Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

T-paita omalla kuvalla

Suunnittele T-paita omalla kuvalla ja tekstillä

Suunnittele oma T-paita omalla kuvalla ja tekstillä. T-paidat omalla kuvalla tuovat asennetta vaatekaappiisi ja katu-uskottavuutta lookkiisi. T-paita lemmikkieläimestäsi tai hauska omakuva saavat erottumaan joukosta ja tuovat tyyliisi jotain aivan omalaatuista. T-paita omalla kuvalla on samanaikaisesti hauska ja hyödyllinen vaate.

T-paita omalla tekstillä painettuna on ehdoton hankinta kun haluat vaatteillasi tuoda esille sanomaa tai omaa mielipidettäsi. T-paita kuolemattomalla iskulauseella, runolla tai omalla mietelauseella toimii aina. Anna luovuuden lentää ja keksi jotain sellaista, mitä muut eivät vielä ole keksineet.

 

t-paita-logollaT-paita omalla kuvalla ja logolla

 

OmaKoti.fi testasi T-paita palvelut – Katso ja suunnittele itse

Testasimme kahta eri paitapainatus -palvelua. Paidat olivat molemmilla palveluilla laadukkaita ja hyvän tuntuisia. Molemmissa palveluissa pystyi painattamaan sekä paidan etu- että takapuolelle. Suurimmat erot palveluiden välillä liittyivät paidan suunnitteluohjelmaan.

Vistaprint oli palveluista edullisin ja suunnitteluohjelma oli selkeä sekä helppo käyttää. Erilaisia kuvamalleja ja teemoja oli todella runsaasti, joihin sai kätevästi ja hauskasti lisättyä oman kuvansa. Huonona puolena oli paitojen värivaihtoehtojen vähyys ja se että omalla kuvalla ei voinut täyttää paitaa koko korkeus suunnassa.

Paitapainatus tarjosi todella kattavan suunnitteluohjelman. Kuvaa ja tekstiä pystyi skaalaamaan, kääntämään, vääntämään ja tekemään vaikka mitä. Laaja muokkausmahdollisuus teki suunnitteluohjelmasta kuitenkin hieman hankalamman käyttää. Sivuilta löytyi muutama ytimekäs opastusvideo, jotka kannattaa katsastaa ennen suunnittelun aloittamista. Valmiita malleja ei suoranaisesti ollut, mutta valmiita grafiikoita ja kuvaelementtejä oli hyvin tarjolla. Paitapainatukselta saat T-paitojen lisäksi myös muut painotekstiilit, kuten hupparit, pitkät paidat, housut ja esimerkiksi hauskat grillausesiliinat.

Yhteenvetona: Vistaprint tarjosi edullisimmat paidat, jotka oli todella helppo suunnitella yksinkertaisella suunnitteluohjelmalla. Jos haluat enemmän paitojen värivaihtoehtoja ja toteuttaa jotain täysin omaa erilaista, tarjoaa Paitapainatus kattavammat, mutta samalla hieman hankalampikäyttöiset suunnittelutyökalut.

T-paidat omalla painatuksella, kekseliäs lahjaidea

T-paidat omalla painatuksella ovat myös todella kekseliäs ja yllätyksellinen lahjaidea. Mitä tahansa T-paitaan painatatkin, olet ollut sitä itse luomassa ja näin huomioinut henkilökohtaisesti lahjan saajan. Vaikka lahjana T-paita omalla kuvalla on todella edullinen, on sillä todennäköiseti kalliimpaa lahjaa paljon suurempi vaikutus. Tuskin on tapauksia vastaan tullut, jolloin näin henkilökohtainen lahja olisi kylmäksi jättänyt.

T-paita omalla logolla, brändiä yritykselle

T-paita omalla logolla on tehokas keino tuoda esille yrityksesi brändiä. Paita on parhaiten näkyvillä oleva vaatekappale, joten valjasta tämä mainospaikka käyttöösi painattamalla T-paitaan yrityksesi oma logo ja lähde baanalle. Lähes ilmaista näkyvyyttä, eikä vaadi panostusta pientä ylläpitoa enempää.