Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Paita omalla kuvalla

Paita omalla kuvalla / brodeerauksella ja painatuksella

Paita omalla kuvalla ja painatuksella sopii mainospaidaksi yritykselle tai yksityiselle omaa vaatetyyliä piristämään ja vaikka lahjaksi kaverillesi. Tarvitaan vain idea, kuva tai teksti ja sinulla on jotain mitä kenelläkään muulla ei vielä ole. Paita omalla kuvalla tai painatuksella ei ole mikään turhake vaan jokapäiväinen hyödyke. Se näkyy, pukee ja lämmittää.

Jos haluat sanoa vaatetuksellasi jotain, niin parempaa keinoa ei olekaan kuin itse suunnittelema paita. Paita omalla kuvalla ja painatuksella on mahdollista toteuttaa nykyään erittäinkin edullisesti, joten hinnasta ei oman paidan suunnittelu jää kiinni.

Suunnittele paita omalla kuvalla helposti

Suunnittele paita omalla kuvalla helposti suoraan selaimessa. Valitset vain paidan mallin, koon ja värin. Paitamalleja on valittavana useita erilaisia. Lisää kuvat ja viimeistele nasevalla iskulauseella tai vitsikkäällä heitolla. Hyväksy vedos ja pian päälläsi on persoonallinen itse suunnittelemasi paita.

 

Mainospaidat | Paita omalla kuvalla Miesten ja naisten pikeepaidat, T-paidat sekä hupparit – Vistaprint

Edulliset paidat ja hupparit omalla kuvalla naisille, miehille ja lapsille. Luo paita omasta kuvasta tai suunnittele valmiista malleista.

Plussaa!

  • Runsaasti valmiita malleja (yli 2000) ja muita grafiikoita
  • Selkeä ja helppokäyttöinen suunnitteluohjelma
  • Edullinen hinta, ehkä markkinoiden edullisimpia
Suomalaista osaamista – Paitapainatus 

Lasten, naisten ja miesten paitoja omalla painatuksella.

Paitapainatuscom myös muokkaa mieleisesi tuotteen toimittamastasi valokuvasta, piirrustuksesta tai jopa pelkästä ideastasi. Löydät kaupasta myös bändien, yhteisöiden, seurojen ja muiden fanituotteet.

Plussaa!

  • Paljon valmiita grafiikoita kuvituskuviksi
  • Paljon erilaisia paitavaihtoehtoja
  • Monipuolinen ja äskettäin uusittu suunnitteluohjelma…

Miinusta

  • … suunniteluohjelma kuitenkin hieman vaativa käyttää

 

Mainospaidat logolla

Mainospaidat yrityksen logolla ja painatuksella on edullista näkyvyyttä yritykselle ja tehokas tapa mainostaa brändiä. Mainospaidat logolla sopivat erinomaisesti myös urheiluseurojen, liittojen ja muiden ryhmien näkyvyyttä ja tunnettavuutta piristämään.

Yrityksille vinkiksi! Anna hyvälle työntekijälle, tai vaikka kaikille, paita yrityksen logolla varustettuna. Työntekijä kantaa paitaa ylpeänä ammattilaisena tuoden samalla luotettavuutta ja näkyvyyttä yritykselle vapaa-aikanaankin.

Paita brodeeraus

Brodeeraus sopii erinomaisesti logojen, nimikointien ja yksinkertaisten kuvien toteuttamiseen. Brodeerauksella voidaan saada hauska pieni lisä paitaan tai yksilöivä yksityiskohta työvaatteeseen. Brodeeraus tarkoittaa konekirjontaa. Brodeerauksessa kuvio ommellaan painamisen sijaan. Kuvio voidaan toteuttaa ompelemalla se suoraan tuotteeseen tai vaihtoehtoisesti brodeeraus voidaan tehdä irtonaisena, jonka jälkeen se ommellaan tai liimataan kohteeseen.

T-paita, pikeepaita vai huppari

Painatus tai brodeeraus voidaan toteuttaa erilaisille paitatyypeille. Yleisimpiä ovat T-paidat, pikeepaidat ja hupparit. T-paita näkyy tietenkin parhaiten kesäauringon lämmössä. Pikeepaita on siisti ja toimii tarvittaessa virallisempanakin paitana esimerkiksi työntekijälle. Huppari päälle ja lenkille tai muuta urheilua harrastamaan. Mainospaitana huppari antaa sporttisen ja samalla myös osin luotettaavan vaikutelman mainostavasta yrityksestä.