Piilolinssit - Piilarit netistä

Piilolinssit netistä – Piilarit verkosta huomattavasti edullisemmin

Piilolinssit netistä on helpoin tapa hankkia piilarit. Piilolinssit saa netistä hyvinkin edullisesti ja nopeasti muutamalla klikkauksella eikä tarvitse erikseen liikenteeseen vaivautua. Pienemmät erät saa tilattua yleensä suoraan kirjetoimituksena kotiin ja suuremmatkin paketit saapuvat lähimpään noutopisteeseen. Luotettavia piilolinssejä tarjovia verkkokauppoja löytyy Suomesta useampiakin. Piilolinssejä myyvistä kaupoista löydät myös muutkin piilaritarvikkeet, kuten piilolinssinesteet.

Piilolinssit hinta – Vertaa ja tilaa edullisesti netistä

Piilolinssit vaihtelevat suuresti hinta-tasoltaan. Edullisimpaan hintaan piilolinssit saa netistä tilaamalla. Hintaero verkkokaupasta tilattuna voi olla jopa kymmeniä prosentteja edullisemmat verrattuna samaa vastaaviin kivijalkaliikkeestä ostettuihin. Vertaa palveluntarjoajia sekä eri piilolinssejä ja valitse itsellesi sopivin.

Piilolinssit netistä luotettavista nettikaupoista:

Lenson - piilolinssit

LensOn

LensOn tunnetaan luetettavana, nopeana ja hinnoiltaan edullisena verkkokauppana. LensOnin yhteistyökumppanit ovat alan suurimpia kansainvälisiä valmistajia, kuten Ciba Vision, Johnson&Johnson, CooperVision sekä Bausch&Lomb.

Lensonin tuotteisiin kuuluvat niin kertakäyttö- kuin viikko- ja kuukausilinssit, moniteholinssit, sekä värilliset linssit. Nettikaupasta löydät myös useita optisen alan tarvikkeita, kuten linssinesteitä ja silmätippoja.

Lennstore piilolinssit

Mister Spex

Mister Spex on vuodesta 2005 toiminut piilolinssien ja linssitarvikkeiden verkkokauppa. Nettikaupasta löydät yksinomaan laadunvalvonnan läpikäyneitä alkuperäispiilolinssejä sekä piilolinssinesteitä tunnetuilta valmistajilta.

Mister Spex tarjoaa nopeat toimitukset. Suurin osa tilauksista lähetetään 24 tunnin kuluessa ja toimitetaan suoraan kotiovelle. Nettikaupasta saa myös aurinkolaseja ja lukulaseja.

 

Ennen piilolinssien tilaamista netistä

Ennen piilolinssien tilaamista netistä, olisi suositeltavaa käydä optikolla tai silmälääkärillä näöntarkastuksessa ja piilolinssien ensisovituksessa. Ihmisen silmä on yksilöllinen, joten kaikki piilolinssimallit tai tyypit eivät välttämättä sovi. Samalla saat tärkeää tietoa ja ohjeita piilolinssien käyttöön sekä puhdistukseen liittyen. Kun sopivat piilolinssit on löydetty ja hyväksitodettu, on niiden tilaaminen netistä vaivatonta.

Minkälaiset piilolinssit sopivat sinulle?

Piilolinssejä on erilaisia riippuen käyttötarpeesta sekä käyttöajasta. Piilolinssejä käytetään useimmiten ulkonäkösyistä tai esimerkiksi harrastuksen helpottamiseksi. Normaaliin ja jatkuvaan käyttöön soveltuvat erinomaisesti kestävät viikko-, tai kuukausilinssit. Lyhytaikaiseen ja satunnaiseen käyttöön ovat omiaan kertakäyttölinssit.

Jos haluat päästä mahdollisimman pienellä vaivalla, ovat jatkuvasti käytettävät happea läpäisevät yötäpäivää-linssit hyvä valinta. Nämä sopivat myös erinomaisesti mm. kuivista silmistä kärsiville.

Seuraavassa hieman tarkemmin erilaisista linssityypeistä.

Monitehopiilolinssit ja kaksiteho piilolinssit

Monitehopiilolinssit ja kaksiteho piilolinssit auttavat sekä kauko- että lähinäön ongelmissa. Kaksiteho piilolinsseissä on kaksi eri vahvuutta, joista toinen korjaa kaukonäköä ja toinen lähinäköä. Usein vahvuudet on sijoitettu niin, että yläosa on tarkoitettu kaukokatseluun ja alaosa lukuetäisyydelle.

Monitehopiilolinsseissä linssin voimakkuus on lineaarinen, eli liukuva, jolloin äkillistä voimakkuuden vaihtelua silmiä liikuttaessa ei esiinny kuten kaksiteholinsseissä. Moniteholinssien voimakkuudet on usein sijoitettu niin, että lukuvoimakkuus on keskellä linssiä ja kaukovoimakkuudet ulkoraunoilla.

Tooriset piilolinssit – Hajataitto ei ole piilolinssien este

Tooriset piilolinssit korjaavat silmän hajataittoa. Hajataittoisuus eli astigmatismi johtuu silmän sarveiskalvon muodon vääristymisestä, jolloin se taittaa valon pysty- ja vaakasuunnassa eri kohtiin verkkokalvoa. Tämä ilmenee näön sumentumisena sekä kauko- että lähietäisyydeltä. Yleisiä hajataiton oireita ovat mm. silmien väsyminen, päänsärky ja sumea näkö. Piilolinssien kehittyminen on mahdollistanut linssien valmistamisen myös hajataitosta kärsiville.

Värilliset piilolinssit

Värilliset piilolinssit ovat samalla hauskat ja hyödylliset. Niillä voi sävyttää silmän omaa väriä tai peittää silmän väri kokonaan uudella. Huomioitavaa kuitenkin on että silmien oma pohjaväri vaikuttaa lopulliseen tulokseen.

Silmien oma väri voi vaikuttaa piilolinssien valintaan. Jotkin piilolinssit on suunniteltu toimimaan paremmin tummilla silmän sävyillä ja toiset taas vaaleilla. Värillisissä piilolinsseissä voi myös olla hauskoja tehosteita. Voit esimerkiksi valita piilolinssin, jossa on tummempi rengas iiriksen ympärillä ja näin lisätä katseeseesi syvyyttä.

Värillisiä piilolinssejä on saatavilla ilman vahvuuksia sekä vahvuuksilla. Värilliset piilolinssit toimivat normaali piilareiden tavoin ja niitä on saatavana kertakäyttöisinä tai kuukausilinsseinä.

Värillisillä piilolinsseillä piristät helposti ulkonäköä arkeen tai juhlaan.

Kertakäyttöpiilolinssit

Kertakäyttöpiilolinssit ovat nimensä mukaisesti kerran käytettävät piilarit, jotka hävitetään käytön jälkeen. Kertakäyttöpiilolinssit ovat huolettomia sekä helppoja käyttää ja sopivat erinomaisesti satunnaiseen tarpeeseen. Kertakäyttöpiilolinssit kannattaa myös pakata mukaan esim. matkalle, mikäli linssien puhdistaminen tai riittävän hygienian ylläpitäminen on vaikeaa.

Kuukausilinssit ja viikkolinssit

Kuukausilinssit ja viikkolinssit ovat käteviä, mikäli tarvitset linssejä pidemmäksi aikaa kerrallaan. Viikkolinsseissä suositeltu käyttöaika on maksimissaan 2 viikkoa ja kuukausilinsseissä 1 kuukausi. Kuukausilinssit ovat suosituin ja edullisin ratkaisu, mikäli piilolinsseille on jatkuvaa tarvetta.

Sekä viikko- että kuukausilinssit tulee poistaa yöksi, puhdistaa ja säilyttää niille tarkoitetussa kotelossa. Jos haluat käyttää piilolinssejä myös öisin, tutustu yötäpäivää, eli jatkuvakäyttöisiin linsseihin.

Yötäpäivää-linssit, jatkuvakäyttöiset piilolinssit

Yötäpäivää-linssit eli jatkuvakäyttöiset piilolinssit valmistetaan happea läpäisevästä materiaalista, jolloin niitä voidaan käyttää vuorokauden ympäri, myös nukkuessa. Linsseissä on erikoiskäsitelty pinta, joka estää lian tarttumisen sekä linssien kuivumisen. Jatkuvakäyttöiset yötäpäivää-linssit voidaan jättää silmiin linssistä ja henkilöstä riippuen jopa kuukaudeksi kerrallaan. Vaihtoehtoisesti niitä voi käyttää kuukausipiilolinssien tapaan.

Yötäpäivää jakuvakäyttöiset piilolinssit sopivat varsinkin henkilöille, jotka käyttävät piilolinssejä vakituisesti, mutta haluavat päästä ylimääräisestä puhdistamisen ja asentamisen vaivasta. Toimiva ratkaisu paljon matkustavalle tai tilanteisiin, joissa linssien tehokas puhtaanapitäminen ei ole mahdollista. Hengittävän happea läpäisevän ominaisuutensa ansiosta jatkuvakäyttöiset piilolinssit voivat olla myös juuri oikea linssivalinta esimerkiksi kuivista silmistä kärsiville.

Jatkuvakäyttöiset piilolinssit eivät välttämättä käy kaikille, eikä niitä kannata hommata ensimmäisinä piilareina. Kuitenkin oikein soveltuessaan ne ovat todella helppo, käytännöllinen ja edullinenkin tapa nähdä kirkkaasti.