Sisustustaulu omasta kuvasta

Taulu omasta kuvasta

Valokuvataulu omasta kuvasta antaa kodille persoonallisen säväyksen. Valokuvataulut omasta kuvasta ovat näyttäviä sisustuselementtejä, joilla saa halutessaan aikaan niin suuria muutoksia kuin pieniä vivahteita kodin ilmeeseen. Itse suunnitellut kuvataulut ovat mielikuvituksellinen tapa lisätä kodin näyttävyyttä ja seinältäsi löytyy jotain erilaista, mitä ei kenelläkään muulla ole. Tauluun voi painattaa kuvan vaikka perheestään lomamatkalla, kauniin maiseman tai vaikka potretin rakkaasta lemmikistään.

Taulu omasta kuvasta onnistuu helposti kuvapalveluiden avulla. OmaKoti -tiimistä ja tuttavapiiristä löytyy useampia kotinsa kuvatauluilla koristaneita. Valokuvatauluja tarjoavia palveluja ovat mm. ifolor ja Smartphoto. Molemmista palveluista löytyvät mm. canvastaulut, alumiinitaulut ja akryylilasitaulut. ifolor -palvelussa erikoisuutena tyylikkyyttä huokuva galleriataulu, jossa yhdistyvät alumiinitaulun ja akryylilasitaulun parhaat puolet. Smartphoto -palvelusta löytyy erikoisuutena mm. säätä ja vettä kestävä vinyylijuliste.

Taulun tekeminen on nopeaa selaimella toimivan ohjelman avulla. Valitse taulun tyyppi, koko ja kehys. Siirrä koneeltasi tauluun haluamasi kuva. Kuvaa pystyy skaalaamaan, kääntämään ja säätämään kuvan kirkkautta sekä kontrastia. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, hyväksy suunnitelma ja jää odottamaan postia. Pian seinääsi koristaa hieno persoonallinen valokuvataulu.

Tässä pikalinkit palveluiden kotisivuille, jotka tarjoavat valokuvatauluja:

iFolor    Kuvalahjaideat - Smartphoto

 


Sisustustaulut moneen makuun

Sisustustaulu omasta kuvasta on mahdollista toteuttaa monella eri taulutyypillä ja materiaalilla. Canvastaulu lienee suosituin, mutta jos haluat seinällesi jotain vieläkin katseet vangitsevampaa, ovat akryylilasitaulu ja galleriataulu erinomaisia vaihtoehtoja.

Canvastaulu

Canvas -tauluissa oma kuva painetaan korkealaatuiselle taidekankaalle. Canvastaulu pingotetaan paksuun kehykseen, joka on puuta tai muuta kestävää materiaalia. Canvastaulussa ei sellaisenaan yleensä ole erillisiä kehyksiä, mutta ne on mahdollista lisätä laajasta valikoimasta. Ainakin ifolor tarjoaa myös Canvas -taulusarjaa. Canvas -taulusarjan idea on sama kuin perinteisen canvastaulun, mutta kuva jaetaan useampaan osaan eri tauluiksi. Voit itse valita koostuuko taulusi kahden, kolmen vai neljän taulun sarjana. Taulusarjat ovat hauska tapa toteuttaa useampi taulu yhdestä kuvasta, jossa sama teema jatkuu viereisestä taulusta toiseen.

Akryylilasitaulu

Akryylilasitaulu on taulu, jossa kuva painetaan paksulle lasille. Paksu lasi ja lasin kiiltävä pinta luo tauluun jännittävän, kolmiulotteisen vaikutelman. Kuva suorastaan herää henkiin akryylilasitaulussa ja on takuuvarma katseenvangitsija. Akryylilasitauluja on monia eri kokoja ja muotoja, joten se voi olla erinomaisesti olohuoneen pääsisustuselementti tai hieman huomaamattomampi taulu esimerkiksi eteisessä vieraita vastaanottamassa. Akryylilasitaulu kiinnitetään seinään pidikkeillä, jotka tulevat yleensä taulun mukana.

Alumiinitaulu

Alumiinitaulu on tyylikäs sisustuselementti. Alumiinitaulussa kuva painetaan mattapintaisena. Alumiinitaulu on erittäin kevyt sekä kestävä ja se on helppo ripustaa seinälle valmiiksi asennetuilla kiinnikkeillä. Alumiinitauluja on useita eri kokoja, joten voit itse valita, kuinka näkyvän sisustuselementin siitä haluat seinällesi. Alumiinitaulussa ei ole kehyksiä tai erillistä suojalasia, vaan se toimii sellaisenaan.

Galleriataulu

Galleriataulu on tyylikäs ja ylellinen vaihtoehto sisustustauluksi. Galleriataulussa yhdistyvät akryylilasitaulun ja alumiinitaulun parhaat ominaisuudet. Kuva painetaan alumiinille, kuten alumiinitaulussa ja päälle laitetaan akryylilasi. Galleriataulussa saat siis saman väriloiston ja elävän kolmiulotteisen vaikutelman kuin akryylilasitaulussa. Galleriataulussa kaikkein kauneimmat ja muistorikkaimmat kuvasi pääsevät oikeuksiinsa. Se sopii erinomaisesti hääkuville ja kauniille luontokuville. Galleriatauluja on saatavilla useita eri kokoja, joista varmasti löytyy oikean kokoinen sisustuselementti kotiisi.

Kuvataulu

ifolorin kuvataulu on kaunis, kiiltäväpintainen ja kevyt sisustustaulu. Kuvataulussa kuva painetaan mustalle puukuitulevylle. Kuvan pinta kiiltolaminoidaan elävämmän vaikutelman ja värien esille tuomiseksi. Kuvataulun voi toteuttaa yhdestä kuvasta tai usean kuvan kollaasista. Kuvakokoja on tarjolla useampia aina 28cm lähtien. Kuvataulu on helppo kiinnittää seinälle.