Ystävänpäivälahja naiselle ja tyttöystävälle

Ystävänpäivälahja naiselle, tyttöystävälle

Ystävänpäivälahja naiselle tai tyttöystävälle on tärkeä huomionosoitus rakkaalle ystävälle. Vaikka nainen onkin varmasti täysin tyytyväinen lähipuodin pehmoleluvalikoimasta kaivettuun nallekarhuun tai muihin perinteisiin lahjaideoihin, kuten suklaa ja kukat, kannattaa lahjan omaperäisyyteen panostaa. Naisen lahjaan käytetty aika ja vaiva eivät jää huomiotta.

Onko nainen tai tyttöystävä luonteeltaan seikkailija? Ehkä haluaa kokeilla jotain uutta ja erilaista? Elämyslahjat ovat nousseet viime vuosina ehdottomiksi lahjaideoiden suosikeiksi. Elämys voi olla kahdenkeskistä tai suuremmalla kaveriporukalla koettua. Joskus paras kokemus on parhaiden ystävien kanssa vedenelävien tiirailu Linnanmäen Sea Lifessa, joskus taas veret seisauttava pako huoneesta -kokemus tuo parhaat fiilikset. Minkälaisen seikkailun sinä ja ystäväsi seuraavana ystävänpäivänä haluatte?

SUOSITUIMMAT YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAT NAISELLE JA TYTTÖYSTÄVÄLLE

Keräsimme suosittuja ja yllättäviäkin ystävänpäivälahjaideoita naiselle ja tyttöystävälle. Kurkkaa löytyykö täältä se paras idea ja anna omat vinkkisi ystävänpäivälahjaksi!

 

LISÄÄ LAHJAIDEOITA YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ…

Persoonallinen lahja naiselle

Persoonalliset ystävänpäivälahjat naiselle

Osoita ystävyytesi persoonallisella ystävänpäivälahjalla! Anna lahjaksi hauska kuvamuki kahvinautintoja varten tai toteuta seinäkalenteri yhteisistä hetkistänne.

Lue lisää persoonallisista kuvalahjoista >>

Kuvalahja naiselle

Kuvalahja – Omaperäinen ja hauska ystävänpäivälahja

Kuvalahjat sopivat erinomaisesti ystävänpäiväksi. Kuvamukit, sydäntyynyt ja muut omista kuvista toteutetut lahjat sulattavat lähimmäisesi sydämen.

Suosituimmat kuvalahjat naiselle. 

 • Kuvatyyny, sydäntyyny kuvalla
 • Kännykän kuoret ja suojat
 • Kuvamukit
 • Kalenterit
 • Hiirimatot
 • Seinäkellot
 • Kuvakehykset
 • + paljon muuta

Lue lisää kuvalahjoista ja katso eri kuvalahjapalvelut >>

Lahja naiselle - korut

Sormukset ja korut

Naiset ja korut ovat erottamattomia. Harva nainen ei helyistä välitä ja siksi korut ovat suhteellisen turvallinen ja toivottu lahjaidea.

Herkkulahjat

Herkkulahjat

Hemmottele naista ystävänpäivänä herkkuhetkillä. Käsintehtyä suklaata, laadukasta teetä tai aromikasta kahvia. Herkkulahjassa merkitsee laatu, tähän kannattaa jo hieman panostaa.

Erikoiskahvia: OmaKoti tilasi kahvia Cremasta ja testasi makuja.

Teetä: Katsastimme teekaupat netissä

Suklaa: Käsintehtyä suklaata lahjaksi

elamyslahja-naiselle

Hemmottelu ja elämyslahjat

Ystävänpäivä on yksi vuoden parhaimmista päivistä kun on todella hyvä syy lähteä rakkaan ystävän tai mielittynsä kanssa kokemaan jotain erilaista. Elämykset tekevät ystävänpäivästä unohtumattoman.

Elämyslahja naiselle voisi olla jotain seuraavista: 

 • Suklaapäivä
 • Suolahoito
 • Lento kuumailmapallolla
 • Tutustuminen joogaan
 • Drinkkikurssi

Lue lisää elämyslahjoista >>

Ystävänpäivälahja kaverille

Ystävänpäivälahja kaverille on yleensä jotain pientä, mutta henkilökohtaisesti ajateltua. Kavereiden huomioiminen ystävänpäivänä voi olla myös yhteisen ajan viettämistä. Personoidut pienet lahjat, kuten muki omalla kuvalla tai itse tehty kuvakalenteri voisivat olla hittimenestyksiä kaveripiirissä. Jos haluatte kokea jotain aivan erityistä, lähde kaverin tai kaveriporukan kanssa elämysmatkalle hyvän ruoan ääreen, drinkkikurssille tai vaikka kylpyläreissulle.

Katso mitä lukijamme ovat ystävänpäivänä naista ja tyttöystävää muistaneet

”Oma vaimoni saa ystävänpäivälahjaksi tänä vuonna aamusta-iltaan-hemmottelun. Ostin laatukahvia ja huonekukan. Päivällä mennään ravintolaan syömään ja illalla teen kynttilänvaloillallisen. Ehkä vähän pehmoa, mutta ystävänpäivänä se sallittakoon :)”
– Karju K Kojootti

”Pitkään mietin mitä sitä hankkisi tuoreelle tyttöystävälle. Päädyin Nomination -koruun ja samalla helpotin tulevien lahjojen hankintaa ainakin pariksi vuodeksi. Nyt sitten pitäisi uusia paloja alkaa surffaamaan.”
– Kaitsu

Nomination -koru onkin hyvä idea jatkolahjaideoiden kannalta, kiitos :) Lisäämme sen yllä olevaan listaan muidenkin iloksi.
– OmaKoti

”Perus suklaa, kukat ja aamiainen sänkyyn, ei ole ikinä vielä jättänyt kylmäksi. Päivä vietetään yhdessä hyvien ystäviemme kanssa pelejä pelaillen.”
– Ystävien kesken

”Itse en hommaa mitään. Ei siksi, että olisin ajattelematon, vaan naiseni ei mitään maallista halua. Vietämme ystävänpäivän koko perheen kanssa jotain yhteistä tehden. Käymme kävelyllä, ehkä syömässä. Saatamme käydä tutuilla vierailulla tms. Pääasia, että on hauskaa ja paljon läheisyyttä. Näin menty jo 25 vuotta yhdessä, joten toimii!”
– Petsku K.


Mitä omasta ystävänpäivälahjapaketistasi on löytynyt?

Oletko saanut tai antanut ystävänpäivälahjan, joka osui ja upposi :) Kerro meille lahjaideasi ja saat lukijoidemme kiitokset!