhemminkin. Tärkein lahja molemmille on kuitenkin yhteinen aika ja toisen huomioiminen. Vietämme hauskan ja romanttisen päivän… hyvää ruokaa, ajanvietettä, lämmin kylpy ja myöhäisilta hyvän elokuvan parissa toisen sylissä nauttien.
– Romanttista ystävänpäivää

Nautimme mieheni kanssa kaikenlaisista uusista kokemuksista. Olemme jo usean vuoden ajan tehneet ystävänpäivänä jotain sellaista, mitä emme aikaisemmin ole kokeilleet. Meidät on nähty ralliradalla, olemme lentäneet kuumailmapallolla, käyneet sukeltamassa, selvinneet pakohuoneesta -pelistä ja kaikkea muuta. Joskus menemme kahdestaan, mutta joskus taas ilo on ylimmillään kaveriporukassa. Paremmin ei voisi ystävänpäivää viettää!
– Kokemusten Marja

SUOSITUIMMAT YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAT MIEHELLE

Täältä löydät suosituimpia, mutta myös niitä yllättäviä ystävänpäivälahjoja miehelle. Toivottavasti löydät etsimäsi.LISÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAIDEOITA MIEHELLE…


Persoonallinen kuvalahja ystävänpäivänä miehelle

Ystävänpäivä kuvalahja miehellePersoonallinen omasta kuvasta toteutettu ystävänpäivälahja yllättää miehen. Tässä lahjassa hauskinta on, että lahjan antajalla on suuri merkitys siihen, miten näyttävä lahjasta tulee. Jos lahjan toteuttaa omasta valokuvasta, voit olla varma ettei samanlaista keneltäkään muulta löydy. Hiirimatto ja kuvamuki ovat ystävänpäivälahjoista suosituimpia. Hieman hempeilevämpi ystävänpäivälahja voisi olla sydäntyyny omalla kuvalla. Miehekkääseen makuun sopii Zippo.

Lue lisää kuvalahjoista >>

Persoonalliset kuvalahjat löytyvät mm. näistä kuvapalveluista.

iFolorKuvalahjaideat - Smartphoto


Kaiverretut, nimikoidut ja personoidut ystävänpäivälahjat miehelle

Persoonallinen ystävänpäivälahja miehelleKaiverretuissa ja nimikoiduissa lahjoissa on sitä jotakin. Kaiverrus tekee lahjasta persoonallisen ja mies voi olla varma, ettei lahjaa ole tusinahyllystä napattu. Anna lahjaksi jotain, mikä muistuttaa sinusta päivittäin. Aina suosittuja kaiverrettuja lahjoja ovat mm. zippo ja savukerasia. Myös nimikoitu lompakko tai laadukas kynä kaiverruksella ovat hauskoja lahjaideoita.

Kaiverretut, nimikoidut ja personoidut lahjat löydät täältä:

lahjatnet-logo


Pehmeä paketti toimii ystävänpäivänä

Pehmeä ystävänpäivälahja miehellePehmeä paketti on ystävänpäivälahjana erittäin toimiva. Vaikka mies ei muina merkkipäivinä pehmeistä lahjapaketeista perustaisikaan, on ystävänpäivälahjana se usein varsin mieluinen.

Pehmeä paketti voisi sisältää miellyttävät yöhousut, boxerit tai vaikka pehmeän kylpytakin. Varsinkin omaan rakkaan antamana pehmeä paketti lämmittää ja saa romantiikan leimahtamaan.

Laadukkaita pehmeitä lahjoja löydät mm. näistä nettikaupoista:

houseofbrandon-logo


Hyötyä ja viihdettä ystävänpäivälahjaksi

elektroniikkaa-miehelleMiehet nauttivat elektroniikasta myös ystävänpäivänä. Nauttiiko mies hyvästä kahvista? Anna espressokeitin. Parran kasvaessa on kiva, kun ihoystävällinen ja laadukas parranajokone tekee sileää jälkeä… tämä lahja ei jää kaappiin pölyttymään. Elektroniikkalahjoja löytyy täysin viihteestä hyötykäyttöön, joten siirry valitsemaan miehelle se paras ystävänpäivälahja.

Elektroniikkalahjat löytyvät näistä kaupoista:

coolshop-logoCDONcom


Ystävänpäivänä vimpainlahjat ovat in

vimpaimet-hilavitkuttimet

Ystävänpäivänä olisi kivaa yllättää mies jollain aivan erilaisella lahjalla. Tätä varten ovat erilaiset vimpain ja hilavitkutinkaupat, joista löytyy pientä ja suurta kivaa joka lähtöön, kotiin, harrastukseen ja vaikka toimistoon.

Ystävänpäivälahja voisi olla jotain seuraavaa:

  • hierontalaite
  • hattara-, tai popcorn-kone
  • kauko-ohjattava auto, helikopteri tai lentokone
  • Superman, Jedi tai Darthvader-kylpytakit

Hauskoja vimpaimia ja muita kekseliäitä lahjaideoita löydät mm. näistä verkkokaupoista:

mulletoi-logo


Elämyslahja ystävänpäivänä

Illallinen pimeässäElämykset hyvän ystävän tai rakkaan kanssa piristävät talven pimeydessä. Kokekaa yhdessä jotain erilaista kaveriporukalla tai vain kaksistaan mielittysi seurassa.

  • Illallinen pimeässä
  • Drinkkikurssi
  • Kylpylä
  • Hemmotteluhoidot
  • Elokuva tai konsertti
  • Urheilumatsi

Lukemattoman määrän erilaisia elämyslahjoja löydät:

elamyslahjat-logo


Kirja on klassinen lahjaidea myös ystävänpäivänä

Kirjat ja ekirjat netistäKirja on klassinen lahjaidea myös ystävänpäivänä. Ystäväsi saa omaa aikaa uppoutuessaan tarinan pyörteisiin. Riittää että hieman tunnet ystäväsi kirjallisuusmakua, niin varmasti löytyy hyvää ja jännittävää luettavaa.

Miljoonat mielikuvitusta kutkuttavat kirjat löydät näistä nettikirjakaupoista:

CDONcom


Tässä lukijoidemme parhaat ystävänpäivälahjaideat!


Odotamme lahjaideaasi … :)


Mitä omasta ystävänpäivälahjapaketistasi on löytynyt?

Oletko saanut tai antanut ystävänpäivälahjan, joka osui ja upposi :) Kerro meille lahjaideasi ja saat lukijoidemme kiitokset!