Käsintehty suklaa lahjaksi

Suklaakauppa – Käsintehtyä suklaata netistä

Laadukas käsintehty suklaa hemmottelee lahjapaketissa

Käsintehty ja laadukas suklaa on taivaallinen lahja suklaan ystävälle. Käsintehtyä suklaata on mahdollista tilata myös netistä, mikä tekee tästä lahjaideasta hyvinkin helposti lähestyttävän. Suklaa on erityisesti naisten mieleen ja käsin valmistettu suklaa saa naisen tuntemaan itsensä huomatuksi ja tärkeäksi. Miehetkin osaavat suklaasta nauttia, joten laadukas suklaa sopii miehellekin osoitettuun lahjapakettiin.

Käsintehtyä suklaata verkkokaupasta

Käsintehtyä suklaata on saatavilla myös verkkokaupasta. OmaKoti.fi päätti herkutella käsintehdyllä suklaalla ja teki sen helpoimmalla mahdollisella tavalla, eli netistä tilaamalla :) Tilasimme suklaata kahdesta verkkokaupasta, Dammenbergistä ja Kultasuklaalta. Dammenbergin valikoima on kiitettävän laaja ja ostoskoriin tarttui todella monimuotoisia suklaaherkkuja. Myös allergikot oli hyvin huomioitu. Kokemus oli kaikin puolin herkullinen ja tulemme jatkossakin nauttimaan tasaisin väliajoin laadukkaasta käsintehdystä suklaasta.

dammenberg-logo Käsintehtyä suklaata netistä! – Suklaakauppa Dammenberg.fi

Suklaakauppa Dammenberg tarjoaa aitoa suomalaista käsintehtyä suklaata. Kaikki Dammenbergin suklaat valmistetaan vain ja ainoastaan 100 prosenttisesta kaakaovoista ilman eläin- tai kasvirasvoja. Dammenberg haluaa tarjota suklaaherkkuja kaikille ja onkin ottanut kattavasti huomioon eri allergeenit. Kaikki suklaat ovat pähkinättömiä, gluteenittomia ja kananmunattomia. Valikoimasta löytyy paljon myös erilaisia maidottomia, soijattomia sekä sokerittomia suklaaherkkuja.

Herkkuja suklaan ystäville !

kultasuklaa-logo Laadukasta suklaata Iittalasta – Suklaakauppa Kultasuklaa.fi

Suklaakauppa Kultasuklaa valmistaa kotimaista ja käsintehtyä suklaata Iittalan Lasimäellä. Tarjonnasta löydät niin konvehdit, levysuklaat, patukat ja pussisuklaat, tikkarit sekä luomu- ja raakasuklaat.

Katso myös vegaani ja maidoton suklaa >>

Suklaa ja kaakao on terveellistä

LahjasuklaaSuklaassa ja kaakaossa on paljon terveyttä edistäviä antioksidantteja. Suklaalla on tunnetusti sydän- ja verisuonitauteja ehkäisevä, sekä kolestrolia alentava vaikutus. Suklaa palauttaa verisuonten joustavuutta ja estää valkosoluja tarttumasta siihen, joilla on suuri merkitys valtimoiden tukkeutumien ennaltaehkäisemiseen. Suklaa alentaa samalla myös sydänkohtauksen riskiä. Myös maitosuklaan on todettu sisältävän riittävästi tärkeitä ravintoaineita vähentääkseen sydänperäisiä ongelmia.

Suklaan terveellisyys on suorassa suhteessa suklaan tummuuteen. Mitä tummempi, sitä enemmän antioksidantteja se sisältää. Suositeltavaa olisi että terveydellisistä syistä nautittu suklaa olisi vähintään 70%:tista. Tummassa suklaassa on paljon myös sinkkiä, seleeniä ja kaliumia. Varsinkin tumman suklaan tulehduksia hillitsevä ominaisuus on eduksi mm. aivotoiminnalle.

Myös iho kiittää suklaan kohtuullisesta nauttimisesta, vaikka toisin on luultu. Suklaan flavenoidit suojaavat ihoa mm. auringon vaurioilta.

Suklaassa, tarkemmin kaakaovoissa, on onnellisuushormoniksi kutsuttua tryptofaania, joka on serotoniinin esiaste. Suklaa saa aivoissa aikaan samankaltaisen tunteen, kuin ihmisen rakastuessa. Koska suklaa itsessään valmistetaan kaakaovoista, löytyy tryptofaania oikeastaan kaikista suklaa-laaduista, niin vaaleasta kuin tummasta. Sokeri edistää tryptofaanin vaikutusta, joten varsinkin makean suklaan syöjää odottaa onnelliset hetket.

On myös tutkimuksia, joissa on todettu suklaan helpottavan painon pudotuksessa. Suklaan voima painonpudutuksessa perustuu suklaan vaikutukseen aivoissa. Kun pieni määrä suklaata nautitaan ennen ruokailua, saavat aivot ärsykkeen, että vatsa on täynnä. Suklaa saa siis nopeasti aikaan kylläisyyden tunteen.

Syödyn suklaan määrä merkitsee paljon. Suklaa voi sisältää sokeria ja muita ainesosia, jotka eivät paljon nautittuna olekaan terveellisiä. Jos suklaata nautitaan levy tai pussikaupalla, on tiedossa ennemminkin ähkyä ja huonoa oloa, kuin onnellisuutta.

Suklaa on terveellisintä pienenä määränä nautittuna. Muutama pala päivässä (n.20-30g) riittää.

Nautitaan herkullisesta suklaasta!